- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
ne tatlilardir simdi onlar nice guzel yaslar insallahBiz de dün kutladık. Bir yaşına bastılar sıpalarNice mutlu yıllara canım
Kızlar slm dolu dolu bir hafta sonu geçti gitti. Mideyi de doldurduk tabi
missERE menü vermek manasız
Su perisi86 1 saat yürüyüş
Yediklerini dürüstce yazdığın için tebriklerSelam kizlarrrr
Bugun benim ilk anneler gunum o yuzden menumu utanarak da olsa yaziyorum
Pazar menu bildirimi
Sabah 10.30: 2 catal sucuklu yumurta,3 zeytin
Oglen 15.00: 1yk pilav, 2 yk kavurma, 3-5tane elma dilim patates, 2 dilim kadayif tatlisii, 2 bardak ayran (rejimin tam olarak zirt'ladigi nokta- sunnet menusu )
Aksam 18.30: bir adet peynirli gozleme, 1 fincan cay
Kapanis
Sacma sapan bi menu, su yok denecek kadar az, survivor birlesme partisini izlerken ip atliyim bari
Gunaydinnn canimmm Allah kabul etsinnn, ben de yarim saat once uyandim tartiyla goz goze bakisip duruyoruz daha tartilmaya cesaret edemedimKalkdım namazımı kıldım, sağlıklı kahvaltımı da yaptımSizlerden nehaber
,Eki Görüntüle 2146135 Arkadaslar bu benim saglikli cikolatam, tavsiye ederim, hem saglikli, hem lezzetli
Kalkdım namazımı kıldım, sağlıklı kahvaltımı da yaptımSizlerden nehaber
Gunaydinnn canimmm Allah kabul etsinnn, ben de yarim saat once uyandim tartiyla goz goze bakisip duruyoruz daha tartilmaya cesaret edemedim
Sağol canım teşekkür ederim, kılıyorsan Allah senin de namazını kabul etsin, kılmıyorsan Allah kısmet etsin. Aaa doğru bu gün tartılıyorsunuz, ama ben tartılmıycam çok tartılınca psikolojim bozuyor benim hatta bu yüzden bir keresinde diyeti sırf bu yüzden bozmuşdum, onun için ben haftada bir kere yani cumu günü tartılcamGunaydinnn canimmm Allah kabul etsinnn, ben de yarim saat once uyandim tartiyla goz goze bakisip duruyoruz daha tartilmaya cesaret edemedim
Oncelikle yemeyin derim, olmadı su için, olmadı bitki çayları, o da olmadıysa hadi çiko tadında bir tarif vereyim.
12 tane hurma, 2 yk dolu olmayan kakao, 5 tane ceviz. Hurmaları 15 dk çok az suyla islatıyoruz. Sonra blendrda püre haline gelene kadar bzzzzt yapıyoruz. Sonra bıçakla doğradığımız ceviz ve kakaoyu ilave edip, kaşıkla karıştırıyoruz. Sonra küçük yumru toplar şeklinde yapıyoruz. Kakos ovuntusu, susam ve ya yine kakaoya batırıyoruz her tarafını. Ben 12-13 tane yapıyorum. Bir tanesi 30 kalori çok lezzetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?