Ben içiyorumSelam kizlarrr su iciyor musunuzzz #hadikizlarsuicmeye
Masallah kız sana bende öğrenmek istiyorum bakalım ne zaman nasip olacakBanyoda tamam kaldı bir tek ütüler onlarıda gece yaparım artık
Biraz keyif yapıp sonrada kuzuyu okuldan almaya gideceğimÖğlen yemeğimi de gelince yerim artık marulum kalmamış çıkınca onuda alayımda kendime güzel bir salata yaparım Çorbamı pişirdim gelince fazla vakit kaybı olmasın diye
100 gramı dert etme cumaya kadar fazlasıda gider ben inanıyorum
Gece yemişsin normal artı çıkman ama bugün çok dengeli gidersen yarına bile o artılar yok olmuş olacak
Cumaya kadar sıkı devam bomba gibi bir giriş olması için
Valla bende uzun zamandır istiyorum Kadınlar hamamına gideyim ama yanıma arkadaş bulamıyorumtek başına eğlenceli geçmez tabi filmlerdeki gibi sarmalar dolmalar götürmeyeceğiz yoksa yağlar terle gideceğine daha da üzerimize yapışır
Okadar artının üzerine bırakta eksi olsun
İnşallah cumaya kadar çok daha fazlası gitmiş olur da şu şeytanın bacağını kırmış olurum
Ramazanda uzun seneler sonra ilk kez oruça niyetlendim ( şekerden dolayı tutamıyordum bu sene inşallah niyetim var hazır şekerimde düşmüşkenRabbim kolaylığını verir inşallah ...Aminnn )
İnşallah Ramazanı da güzel bir şekilde bol eksili tamamlarız ( tabi önemli olan önce Allah rizasını kazanmak ama artı görmeden bayramı görmek tam süper olur)
Canım cumaya tekrar hatırlat bana da unutmayayımİnşallah hepimiz Ramanzanı çok güzel bir şekilde atlatır Bayrama ulaşırız bende bakalım bir yandan evde ek gelir olsun diye tesbih yaparken Hatim'e de başlamak istiyorum yarın geceden itibaren ( senelerdir şükür oruç tutamasam bile her Ramazan Hatim indirmek nasip oluyor )
Kızlar eşimin telefondan yaziyorum telefonum yere düştü sert bir şekilde yarın götürecek Bir sene olmadı ekranin bir bolumu çalışmıyor
İns uzun sürmez telefonsuz kendimi eksik hissediyorum
Canım ya nefret ederim regl sancılarından, ben de çok ağır geçiririm, ilaç içmeden geçmez benim ağrım
Masallah kız sana bende öğrenmek istiyorum bakalım ne zaman nasip olacak
Kilon kaç oldu banucumoynakbasi34 beni geçtinmi yoğsam ben 79.5 im
Bu sabah 77 çıktım cuma günü ile aynı.
Kızlar eşimin telefondan yaziyorum telefonum yere düştü sert bir şekilde yarın götürecek Bir sene olmadı ekranin bir bolumu çalışmıyor
İns uzun sürmez telefonsuz kendimi eksik hissediyorum
Gunaydinnn kizlaaarrrrr
Ramazan oncesi son kahvalti
Herkes bayram hedefini hatirliyor degil miiiiiiii
Su icmeyi unutmayalim, suyunu icenler parmak kaldirsin
İyi gezmeler bol kalori yakmalarKızlar biz kahvaltı faslini bitirdik birde bizim sınıftan bir alaya baş sağlığına gittikAnnecigini 1 hafta evvel kaybetti hazır toplanmisken oda aradan çıksın sonra bir araya gelmek zor olur Ramazanda dedik
Şimdide eve gelip üzerimi değiştirip Annem ve kizkardesimle Alışverişe gideceğizbüyük kızla gidecektir hadi sizde gelin dedim kahve içmeye gel dediklerinde
Ufakligin çıkışına kadar onuda aradan çıkarıp oranda kuzu alıp havuza geçerim
Yine koşturmaca halindeydibari yağlar o arada yansa
Sularınızı içmeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?