Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Hayırlı geceler ☆☆☆☆

Şükür kavusturana
Sabah kahvaltısı yaptıktan sonra havuza gittik kuzumla dönüşü dışarı islerini de halledince oldu saat 13:00
Tam hadi uzerimi değiştirip buraya bakacakken komşum aradı Banucugum malum önümüz Ramazan hazır arabada sendeyken Halden koliyle şu alabilirmiyiz dedi Tabi kiramadim gittik ♡

Eve gelince az temizlik yapayım derken aksam yemegi hazırlama sırası geldi Popis bir türlü yer görmedi

Bir yandan da ağda faslini da aradan çıkarsam mı diye düşünürken hadi nasılsa yer görmedim onuda yapayım aradan çıksın dedim ve en son dusumu da alıp mis gibi geldim

Son düzenleme:
Bende aklimdayken bugün ki menüyü paylaşayım : missERE

Uyaninca;
1 büyük kupa sıcak su

Kahvaltı ;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tuzsuz etimek
1 salatalık
1/2 domates
4 - 5 dal maydanoz
1 fincan Ananaslı yeşil çay

Ara;
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
1 adet elma

Öğlen ;
2 kepçe tarhana çorbası
1 büyük kase marul salatası

Ara;
1 sade nescafe

Ara;
1 bitkisel çay ( bağırsakları yumusatan )

Akşam;
2 kepçe tarhana çorbası
1 büyük kase marul salatası

( Aslında aksamlik zeytinyağlı pırasa yapmıştım ama sanırım pazara çıkmadan ayazi yemiş içi pisirdikten sonra kazık gibiydi yenecek gibi değildi Annem pazardan güzel diye almış ama ağaç kemirgen daha iyi bende mecbur öğleden kalan corbadan yedim )

Kizlar selam

Uzun bir aradan sonra yaziyorum menumu

Cumartesi menusu

Sabah 11.00: 3 catal sucuklu yunurta, bir parca beyaz peynir,3 ince dilim kasar, yarim pogaca, 5-6bardak cay

Ara 14.00: bir adet hurma

Aksam 18.30; 3 adet izgara kofte, 3 parca izgara tavuk, 1yemek kasigi pilav, 1 adet kozlenmis domates, 2bardak ayran

Yatgeberlik 20.00:bir kucuk dilim revani

Kapanis

Gun icerisinde onume geldigi halde yemedigim seyler:
Karpuz
Dondurma
Patates salatasi
Kiymali ispanakli borek
Kozde patlican

Spor olarak 200 ip @serenalar :)

Doğum günü kutlu olsun tatlışın. Dün de benimkilerin doğum günüydü. Cupcake yediler bir parça ehem ben de yedim menü yazmıyorum missERE doğum gününden dolayı.
Yarım saat yürüyüş @serenalar

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün malum Anneler Günü Tüm Annelerin Anneler günü kutlu olsun
Henüz bu duyguyu yaşamamış olan ve özlemini çeken güzel hatunlara da en kısa zamanda bu duyguyu nasip etsin ...Aminnnn
Rabbim Annelerimize uzun ömürler versin, Annesi hayatta olmayanlarada sabir ve sağlıklı bir hayat nasip etsin ....Aminnnn

Açıkçası ben buradan yazdım ama sosyal medyadan özellikle bugün çok fazla bir şey paylaşmayı düşünmüyorum sonuçta eminim Annesi olmayanların içleri yanıyordur paylaşımları gördükçe

Akşam Annemlerde olacağı yemeğe hatta gitmeden KVye de uğrayacağız bir kahve içmeye maksat gönlü olsun her ikisininde hatta giderken ikisinede 1er ufak saksı çiçeği alırım olur biter Anneme kalsa hiç istemiyor ama KVye almasak hemen ilk fırsatta ay kızlarım bana şunu aldı bunu aldı diye alttan alttan laf sokar hani istemem yan çebime
İlk evlendiğimde ben almıştım da azarlamıştı bizde yok öyle gavur adetleri işte sadece bir gün mü seveceksiniz hesabı sonra o oldu hiç bir şey almadım ama kızları almaya başladı sonradan ve hep çaktırmadan sitemler geldi bende ilk aldığımda ağzımın payını aldım sana bundan sonra hiç yok hediye demiştim iki senedir yine kıyamıyorum hem Anneme hemde KVye ufakda olsa birşeyler alıyorum bu sene çiçek yeter sonuçta herşeyleri var

Senin kuzularının da doğum günü kutlu olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ....Aminnnn

Kızlar ben kahvaltımı listeme uygun yaptım şimdide üzerine keyif çayımı içiyorum
Biraz sonrada hazırlanıp kuzuyu havuza götürürüm

Yarınki tartı sonuçlarını iple çekiyorum
tabi cuma tartısı daha da önemli kesinlikle çok güzel sonuçlar için herkes kaçamaksız devam etsin

Havuzda kuşum yuzuyorken bende sizlere bir bakayım dedim
Bugün hocalar çocukların sürelerini tutuyorlar ♡ benim kuzu ilk yüzdü ve hocadan aferin kaptı ♡ çok merak ediyorum kaç puan verdi ve kaç saniyede yüzdü akıl edip kronometre açmadım o An

Günaydın kızlar,
Dün yine sabah 9,30da evden çıktım ve gece 2 olmuştu eve girdiğimde. Dün çok yürümedim 12bin civarı adım ama çok yoruldum.
Dün tek öğün saat 4te yemek yedim.
missERE dünün menüsü:
Sabah 11 gibi filtre kahve,
Öğlenden sonra: et döner+ ayran
Akşam maç izleme sırasında 4 5 çay, 1 filtre kahve
Gece 3 bira ve bir avuç kadar antep fıstığı.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Havuz faslından sonra Annelerimize çiçek almak için Belediyenin Serasına gittik ailecek
Şansımıza birde Çiçek Festivali varmış ve bir sürü saksıda çiçek hediye ettiler
Annelerimize 2şer tane çiçek satın aldık Kızlar birer tane vermek istediler 6 tane de hediye ettiler bize
Normalde çiçek pek evde olmazdı ama hediye edince balkonda onlara ufak bir köşe yapalım diyoruz hatta eşim daha sonra onlara basamaklı ufak bir çiçeklik yapacak daha hoş görünmesi için

Ufaklık derslerini bitirsin KVye kahve içmeye oradan da Annemlere akşam yemeğine gideceğiz inşallah

Bu arada Havuzda kuşumun süresini tutan hoca Afferin süper gidiyorsun demiş 50 Metreyi 1 dakika 22 saniyede yüzerek gurup birincisi oldu Su kuşum
Bundan sonra o süreyi geçmek için uğraşacak kuşum İnşallah 26sında seçmeler olduğunda kuzumda seçilenler arasında olur da bir üst aşamaya geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…