Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Masallah kız sana bende öğrenmek istiyorum bakalım ne zaman nasip olacak

Bugun ki menum

Kahvalti
1.5 dilim tb ekmegi
Roka salatalik
Yumurta
1 tk findik ezmesi
1 kase yogurt
1 kk peynir

Ogle arkadastaydim :/ oyuzden kacamak oldu
1 kase makarna
1 pogaca
1 ince dilim pasta
2 kurabiye

Aksam
1 tabak nohutli bugday yemegi

Menümü paylaşayım.
Kahvaltı 10 siyah zeytin, bir dilim tahıllı ekmek, espresso 200 kalori
Ara yarım cookie 100 kalori
Geç öğlen yemeği bir büyük hamburger, patates kızartması ve bir bira 1000 kalori
Akşam 4 toffiee ve bir fincan çay 150 kalori
Toplam 1450 kalori

Kızlar eşimin telefondan yaziyorum telefonum yere düştü sert bir şekilde yarın götürecek Bir sene olmadı ekranin bir bolumu çalışmıyor

İns uzun sürmez telefonsuz kendimi eksik hissediyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün fırsat bulup buraya bakamadım sağ olsun büyük kız akşam okul çıkışı beni alsana dedi bu sefer hadi eşimi dükkana bırak eve gel akşam yemeğini acele bir şekilde ye tekrar giyinip bu sefer de okula gittim
Hanım bugün okula gitmeyecek diye birde imza ver falan derken 9u geçiyordu eve girdim

Tabi sonrada hadi biraz tesbih dizeyim falan derken uykum geldi de yattım

Bugün de malum son kahvaltı Ramazan öncesinde Öğretmenimizin ilk iki dersi boş ( çocukların İngilizce dersi var o saatlerde ) Birlikte son bir kahvaltı yapalım dediler Tabi bu durumda ben sadece 1 fincan sade kahveyle güne başladım artık orda benim için uygun olan bir seçim yaparım inşallah

Canım ya nefret ederim regl sancılarından, ben de çok ağır geçiririm, ilaç içmeden geçmez benim ağrım

Benimde eskiden hiç ağrım olmazdı son 1 senedir inanılmaz ağrım var ve aspirin bile içsem reglm 24 saatliğine kesiliyor sonrasında daha beter ağrılı devam ettiği için hiç içemem ağrı kesici

Masallah kız sana bende öğrenmek istiyorum bakalım ne zaman nasip olacak

Canım kesinlikle ihmal etme çok çabuk öğrenirsin
Benim Annem daha biz 10 - 11 yaşlarındayken bizi Almanyada Camiye göndermişti kuran Öğrenelim diye o dönem manevi bir Babannemiz vardı orda 70 yaşlarında oda bilmiyordu ve hep diyordu öleceğim ama hala öğrenemedim diye Annem o zamanlar kadına senin şu ufaklıklar kadar aklın yokmu Teyzeciğim sen iste ben öğretirim sana demişti ve 70 yaşındaki hatun 2 ayda falan Kuran okumayı öğrendi hatta Camideki Hatim törenine onuda dahil ettiler Rahmetli ne dua etmişti Anneme senin sayende diye ama inan kaç yaşında olursa olsun insan isteyince başaramayacağı şey yok

İstersen bir bak belki Nette bile vardır alıştırmalar en azından harfleri öğrenip daha çabuk geçersin kurana kursa da gidersen
Rabbim inşallah sanada nasip eder canım....AMinnnnnn

Kilon kaç oldu banucum oynakbasi34 beni geçtinmi yoğsam ben 79.5 im

Yok annemmmmm hala yerimde sayıyorum
90 üzerime yapıştı resmen ama son tahlillerde D vitamini eksikliği çıktı ondan gitmiyormuş Diyetisyenin demesi bakalım başladım kullanmaya ama dün gece unuttum bile kafadan

Bu sabah 77 çıktım cuma günü ile aynı.

SÜpersin demekki cuma eksi görülecek

Kızlar eşimin telefondan yaziyorum telefonum yere düştü sert bir şekilde yarın götürecek Bir sene olmadı ekranin bir bolumu çalışmıyor

İns uzun sürmez telefonsuz kendimi eksik hissediyorum

İnşallah çabucak tamirden gelir valla seni en çok ben anlarım

Gunaydinnn kizlaaarrrrr

Ramazan oncesi son kahvalti
Herkes bayram hedefini hatirliyor degil miiiiiiii

Su icmeyi unutmayalim, suyunu icenler parmak kaldirsin

Sanada Günaydın canım
İnşallah Ramazanı kaçamaksız atlatır Bayrama çok daha güzel rakamlar görürüz

Kızlar biz kahvaltı faslini bitirdik birde bizim sınıftan bir alaya baş sağlığına gittik Annecigini 1 hafta evvel kaybetti hazır toplanmisken oda aradan çıksın sonra bir araya gelmek zor olur Ramazanda dedik

Şimdide eve gelip üzerimi değiştirip Annem ve kizkardesimle Alışverişe gideceğiz büyük kızla gidecektir hadi sizde gelin dedim kahve içmeye gel dediklerinde

Ufakligin çıkışına kadar onuda aradan çıkarıp oranda kuzu alıp havuza geçerim

Yine koşturmaca halindeydi bari yağlar o arada yansa

İyi gezmeler bol kalori yakmalar

Şimdi havuzda yeni çıktık eşimle buluşup eve uğradıkları sonra ozalitciye gidip kızın cizimini cikartiracagiz oranda Arkadasa gecicegim sağ olsun akşam yemeğine davet etti Ramazan girmeden
Tabi kacamaksiz atlatacagim inşallah ♡♡♡♡

Sularınızı içmeyi unutmayın

Bende şimdi sisemi elime alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…