- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Bana kalirsa sen boyle gidersen ramazanda 3 4 kg verirsin kaptanim.İftarda planladigim gibi sadece 2 kepçe çorba ve bol salata yedim + 2 kaşık fa Yoğurt yedim ♡♡♡♡
Tabi ortaköye gidince arkadaş kumpir diye beni baştan çıkardıdayanamadım ama dengelemek adına sahur yapmadım ve şükür şu anda daha iyiyim hiç bir sıkıntı yok çok şükür
Cok gecmis olsun canim tekrardan saglik gibisi yok vallakızlar selam
tam ramazan öncesi yine hastalandım, aciller serumlar derken anca kendime geldim
ne var ne yok bakayım, menüler ne alemde, yarın sabah tartısını merakla bekliyorumm
acaba sahurdan önce mi tartılmak lazım yoksa sabah kalkınca mı, yoksa iftardan önce mi
kızlar selam
tam ramazan öncesi yine hastalandım, aciller serumlar derken anca kendime geldim
ne var ne yok bakayım, menüler ne alemde, yarın sabah tartısını merakla bekliyorumm
acaba sahurdan önce mi tartılmak lazım yoksa sabah kalkınca mı, yoksa iftardan önce mi
Bana kalirsa sen boyle gidersen ramazanda 3 4 kg verirsin kaptanim.
Cok gecmis olsun canim tekrardan saglik gibisi yok valla
merhaba kızlar,
iki gün içinde çok abartı bir şey yemeden bir kilo almak mümkün mü? bu sabah tartıda şoklardaydım. hele ki dünden önceki gün neredeyse 15 km yürümüşüm ayaklarım acıyordu artık dün akşam da çok bir şey yemedim. nolur sadece vücudum su tutmuş olsun(
Bugün niyetli değilim çünkü gece kalkamadım ve sabah sigara krizim ile birlikte yok bu böyle olmaz dedim. Su içip ödem atmam lazım
hayırlı ramazanlar kızlaar nasıl gidiyor oruç :)
Sahur güzel iftarda insan çok yiyor ya saatlerce aç kalıyoz herşeye saldryo insanKizlar slm bende menümü yazaym sahurda
4 yk etli patates yemegimden kalmisti onu yedim 1 kase komposto 2 bardak su ictim uyudum iftar da
1 kase sehriye corbasi
4catal patates kizartmasi
1 catal spagetti makarna aldm
4 parca tavuk
1 kase salata
2 bardak şerbet ictim of ne yemişim öyle yazarken farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?