- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ne zahmeti canımç her zaman, yeter kiç böyle sağlıklı şeyler isteyelim bir birimizdenBende kuzuyu yolladım şimdi kahvaltımı yapıyorum
Teşekkür ederim canım zahmet oldu
Ne zahmeti canımç her zaman, yeter kiç böyle sağlıklı şeyler isteyelim bir birimizden
Evet çok güzel olur, ben de arada paylaşırım böyle tariflerAynen canımarada böyle sağlıklı tarifler de paylaşabiliriz
Ayy hamile kalmadan önce kardeşim ve kuzenimle gitmistik çok iyi geliyorhepberaber hamama mı girsek ne yapsak bol bol terler atarız fazlalıklarımızı
Gunaydin herkese
Hemen kg bildirimi yapayim
57. 7 kg
Cumaya gore 100gr artidayim pekte dikkat edemedim kizimin dogum gununden sonra yine pasta yedim :/
Cumaya eksi gorucem insallah
Bende arti gordm 77.5 cuma 77.1 olmustum gece 12 de esim tantuni ayran getirdi hic düşünmeden yedim uzerinede 1 tane baklavagaliba ondan dolayi
hepberaber hamama mı girsek ne yapsak bol bol terler atarız fazlalıklarımızı
kaptancım bi sen eksi gördün galiba
Selam canlar kaptanim ben bu cumadan sonra serbest kelebek olmak istiyorum ramazanda diyet miyet saglikli hayat olmayabiliyoroynakbasi34 ramazan sonrasi bomba gibi donerim insallah...
Ben +400 gordum bu sabah ama regliyim o yuzden pek umursamadim...
Ilk hafta oruc tutamicam ve bu sureci iyi degerlendirmek istiyorum.
Nehabersiniz hatunlar, nasıl gidiyor sağlıklı beslenme, bende iyi gidiyor Şükür bir bozulma yok şu ana kadar
Heee iç iç su candır canÇok şükür bende gayet güzel gidiyorumyalnız suya biraz daha ağırlık vermem lazım dışarı çıkacağım diye sabahtan pek içmemiştim artık nasılsa evdeyim damacanaya ağzımı dayasam yeridir
Canım ya nefret ederim regl sancılarından, ben de çok ağır geçiririm, ilaç içmeden geçmez benim ağrımKızlar reglden dolayı yatıyorum net paketiim de az arada bakabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?