Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Aslında hala uykum var ama kuzu için mecbur erken kalktım birazdan az daha uzanirim çünkü çok yoğun bir gün beni bekliyor

Dün iftardan sonra ani bir kararla arkadaşlarla buluşup Ortaköy'é gittik nasıl kaptirdiysak kendimizi gezmeye saat 01.30da.gelebilir ancak oda büyük kız arayıp nerede kaldıniz siz yaaa diye fırça attı da öyle donduk

İftarda planladigim gibi sadece 2 kepçe çorba ve bol salata yedim + 2 kaşık fa Yoğurt yedim ♡♡♡♡

Tabi ortaköye gidince arkadaş kumpir diye beni baştan çıkardı dayanamadım ama dengelemek adına sahur yapmadım ve şükür şu anda daha iyiyim hiç bir sıkıntı yok çok şükür

kızlar selam

tam ramazan öncesi yine hastalandım, aciller serumlar derken anca kendime geldim

ne var ne yok bakayım, menüler ne alemde, yarın sabah tartısını merakla bekliyorumm

acaba sahurdan önce mi tartılmak lazım yoksa sabah kalkınca mı, yoksa iftardan önce mi

Bana kalirsa sen boyle gidersen ramazanda 3 4 kg verirsin kaptanim.
Cok gecmis olsun canim tekrardan saglik gibisi yok valla

merhaba kızlar,
iki gün içinde çok abartı bir şey yemeden bir kilo almak mümkün mü? bu sabah tartıda şoklardaydım. hele ki dünden önceki gün neredeyse 15 km yürümüşüm ayaklarım acıyordu artık dün akşam da çok bir şey yemedim. nolur sadece vücudum su tutmuş olsun(
Bugün niyetli değilim çünkü gece kalkamadım ve sabah sigara krizim ile birlikte yok bu böyle olmaz dedim. Su içip ödem atmam lazım

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Küçük kızımla havuza gitmek için yol çıktım Şükür sahur yapmadığım halde şu saat oldu aşırı bir açlık yada halsizlik yok ♡
Rabbim kolaylığını veriyor şükürler olsun

Allahın izniyle aksama sırf çorba ve bol su ile akşamı yaparım da yarına ödem falan olmaz

Valla bende o konuda kararsızım ama sabah ve öğlen tartılır hangi rakam daha azsa onu söylerim sonuçta çok geçe kalınca ödem oluşabilecek

Bana kalirsa sen boyle gidersen ramazanda 3 4 kg verirsin kaptanim.

Cok gecmis olsun canim tekrardan saglik gibisi yok valla

Ay inşallah canım inan hiç canım bir şey istemiyor umarım hep böyle devam eder

Dediğin gibi canim şu yetersiz kalıyor yoksa abartmadigina göre sıkıntı olmaz bencede

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Gece sahur yapmadan tuttum bugün orucumu çok şükür öyle kötü olmadım daha doğrusu açlık değil de sussuzluk beni biraz etkiledi ve akşam üzere hafif bir mala bağladım ağzımı açmaya takatim kalmadi

Havuzdaki hatunlar bile oruçlu olduğun çok belli dediler
Akşam üzere baya bir elim ayağım bosaldi hatta eşim bak şeker dengeni bozacaksin tutma istersen dedi ama şimdilik devam etmek istiyorum

İftarda yediklerimi de sayayim aklimdayken;

missERE
2 kepçe mercimek çorbası

5 dakika ara verdim

1 kase salata
1 tane tavuk schnitzel
2 kaşık erişte

Şimdi de bitkisel çay ve bol suyla devam ediyorum

hayırlı ramazanlar kızlaar nasıl gidiyor oruç :)

Fena değil şimdiye kadar

Slm kızlar benim annem gelince rejim iyice yalan oldu birbirimizi çok kötü etkiliyoruz
Menümü yazmıyorum missERE yarın artıyım kesin
Annem ile akşam ciddi ciddi konuştuk. Yarından itibaren güçlerimizi birleştirip beraber rejim yapacağız.

Iyi aksamlar missERE
Sahur 200 gr kadar kiraz 3 yk pilav 100 gr kadar hindi haslama
Iftar 1 kepce mercimek corbasi bir kase cacik yarim dilimi ekmek bol salata 2 yk tepsi kebabi
Ara 1 lokum caylari saymiyorum artik aksamlari çok içiyorum cunku
Ve son olarak 100 gr kadar dondurma
Sahurda bir bucuk litre su ictim toplam 2 litre ama daha icerim
Sporu henuz yapmadim yapinca yazarım. Y
Ramazanda yemegi azaltmakta zorlanmiyorum ama meyve ve cay ve dondurmaya dayanamiyorum artik Sahuru az tutacam bu hafta galiba sabitim

Kizlar slm bende menümü yazaym sahurda
4 yk etli patates yemegimden kalmisti onu yedim 1 kase komposto 2 bardak su ictim uyudum iftar da
1 kase sehriye corbasi
4catal patates kizartmasi
1 catal spagetti makarna aldm
4 parca tavuk
1 kase salata
2 bardak şerbet ictim of ne yemişim öyle yazarken farkettim

Ramazanda iradenize nasıl söz geciriyonz hanımlar ya ben iftarda çok yiyom 2gundr
Tatlı krizine giriym birde emziryom ya canım çekiyor dye herşeyin tadına bakym

Sahur güzel iftarda insan çok yiyor ya saatlerce aç kalıyoz herşeye saldryo insan

Size sahurda yediklerimi yazym ablma foto çekip gönderdim bu ne biz 2kisi yiyoz senin yediklerini dedi
3haslanmis yumurta (aslında bukdr yemezdim eşim yemedi yumurtasını bnde atmym dye yedim)
4domates minnaklardan
Peynir
7 8kadar zeytin
1ceviz 2badem
Sekersz cay
Unutmadan 3yk makarna çok canım çekti eşime ypmistimda

Sizce nasıl menü çok mu yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…