Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaç gündür gelemedim, önce ben hastalandım, sonra oğlum hastalandı yavrum, üstüne çamaşır makinem bozuldu, yetmedi banyoda komşudan tepemize su akmaya başladı neise kaç gündür bunlarla uğraştım
Kilom
geçen hafta 86.3
bu hafta 85.9 giden 400 qr
istediyim rakam olmadı ama olsun durmak yok

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar

Aslında felaket uykum var sonuçta sahura kadar oturuyorum ama küçük kuzunun okulu olunca mecbur erkenden kalkmak zorundayim eee Sibele de gideceğim

Kuzey gönderip evde tartilayim birde bakalım Sibel'de kaç çıkacağım
Umarim herkes bol bol eksi görür

İyi olmuş Annenin de sana destek olması o zaman haftaya daha güzel sonuçlar gelir

Hayırlı ramazanlar güzel hanımlar.
Nasılsıniz ? Özledim sizi.

Günaydın canım Hoşgeldin ♡
Sanada hayırlı Ramazanlar

Şükür iyiyiz seni sormalı; ) ozlettin kendini

Ramazanda iradenize nasıl söz geciriyonz hanımlar ya ben iftarda çok yiyom 2gundr
Tatlı krizine giriym birde emziryom ya canım çekiyor dye herşeyin tadına bakym

Canım bol bol su iç mide dolu olursa istesende fazla kacamak yapamazsın

Aslında abartili bir şey yok ama ekmekle yanında yiyorsun fazla gibi Gerçi gün cok uzun ama dün dedigim gibi dünyayı da yesek yine açıklıyorum o yüzden abartmanin alemi yok
Dün İG de gördüm hatunun biri 5 yumurta beyazi ile Sahur yapmış Sarisina alerjisi var diye yememiş yanında ilave domates salatalık falanda vardı

Birde bayram için tulum aldm kendime 44bden gyym normalde gittim 40beden aldm nasıl olsa zayflicam dedimbu gidişle giyemicem bana motivasyon lazimmmm

Kuzu kiloya takılma yagdan gitmesi önemli olan Emin ol hayal değil ve kadın isterse basaramayacagi şey yok ♡♡♡♡♡

Selamun Aleykum, hepimize hayırlı, nurlu, gül kokulu cumalar

Sanada Günaydın canım

Çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim sağlık versin de gerisi teferruat sen az da olsa eksi görmüşsün ve eminim haftaya daha fazla eksi göreceksin

Bu arada her kese hayırlı Ramazanlar, Allah tutulan oruçları kabul etsin Amin. Bu sene ben tutamıyorum sağlık sorunlarından dolayı

Olsun kuzum sende bol bol dua et sağlık daha önemli sonuçta

yaninda ekmek yediysen birqzcik fazla gibi ekmeksizse guzel bence

Kizlar bugn tarti gunu tartilmadan önce bisey sorucam kolumda biletligim var aslinda genisti simdi kolumu sıkıyo bu kilo olamaz dimi daha 2 gun once bile genis kolumda gidip geliyodu tartiya cikmaya korkuyorum

Kizlar bugn tarti gunu tartilmadan önce bisey sorucam kolumda biletligim var aslinda genisti simdi kolumu sıkıyo bu kilo olamaz dimi daha 2 gun once bile genis kolumda gidip geliyodu tartiya cikmaya korkuyorum

Günaydın canım
Merak etme eminim ödemdir sonuçta oruç tutsan da tutmasanda Ramazanda çok fazla özellikle dışarda su içilemiyor insan oruçsuz olunca vicdan yapıyor eee havalarda sıcak ödeme el verişli

Geçen haftaya göre az da olsa eksi görürsen listedesin biliyorsun merakla sonucunu bekliyorum bende

***8. Takım 570.Etap***

catterflym ( 65 / / / % )
sevil4321 (105,2 / / / %)
Meryem1306 ( 73.2 / / / % )
MissERE (64 / / / % )
helopini (60,7 / / / % )
mavimli ( 77 / / / % )
Hiranur83 ( 86,3 / 85,9 / 0,4 / 0,46 %)
Eccoomm ( 77,1 / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 24 Nisan, Başlangıç 78,6 , Hedef 68 kg

8.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Oruçluyum abla ama öglen tartilsam olur mu azicik evde dolanayim belki siskinluk vardirda azicik gider

Sıkıntı yok canım ama en geç 16:00da herkes tartılmış olsun ki bende cepten ancak hallederim listemizi
Senide hemen aklımdayken bilgisayardan ekliyeyim ki sonradan sıkıntı olmasın eksi olursa kalır olmadı mecbur bir sonraki haftaya listeye dahil olursun ( artı ile listeye giriş yanlış olur )

Sanki bir kişi daha vardı listeye eklenecek hatta hatırlat demiştim ama kimdi çıkaramadım
Elma dersem çık Armut dersem çıkma

ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Makarna dişin da tam Karatay mönüsü olmuş. Makarnayla bozmussun formülü :)
Afiyet olsun.

Geçmiş olsun. Geldimi üstüste gelir zaten. Allah beterinden korusun

Hadi bakalım banucum güzel sonuçlarla dönersin eve inşallah

Teşekkür ederim, sağ olun.
Yenimisiniz tanıyamadım, yoksa nick mi deyiştirdiniz

Sağ ol canım, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…