Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neyse kızlar ben hazırlanıp KVye çıkıyorum ordan Anneme ama cepten bakarım inşallah fırsat olursa Olmadı gece kesin damlarım

Menum
Sabah uyanınca 2 b su, 30 dk sonra
2 xlebçı, 1 yk lor peynir, 1 elma, 1b yesil çay
Ara 5 badem, 5 fındık, 1 yk kuru üzüm, 1 b yesil çay
Öğlen kükü, salata, 4 yk yoğurt, 2 xlebçı
Ara 1 b şekersiz sütlü kahve, 3 tane yaptığım cikolata toplardan
Akşam 1 avuç yulaf, 4 yk yoğurt, 2 derisiz firinda tavuk but, biber, domates
Su 2 lt
missERE
Kükü yumurta ve yeşillikten oluşan bir yemek

Selam kizlarrrr
Bugun benim ilk anneler gunum o yuzden menumu utanarak da olsa yaziyorum

Pazar menu bildirimi
Sabah 10.30: 2 catal sucuklu yumurta,3 zeytin

Oglen 15.00: 1yk pilav, 2 yk kavurma, 3-5tane elma dilim patates, 2 dilim kadayif tatlisii, 2 bardak ayran (rejimin tam olarak zirt'ladigi nokta - sunnet menusu )

Aksam 18.30: bir adet peynirli gozleme, 1 fincan cay

Kapanis

Sacma sapan bi menu, su yok denecek kadar az, survivor birlesme partisini izlerken ip atliyim bari

missERE menum kotu ama yazayim
Kahvalti 2 haslanmis yumurta 3 dilim ekmek sekerli bir bardak cay domates salatalik 1 dilim peynir
Ara 1 dilim pasta 1 dilim etimek tatlisi
3 tane biskrem biskuvi
Aksam 5 yk taze fasulye 1 kase yogurt
6 bardak su

İyi geceler kızlar,
Haftasonu da nasıl geçti anlamadım. Bugün 15.500 adım yaklaşık 10.5 km.
Gün boyu kahve, çay ile geçti. Saat 5e kadar kahvaltı dahil bir şey yiyemedim. Sonra 5 adet ızgara köfte ile lavaş ekmek yedim. İki gündür günleri tek öğünle geçirdim.

Yediklerini dürüstce yazdığın için tebrikler

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bu hafta bizlere bol bol eksiler olarak geri döner
Ben kendi adıma haftasonunu abartılı geçirmedim çok şükür Karşılığını da aldım az da olsa

Hemen ilk bildirim de benden gelsin ;

Cuma günü ; 92 kg
Bugün; 91 kg

Aslında eksi gördüm ama tabi daha önce artı görmeseydim de sadece eksiye çalışmış olsaydım tam süper olurdu
Neyse bundan sonra inşallah hep eksileri görürüm de artık daha bir güzel Bayram yaşarım

Eki Görüntüle 2146135 Arkadaslar bu benim saglikli cikolatam, tavsiye ederim, hem saglikli, hem lezzetli
,

Eeee tarif de alalım bari Malum önümüz Ramazan canımız tatlı isterse en azından hasarsız atlatmış oluruz günü

Kalkdım namazımı kıldım, sağlıklı kahvaltımı da yaptım Sizlerden nehaber

Allah kabul etsin canım ne güzel namazınıda kılmışsın Bende sıcak suyumu içtim biraz sonra kahvaltı hazırlamaya başlarım

Gunaydinnn canimmm Allah kabul etsinnn, ben de yarim saat once uyandim tartiyla goz goze bakisip duruyoruz daha tartilmaya cesaret edemedim

Sanada Günaydın canım Ha gayret canım eminim güzel bir rakam görürsün

Gunaydinnn canimmm Allah kabul etsinnn, ben de yarim saat once uyandim tartiyla goz goze bakisip duruyoruz daha tartilmaya cesaret edemedim
Sağol canım teşekkür ederim, kılıyorsan Allah senin de namazını kabul etsin, kılmıyorsan Allah kısmet etsin. Aaa doğru bu gün tartılıyorsunuz, ama ben tartılmıycam çok tartılınca psikolojim bozuyor benim hatta bu yüzden bir keresinde diyeti sırf bu yüzden bozmuşdum, onun için ben haftada bir kere yani cumu günü tartılcam
Senin yediklerin evet diyete uygun diyildi ama ölçülüydü, ben senin artı çıkacağını düşünmüyorum

oynakbasi34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…