Slm kızlar benim annem gelince rejim iyice yalan oldu birbirimizi çok kötü etkiliyoruz
Menümü yazmıyorummissERE yarın artıyım kesin
Annem ile akşam ciddi ciddi konuştuk. Yarından itibaren güçlerimizi birleştirip beraber rejim yapacağız.
Hayırlı ramazanlar güzel hanımlar.
Nasılsıniz ? Özledim sizi.
Ramazanda iradenize nasıl söz geciriyonz hanımlar ya ben iftarda çok yiyom 2gundr
Tatlı krizine giriym birde emziryom ya canım çekiyor dye herşeyin tadına bakym
Size sahurda yediklerimi yazym ablma foto çekip gönderdim bu ne biz 2kisi yiyoz senin yediklerini dedi
3haslanmis yumurta (aslında bukdr yemezdim eşim yemedi yumurtasını bnde atmym dye yedim)
4domates minnaklardan
Peynir
7 8kadar zeytin
1ceviz 2badem
Sekersz cay
Unutmadan 3yk makarna çok canım çekti eşime ypmistimda
Sizce nasıl menü çok mu yiyorum
Birde bayram için tulum aldm kendime 44bden gyym normalde gittim 40beden aldmnasıl olsa zayflicam dedim bu gidişle giyemicem bana motivasyon lazimmmm
Selamun Aleykum, hepimize hayırlı, nurlu, gül kokulu cumalar
Kaç gündür gelemedim, önce ben hastalandım, sonra oğlum hastalandı yavrum, üstüne çamaşır makinem bozuldu, yetmedi banyoda komşudan tepemize su akmaya başladıneise kaç gündür bunlarla uğraştım
Kilom
geçen hafta 86.3
bu hafta 85.9 giden 400 qr
istediyim rakam olmadı ama olsun durmak yok
Bu arada her kese hayırlı Ramazanlar, Allah tutulan oruçları kabul etsin Amin. Bu sene ben tutamıyorum sağlık sorunlarından dolayı
yaninda ekmek yediysen birqzcik fazla gibi ekmeksizse guzel benceSize sahurda yediklerimi yazym ablma foto çekip gönderdim bu ne biz 2kisi yiyoz senin yediklerini dedi
3haslanmis yumurta (aslında bukdr yemezdim eşim yemedi yumurtasını bnde atmym dye yedim)
4domates minnaklardan
Peynir
7 8kadar zeytin
1ceviz 2badem
Sekersz cay
Kizlar bugn tarti gunu tartilmadan önce bisey sorucam kolumda biletligim var aslinda genisti simdi kolumu sıkıyo bu kilo olamaz dimi daha 2 gun once bile genis kolumda gidip geliyodu tartiya cikmaya korkuyorum
Oruçluyum abla ama öglen tartilsam olur mu azicik evde dolanayim belki siskinluk vardirda azicik gider
Size sahurda yediklerimi yazym ablma foto çekip gönderdim bu ne biz 2kisi yiyoz senin yediklerini dedi
4domates minnaklardan
Peynir
7 8kadar zeytin
1ceviz 2badem
Sekersz cay
Kaç gündür gelemedim, önce ben hastalandım, sonra oğlum hastalandı yavrum, üstüne çamaşır makinem bozuldu, yetmedi banyoda komşudan tepemize su akmaya başladıneise kaç gündür bunlarla uğraştım
Kilom
geçen hafta 86.3
bu hafta 85.9 giden 400 qr
istediyim rakam olmadı ama olsun durmak yok
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Aslında felaket uykum var sonuçta sahura kadar oturuyorum ama küçük kuzunun okulu olunca mecbur erkenden kalkmak zorundayimeee Sibele de gideceğim
Kuzey gönderip evde tartilayim birde bakalım Sibel'de kaç çıkacağım
Umarim herkes bol bol eksi görür
Teşekkür ederim, sağ olun.Makarna dişin da tam Karatay mönüsü olmuş. Makarnayla bozmussun formülü :)
Afiyet olsun.
Geçmiş olsun. Geldimi üstüste gelir zaten. Allah beterinden korusun
Hadi bakalım banucum güzel sonuçlarla dönersin eve inşallah
Sağ ol canım, teşekkür ederimİyi olmuş Annenin de sana destek olmasıo zaman haftaya daha güzel sonuçlar gelir
Günaydın canım Hoşgeldin ♡
Sanada hayırlı Ramazanlar
Şükür iyiyiz seni sormalı; ) ozlettin kendini
Canım bol bol su iç mide dolu olursa istesende fazla kacamak yapamazsın
Aslında abartili bir şey yok ama ekmekle yanında yiyorsun fazla gibiGerçi gün cok uzun ama dün dedigim gibi dünyayı da yesek yine açıklıyorum o yüzden abartmanin alemi yok
Dün İG de gördüm hatunun biri 5 yumurta beyazi ile Sahur yapmışSarisina alerjisi var diye yememiş yanında ilave domates salatalık falanda vardı
Kuzu kiloya takılma yagdan gitmesi önemli olanEmin ol hayal değil ve kadın isterse basaramayacagi şey yok ♡♡♡♡♡
Sanada Günaydın canım
Çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim sağlık versin de gerisi teferruatsen az da olsa eksi görmüşsün ve eminim haftaya daha fazla eksi göreceksin
Olsun kuzum sende bol bol dua etsağlık daha önemli sonuçta
Selam canım, ben önceden yarışdığım zamanlarda iftar öncesi tartılıyorduk, şimdi bilmiyorum. Allah kabul etsin orucunukızlar selam dün akşam iftar öncesi 63.8 idim, bu sabah sahur sonrası 64üm, hangisini yazayım
kızlar selam dün akşam iftar öncesi 63.8 idim, bu sabah sahur sonrası 64üm, hangisini yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?