Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neden boyleyiz ya yiyip yiyip doymak

6li rakamları goremeyecegim hiç bir zaman diyorum kendime
Birak 6lari sen 70goremezsin obez diyorum ay morelim cok bozuk
Sen obezsen ben obezin onde gideniyim o zaman, canim bu senin moralini bozmamali aksine daha da hirslandirmali Hadi bakalim bu hafta kendine bir hedef koy o hedefi tuttur bu senin moralini duzelticektir, kendine inanman lazim

Sevil seni bagrima basmak istiyorummmmmm

Before after yapacaksin bak 100 olunca :)
Sağol canım before after yapmak en büyük dileğim di ama artık o kadar hızlı veremem sanıyorum. Midemdeki sıkıntının sebebi beklenmedik minik bir surprizmis bugün 3. Çocuğuma hamile olduğumu ogrendim canım. Kaptanımla görüştüm. Kilo almalar başlayana kadar gruptayim sonrası Allah kerim...

Selamın aleyküm kızlar

Herkese hayırlı günler

Diyetisyen Randevusunu kuzumun Anneler günü etkinligine yetişebilir için malum erkene almıştım normalde oturacak yer olmayan diyetisyen sakindi sansima ve şükür gorusebildim Sibelle

Maalesef orda artı çıktım hemde 92
1.7 kg ödem göründü ölçüde ve 2 kg yağdan almışım gözlerime inanamadim ama sağ olsun Sibel beni rahatlattı Reglin Son günü olduğu için yağ ölçümü yaniltabilir dedi üstelik aylardır kurtulamadigim ödem için özel bir çay önerdi bana
Daha evvel yaptırdığım kan sonuçlarını da gösterdim ve D Vitamini baya düşük görünce Ablacigim senin Kilo veremem çok doğal dedi
Hemen D Vitamini takviyesi şart yoksa veremezsin dedi ve hatta eve dönerken hemen aldım eczaneden

İnşallah bir iki hafta içinde işe yaramaya başlar da bendeki kilolar patir patir gider

Okuldaki etkinlik bütün Anneleri ağlattı küçülür Candan Ercetinin Annem şarkısını söyleyip bizlere kendi yaptıkları hediyeleri verdiler
Çoook güzel geçti kuzulardan bir tanesinin Annesi gelmemişti yavrum ne ağladı en çokta onu gördükçe ağladım Annesi olacak hatun kuzeninin çocuğuna baktığı için evde olduğu halde gelmemiş ve ufaklık çok icerledi bir onun Annesi yok diye

Kaptanim sen kac kg vermis oldun simdi en yuksek gordugun rakamdan hesaplayinca baya cok masallah

Benim rekoru 124.5 kgdu
Yani toplamda giden bugün ki sonuca göre 32.5 kg

Gecen hafta 77.3 bugün 77.1
Giden -200

Kuzuuuuu haftaya daha güzel bir eşiyle bomba gibi listeye dahil oluyorsun inşallah

Süpersin canım aynen devam

Geçmiş olsun canım yine okadar yoğunluğa rağmen az artı gormussun Eminim daha da güzel bir rakam göreceksin haftaya

Kesinlikle regl çok fazla etkiliyor eminim haftaya daha da güzel gidecektir ödemler gitmiş olunca

Kuzunun doğum günü kutlu olsun Rabbim sağlıklı mutlu ömürler versin....Aminnn

Bu hafta veremeyeceğimi biliyordum off almışım üstelik bi güzel bazen hiç rejim yapasım gelmiyor çok saçma o kadar kilom var az buz değil 17 kilo vermem gerekiyor

Sabırla devam canım ikimizde basaracagiz; )

Aslında listede olsam daha dikkatli olurum 6ayin dolmasina iki hafta var acaba girebilirimmiyim listeye
İzne 27 Kasım'da ayrilmisim
25 Mayıs'ta listeye girebilirmiyim acaba banu abla

Canım itiraz edenler çıkar o yüzden az daha sabır

Kızlar merhabalar herkese çok özür dilerim hepinizden bildirimim çok gecikti
Geçen hafta 107.450
Bugün 105.200
Giden 2.250

Kız sen olmasan ne yapacağız Maşallah harika gidiyorsun ve 2li rakamlara çok çok az kaldı

Takimca yeteneksizsinize katilalim bu konuda hepimiz yetenekliyiz bence

Hep derim Survivora gitsem kokonatla Kilo alır dönerim diye

Büyülü bahcemiz olduuuu Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder de bizde takımımızın ugurlu kelebegini görürüz

***8. Takım 569.Etap***

catterflym ( 65.5 / 65 / 0.5 / 0.76 % )
sevil4321 (107.4 / 105.2 / 2.2 / 2.05 %)
Meryem1306 ( 73.1 / 73.2 / + 0.1 / -0.14 % )
MissERE (64.5 / 64 / 0,5 / 0,78 % )
helopini (60,3 / 60.7 / + 0.4 / - 0.66 % )
mavimli ( 76.3 / 77 / +0.7 / -1.06 % )
Hiranur83 ( 77,2 / 86,3 / - 9,1 / - 0,09 %) 435. etapta izne ayrılan zanbak55 adli üye isim değişikliği ile 7. takımdan kilo artışı ile transfer oldu, yüzdesi 134'e bölündü

8.Takım Ortalaması: 0.247 %

Demek ki, yagdan gitmis, zaten onemli olan yagdan gitmesi, tebrik ederim
Tsk ederincanim
Takimca yeteneksizsinize katilalim bu konuda hepimiz yetenekliyiz bence
Ahahaha bence de

Hayirli olsun saglikli kucagina alirsin insallah

Yaaaaaaaaaaaa hadi hayirlisiii canimmmm :) en azindan fazla kilo almamak saglikli beslenmek adina bi sure daha bizimle devam edebilirsin :) izne ayrilsan bile ortalardan kaybolmak yok :)

Maalesef orda artı çıktım hemde 92
1.7 kg ödem göründü ölçüde ve 2 kg yağdan almışım

Kaptancim sana da sopa gozuktu o haldeee kurtulamazsinnn

8.Takım Ortalaması: 0.247 %

Herkes bu hafta 247 tane ip atliycak hergun

Sen obezsen ben obezin onde gideniyim o zaman, canim bu senin moralini bozmamali aksine daha da hirslandirmali Hadi bakalim bu hafta kendine bir hedef koy o hedefi tuttur bu senin moralini duzelticektir, kendine inanman lazim
Ahh bir inansam kendime süper olacak canım )

Ahh bir inansam kendime süper olacak canım )

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım tebrikler darısı benim gibi tum isteyenlerin basina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…