Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Haftasonu gezentilikten bir türlü tamamlayamadığım Temizliğimle boğuşuyorum bir yandan
Çok şükür sadece ütülerim birde banyonun temizliği kaldı onlarıda akşama kadar bitirmiş olurum şimdi ara öğünümü yaparım az dinlenmiş olurum o bahaneyle

Bu arada dünki menümü paylaşmadım sanırım;

Pazar Menüsü ; missERE

Uyanınca; 06:30da
1 büyük kupa sıcak su

Kahvaltı; 08:00de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tuzsuz etimek
1 adet domates
1 adet salatalık
4 - 5 dal maydanoz
1 fincan Ananaslı Yeşil Çay

ara;
3 adet biskrem ( dayanamadım )
1 fincan sade kahve

Öğlen; 13:00de
2 kepçe Tarhana Çorba
1 büyük kase salata

ara; 15:00de
1 fincan bitkisel çay

ara; 17:45de
1 sade türk kahvesi
3 adet hurma

AKşam; 19:00da
2 kepçe Tarhana çorbası
1 adet karnıyarık ( Annem yağsız tavada yapıyor gram yağ yok desem yeridir )
Bol karışık salata
1 kase cacık

ara; 1/2 dilim Tiramisu ( Annemi kıramadım )

Gerçi şu kaçamaklar olmasaydı daha da aşağıları görürdüm demeden edemedim bu sabah

Selam canlar kaptanim ben bu cumadan sonra serbest kelebek olmak istiyorum ramazanda diyet miyet saglikli hayat olmayabiliyor oynakbasi34 ramazan sonrasi bomba gibi donerim insallah...
Ben +400 gordum bu sabah ama regliyim o yuzden pek umursamadim...
Ilk hafta oruc tutamicam ve bu sureci iyi degerlendirmek istiyorum.

Banyoda tamam kaldı bir tek ütüler onlarıda gece yaparım artık

Biraz keyif yapıp sonrada kuzuyu okuldan almaya gideceğim Öğlen yemeğimi de gelince yerim artık marulum kalmamış çıkınca onuda alayımda kendime güzel bir salata yaparım Çorbamı pişirdim gelince fazla vakit kaybı olmasın diye

Gunaydin herkese
Hemen kg bildirimi yapayim
57. 7 kg
Cumaya gore 100gr artidayim pekte dikkat edemedim kizimin dogum gununden sonra yine pasta yedim :/
Cumaya eksi gorucem insallah

100 gramı dert etme cumaya kadar fazlasıda gider ben inanıyorum

Bende arti gordm 77.5 cuma 77.1 olmustum gece 12 de esim tantuni ayran getirdi hic düşünmeden yedim uzerinede 1 tane baklava galiba ondan dolayi

Gece yemişsin normal artı çıkman ama bugün çok dengeli gidersen yarına bile o artılar yok olmuş olacak
Cumaya kadar sıkı devam bomba gibi bir giriş olması için

hepberaber hamama mı girsek ne yapsak bol bol terler atarız fazlalıklarımızı

Valla bende uzun zamandır istiyorum Kadınlar hamamına gideyim ama yanıma arkadaş bulamıyorum tek başına eğlenceli geçmez tabi filmlerdeki gibi sarmalar dolmalar götürmeyeceğiz yoksa yağlar terle gideceğine daha da üzerimize yapışır

kaptancım bi sen eksi gördün galiba

Okadar artının üzerine bırakta eksi olsun
İnşallah cumaya kadar çok daha fazlası gitmiş olur da şu şeytanın bacağını kırmış olurum
Ramazanda uzun seneler sonra ilk kez oruça niyetlendim ( şekerden dolayı tutamıyordum bu sene inşallah niyetim var hazır şekerimde düşmüşken Rabbim kolaylığını verir inşallah ...Aminnn )
İnşallah Ramazanı da güzel bir şekilde bol eksili tamamlarız ( tabi önemli olan önce Allah rizasını kazanmak ama artı görmeden bayramı görmek tam süper olur )

Canım cumaya tekrar hatırlat bana da unutmayayım İnşallah hepimiz Ramanzanı çok güzel bir şekilde atlatır Bayrama ulaşırız bende bakalım bir yandan evde ek gelir olsun diye tesbih yaparken Hatim'e de başlamak istiyorum yarın geceden itibaren ( senelerdir şükür oruç tutamasam bile her Ramazan Hatim indirmek nasip oluyor )

Nehabersiniz hatunlar, nasıl gidiyor sağlıklı beslenme, bende iyi gidiyor Şükür bir bozulma yok şu ana kadar

Çok şükür bende gayet güzel gidiyorum yalnız suya biraz daha ağırlık vermem lazım dışarı çıkacağım diye sabahtan pek içmemiştim artık nasılsa evdeyim damacanaya ağzımı dayasam yeridir

Menüm
Sabah uyanınca 2 b su, 30 dk sonra
2 xlebçı, 1 yk lor peynir, az beyaz peynir, domates, salatalık, 1 elma
Ara: 3 top hurmalı çikolatamdan
Öğlen: 1 avuç haşlanmış qreçka, 3 parça et, yeşillik ve 4 yk yoğurt
Ara: 2 xlebçı, 1 yk lor, 1 elma
Akşam: Öğlenin aynı
Su 2 lt olucak, gün boyu 2 b yeşil çay, 1 b zencefil çayı, 3 b şekersiz siyah çay, 1 b şekersiz, sütlü kahve
missERE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…