Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Insallah :) bol bol uyuyan istahli bir yavru olsun ben yemek ve uyku problemleei çok yaşadım oğlum 4.5 yasinda hălă da yaşıyoruz.

İyi geceler kızlar,
Bu hafta takımca artılardayız sanırım. Ben artık veremiyorum sanırım durdu yani sabit ya da artılarda gidiyor. Yürümek de işe yaramıyor diyecem ama benimkisi su içmemekten bugün 500ml bile içmemişimdir. Biri kafama vursa sürekli su iç diye ne güzel vericem.
@missERE bugünkü menü berbat ama yazayım,
Öğlen, ıce tea, çay, kahve,
Akşam, ekmeksiz bir porsiyon et döner ve salata, 200ml kola
Sabah 6.30da uyanıp 23.40 gibi eve girdim tabanlarım ağrıyor artık 16.429 adım yaklaşık 11,3 km. Bu şekilde hergün devam edeceğim. Misafirler daha 16sına kadar burada.

Iyi geceler herkese çok aktif olamıyorum özür dilerim. Bende bir bıkkınlık olustu ki Sormayin. Aslinda diyeti bozmadim gecen hafta sadece Cuma ciddi kaçamak yaptım onu telafi edeyim diye iki gun aç gezdim çok fazla spor yaptım oyle ki iki gun adamakilli oturup kalkamadim ona ragmen pazartesi Kilo veremeyince moralim bozuldu. O yüzden menumu de sporumu da paylasmadim Aslinda fena degildi yani iki öğün yedim. Az da olsa yürüyus te yaptım. Ama bu hafta daha dikkatli olacam menumu de sporumu da yazacagım Insallah. Ve haftaya bir bucuk Kilo eksi gorme hedefi koydum kendime . Siralamada sonuncu olmamiza üzüldüm. Insallah haftaya grupca cokca Kilo veririz.
Bugünku menum missERE
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Öğlen bir tabak yogurtlu corba
Ara 100 gr kayisi bir latte
Aksam 120 gr musakka 1 dilim ekmek bir kase mercimek corbasi
Ara 200 gr kayisi biraz karpuz toplam 1100 kalori
10 bardak su
Bugün menum Iyi degil Cuma gunu kendimi biraz odullendiriyorun çünkü carsamba ve persembe gunleri 600 kalori yle iki öğün yedim sadece. Yarin çok daha Iyi bir menuyle gelecegim. Pazartesi hedefim 72 yi gorebilmek.
Bu saatte herkes uyuyordur tatlı ruyalar :)

Sabah 6 ictimasina geldimmmmm, kalkar kalkmazzz hemen icilsinmm sularrrrr

Biri kafama vursa sürekli su iç diye ne güzel vericem

Kuzum sabah da ice tea icmissin, kola icince zero tuketelim mumkunse 0 kalori
Senin problemin gune kahvsltisiz baslamak, az da olsa erken saatte yiyecegin yumurta peynir hem daha saglikli olur hem gun icindeki yuruyuslerinin daha cok etkisi olur

Ve haftaya bir bucuk Kilo eksi gorme hedefi koydum kendime .

Hadi bakalimmmm
Menu yazmayinca ipin ucu boyle kaciyor iste

Kacamaksiz haftasonu

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün biraz geç uyandım Hemen sıcak suyumu da kaptım geldim
Bu hafta dünki sonuçdan sonra mutlaka çok çok dikkatli olmam gerekiyor Dün Dvitamini takviyesine de başladım inşallah bir faydası olur

Bu arada dün nedesense bacağımda bir kasılma oldu ( sanırım damar damar üzerine bindi ) resmen hiphopcular gibi yaylanarak yürüdüm bütün gün
Bu arada her zaman alışveriş yaptığım marketteki kasiyer beni görünce bu ne güzellik böyle dedi bende o an neyin kafasını yaşıyorsam şakasına her zamanki halim dedim çocukta evet her zaman güzelsin de bugün daha bir ayrı güzellik var üzerinde dedi
Gerçi sonradan kendime kızdım niye o şekilde konuştum sonra kalkıp Allah korusun farkli bir düşünceye kapılmasın diye sonuçta benden yaşça ufakda olsa karşımdaki erkek ve yanlış anlaşılmaya açık bir konuşma oldu
Neyse bir dahakine artık bir destur çektirmem lazım ki bu muhabbetten yüz bulup lakait davranmasın bana karşı

Beğenilmek tabiki her insanın hoşuna gider ama fazla muhabette sıkıntı olur ;

Birazdan kahvaltımı hazırlayıp sonrada yine her zamanki gibi kuzuyu hazırlayıp Havuza geeceğiz bu kes suyumu da yanımda götüreceğim nasılsa lavabolar çok oralarda şu suyumu arttırmam şart Sibelin Önerdiği çaya da internetten baktım siparişini de verecektim de ürün tükendi olarak görünüyor bilmediğim yerden de sipariş vermek istemiyorum artık havuz dönüşü her zaman alışveriş yaptığım eczaneye sorar olmadı onlara getirtirim

Slm kızlar geç oldu ama yinede kg bildirimi yapayım
Baslangic 84
Geçen hafta 82.9 olamali
Bu hafta 82.3 şimdik tartildim sabah aç karni tartilsam 81i gorurmuym ki

Bence aç karnına kesinlikle görürsün o 81 i

Kaptancim sana da sopa gozuktu o haldeee kurtulamazsinnn

Sorma valla nedir benim şu ödemlerden çektiğim hayır spora yüklendiğimde de nasıl bir şeyse her defasında artı görüyorum ama Bayramdan sonra artık artı görsemde görmesemde nasılsa okullar tatil diye daha rahat olacağım heh işte o zaman kulaklıklarımı takıp kendimi yine parka atacağım hem kendimi iyi hissetmek için hemde en azından kasları artırırsam artı da görsem metabolizma hızlanacak
Valla özledim kulağımda son ses yürümeyi ama Ramazanda yemez sonra iyice baygın düşerim

Herkes gordu mu bunu

Sonuc listelerinde yaziyor, vallahi utandim bu nasil kelebeklik, tez vakitte fil simgesi olalim bariiii

Sorma kuzum yaaa kelebekler nazara geldi kanatları kırıldı
Önümüzdeki hafta kesinlikle çok çok güzel bir sonuç almamız lazım hatta ilk 3e girmemiz lazım notamızı sildirmek için

Sabah 6 ictimasina geldimmmmm, kalkar kalkmazzz hemen icilsinmm sularrrrr

Günaydın canım bende koca bir kupa sıcak suyumu da kaptım geldim

Kizlar merhaba cok istedigim gibi gecmesede ilk haftam 65.5 ile başladığım sağlıklı beslenme seruvenim de 64.7 ile devam ediyorum. Minik adımlarla ilerliyorum :)
Gunaydinn Kizlar bu hafta da 64.2 ile devam ediyorum. Bu hafta pek diyet gitmedi benim ama son 2 gundeki şok diyet fayda etti sanırım. Önümüzdeki hafta 63 bekle beni :)

sonuç almamız lazım hatta ilk 3e girmemiz lazım notamızı sildirmek için

Herkesss duydu muuuuuuu kaptannn geldiiiii

Ben de simdi kalktik hemen bir kupa ilik su ictim, bu sabah hem kahvaltiya annemin kankasina gidicez hem de aksama kv mangal partisi verecek, aksama bekleyin menumu

Bu arada gunluk 247 ip atlama cezasinda saka yapmiyodum kaptancim bence herkese ortak bi ceza verilmeli. Grupta yuruyus yapanlar cok guzel rakamlarda yurumusler ama kiloya yansimamis, bu yuzden ceza sart bence

Kizlar.menumu yazayim malum haftasonu bugun ama kotu kacamak yapmicam seker yok zaten bana 15 gun bugun 6.gunum ama digal seker var
Kahvalti 1 yumurta yarim dilim peynir 2 zeytin 2 dilim pastirma 2 dilim sucuk 2 dilim tahilli ekmek 1 yk tahin bal karisimi
Ogle 1 durum adana, 1 icli kofte ayran
Aksam 1 dilimtahilli ekmek uzeri tahin bal karisimi

Evet menum haftaici oldugu gibi saglikli degil ama en azindan paketli sagliksiz seyler sekerli gidalar borekler corekler yemedim.buna da sukur :)

Son düzenleme:
Menum
Uyaninca 2 b su, 30 dk sonra
Omlet ( 2 yumurta, 2 yk yulaf kepegi, maydanoz, kuru nane), peynir, tarhun
Ara 1 elma, yesil cay, 3 tane hurmali top cikolata (tarifini yazmisdim)
Oglen 1 avuc haslanmis qrecka, 1 tabak taneli sekilde corba-(kabak, cok az havuc, domates, biber, sogan, sarimsak, kisnis)
Ara 1 elma, 5 findik, 5 badem, 1 yk kuru uzum
Aksam 2 dilim ekmek, peynir, 3 tane hurmali top
Bu gun canim cok tatli cekti
Su 1,5 litre
missERE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…