O zamaaaaan bu hafta 500 qr ne dersin, hedefi kucuk koydum ki, gozun korkmasin, cogunu da kabul ederiz seve seveAhh bir inansam kendime süper olacak canım)
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Insallah :) bol bol uyuyan istahli bir yavru olsunSağol canım before after yapmak en büyük dileğim di ama artık o kadar hızlı veremem sanıyorum. Midemdeki sıkıntının sebebi beklenmedik minik bir surprizmis bugün 3. Çocuğuma hamile olduğumu ogrendim canım. Kaptanımla görüştüm. Kilo almalar başlayana kadar gruptayim sonrası Allah kerim...
***8. Takım 569.Etap***SONUNCU
Biri kafama vursa sürekli su iç diye ne güzel vericem
, 200ml kola
Ve haftaya bir bucuk Kilo eksi gorme hedefi koydum kendime .
Slm kızlar geç oldu ama yinede kg bildirimi yapayım
Baslangic 84
Geçen hafta 82.9 olamali
Bu hafta 82.3 şimdik tartildim sabah aç karni tartilsam 81i gorurmuym ki
Kaptancim sana da sopa gozuktu o haldeee kurtulamazsinnn
Herkes gordu mu bunu
Sonuc listelerinde yaziyor, vallahi utandim bu nasil kelebeklik, tez vakitte fil simgesi olalim bariiii
Sabah 6 ictimasina geldimmmmm, kalkar kalkmazzz hemen icilsinmm sularrrrr
Gunaydinn Kizlar bu hafta da 64.2 ile devam ediyorum. Bu hafta pek diyet gitmedi benim ama son 2 gundeki şok diyet fayda etti sanırım. Önümüzdeki hafta 63 bekle beni :)Kizlar merhaba cok istedigim gibi gecmesede ilk haftam 65.5 ile başladığım sağlıklı beslenme seruvenim de 64.7 ile devam ediyorum. Minik adımlarla ilerliyorum :)
sonuç almamız lazım hatta ilk 3e girmemiz lazım notamızı sildirmek için
Ma sa Allah, hadi gozun aydin tebrik ederimSu vaktiiiiiiiiiiiii
Kizlar bugun hamilelik oncesi aldigim 38 beden tayta girdim bugun
Vayyy tebrik ederim canimmSu vaktiiiiiiiiiiiii
Kizlar bugun hamilelik oncesi aldigim 38 beden tayta girdim bugun
Mutlu yillar diliyorum kuzuyaMerhaba kizlar hepiniz nasilsiniz benim kuzumun dogum gününü kutladik bu aralar yogunluktan giremedim ozlemisim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?