Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi aksamlar @serenalar dün bir saat spor bugun yarim saat yuruyus
missERE bugun oructum son 1 kazam vardi onu tuttum
Sahur yapmadim dun aksam çok yemistim siskinlik vardi
Iftar bir kase yayla corbasi bir küçük ayran bol salata ve yarım lahmacun. 10 bardak su

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı Ramazanlar

Şükür ilk iftarimizi büyük kızımla yaptık; )
Aslında felaket uykum var ama ailecek göz doktorundan randevu almış büyük kız oraya gideceğiz
Olmadı öğlen artık az kestiririz

Yeduklerimide yaptım birazdan

Evet sahur menum;

Çarşamba
missERE etiketi de unutmayalim ♡

1 kasarli Tost
1 haşlanmış yumurta
1/2 salatalık
1 bardak süt
1 adet kivi

15 dakika sonrada 1 şekersiz duble Türk Kahvesi ♡♡♡♡♡

Çok şükür ne catlayacak kadar doldu midem nede aç kaldım gerçi daha erken ama şimdilik çok iyi gidiyor

Bu arada göz muayenesini de oldum
Sağ gözde sıkıntı yoksa Sol baya kalk gidelim modunda 2.25 çıktı ölçüm ve gozlugumu düzenli tamam gerekiyormuş inşallah alisirım

Selam kizlar gunaydinlar hepinize regli olmam sebebiyle pazar gunu baalicam insallah oruca.oruc tutmayi cok ozledim gecen sene hamileydim bebisim karnimdaydi tutamadim simdi hasretle tutmayi bekliyorum ve huzur dou sofralari cok ozledim hazir regli ve enerjikken de misafir cagirayim diyorum bol bol ama az az yiyim :)
Bakalim cuma gunu tartida ne cikcam merak ediyorum son 2 gun

Bu arada kızlar çok şükür bu saat oldu ne açlık ne sussuzluk Çekmiyorum

Demekki cidden şekerden dolayı kötü oluyormuşum şu ana kadar gayet rahatım inşallah da Bayrama kadar aynen devam edebilirim

Sanırım herkes Ramazanın ilk gününün halsizliği yüzünden kimsecikler yok meydanda

Çok şükür ben şu ana kadar gayet iyiyim zaten fazlada kalmadı hatta birazdan sofrayı hazırlamaya başlarım inşallah
Açıkçası özel abartılı bir hazırlığım olmadı olmayacakta sonuçta amaç aç kalıp krallara laik sofrada yemek değil yiyecek ekmeği bulamayanları da anlamak

Bugün menüde Kırmızı mercimek çorbası var 2 kepçe ondan içip 5 dakika ara verdikten sonra da 4 kaşık yemek yiyeceğim ( Kapuska yaptım bugün )
Bol salata yanına eee daha ne olsun

Supersin katiliyorum sana ben de esime menemen yaptim cay ve kahvaltiyla onu yiyecek

İyi akşamlar kızlar,
Bugün çok halsizdim ve sigarasızlık da fena etkiledi. Sabah misafirlerimi yolladım. 5.30dan beri uyanıktım işten geldikten sonra uyudum şimdi yatacağım biraz daha.
@missERE iki dilim ızgara tavuk ve pilav, bir kase salata, ekmek yok.
Uyanırsam eğer bir kase sütlaç yemeyi planlıyorum bugünün kaçamağı olarak almıştım.

Afiyet olsun çok güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…