- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Cok gecmis olsunBu arada göz muayenesini de oldum
Sağ gözde sıkıntı yoksa Sol baya kalk gidelim modunda2.25 çıktı ölçüm ve gozlugumu düzenli tamam gerekiyormuş inşallah alisirım
Bu arada oruclu arkadaslarim hepinize kolayliklar diliyorum umarim zorlanmazsiniz genelde bas agrisi mide agrisi oluyor ilk gunler
Cok gecmis olsun
Supersin katiliyorum sana ben de esime menemen yaptim cay ve kahvaltiyla onu yiyecekSanırım herkes Ramazanın ilk gününün halsizliği yüzünden kimsecikler yok meydanda
Çok şükür ben şu ana kadar gayet iyiyimzaten fazlada kalmadı hatta birazdan sofrayı hazırlamaya başlarım inşallah
Açıkçası özel abartılı bir hazırlığım olmadı olmayacaktasonuçta amaç aç kalıp krallara laik sofrada yemek değil yiyecek ekmeği bulamayanları da anlamak
Bugün menüde Kırmızı mercimek çorbası var2 kepçe ondan içip 5 dakika ara verdikten sonra da 4 kaşık yemek yiyeceğim ( Kapuska yaptım bugün )
Bol salata yanına eee daha ne olsun
En iyisiSupersin katiliyorum sana ben de esime menemen yaptim cay ve kahvaltiyla onu yiyecek
Afiyet olsun çok güzel menüSanırım herkes Ramazanın ilk gününün halsizliği yüzünden kimsecikler yok meydanda
Çok şükür ben şu ana kadar gayet iyiyimzaten fazlada kalmadı hatta birazdan sofrayı hazırlamaya başlarım inşallah
Açıkçası özel abartılı bir hazırlığım olmadı olmayacaktasonuçta amaç aç kalıp krallara laik sofrada yemek değil yiyecek ekmeği bulamayanları da anlamak
Bugün menüde Kırmızı mercimek çorbası var2 kepçe ondan içip 5 dakika ara verdikten sonra da 4 kaşık yemek yiyeceğim ( Kapuska yaptım bugün )
Bol salata yanına eee daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?