- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Teşekkür ederim, sağ olun.
Yenimisiniz tanıyamadım, yoksa nick mi deyiştirdiniz
Hayırlı cumalar fistik hatunlar guzel tartilar görürsünüz insallah
Günaydın kızlar ben tartıda aynı çıktım enteresan 77 kiloyum.oynakbasi34 kaptanım.
Maşallah yaa.. ne güzel ilerliyorsun.Hayırlı cumalar olsun inşallah
Geçen hafta 105.200
Bugün 103.400
Giden 1.800
Kizlar ben suan tarti gununu hatirladim 2c ay 1 de tost yedim ne kadar farkeder acaba ya simdi tartilcam
Ekmek yemiyorum Karatay diyeti ypym ekmek yasakyaninda ekmek yediysen birqzcik fazla gibi ekmeksizse guzel bence
Karatay yapıyordum zaten eşime makarna yptm cnm çekti makarnadan emzrym dye yedim azckMakarna dişin da tam Karatay mönüsü olmuş. Makarnayla bozmussun formülü :)
Afiyet olsun.
Geçmiş olsun. Geldimi üstüste gelir zaten. Allah beterinden korusun
Hadi bakalım banucum güzel sonuçlarla dönersin eve inşallah
Ma şa Allah ne güzel mezun olmuşsunuz tebrik ederim, aslında siz mezunlara ihtiyaç çok burda sık sık gelin, tecrübelisiniz bizlere yalnışlarımızı söylersiniz. Evet eski üyeyim ben de önceden yarışmışdım Azerbaycandan katlılıyorum ismim Nüşabe 155 boyunda, 85.9 kq, 35 yaşındayım, 1 oğlum var ekim ayında 5 yaşı olucak, ev hanımıyım.Yoo nickim 9 yıldır aynı :)
Sizinle karşılaşmadık hiç.
Mezun olunca sık ugrayamiyorum buraya sanırım o arada gelmissiniz ve eski üyesiniz anladigim.
Umarım dilediğiniz kiloda olursunuz bir an önce ve en önemlisi sağlıkla tabii
MasallahhHayırlı cumalar olsun inşallah
Geçen hafta 105.200
Bugün 103.400
Giden 1.800
Aceba 77kg bende gorcekmiyimGünaydın kızlar ben tartıda aynı çıktım enteresan 77 kiloyum.oynakbasi34 kaptanım.
Çok aminHayırlı cumalar fistik hatunlar guzel tartilar görürsünüz insallah
Memnun oldumMa şa Allah ne güzel mezun olmuşsunuz tebrik ederim, aslında siz mezunlara ihtiyaç çok burda sık sık gelin, tecrübelisiniz bizlere yalnışlarımızı söylersiniz. Evet eski üyeyim ben de önceden yarışmışdım Azerbaycandan katlılıyorum ismim Nüşabe 155 boyunda, 85.9 kq, 35 yaşındayım, 1 oğlum var ekim ayında 5 yaşı olucak, ev hanımıyım.
Karatay yapıyordum zaten eşime makarna yptm cnm çekti makarnadan emzrym dye yedim azck
Ben de memnun oldumMemnun oldum
Çalıştığım için düzenli gelemiyorum ama seviyorum burayı
Allah bağışlasın evlatlarımızı.
Azerimisin yoksa calismayamı gittiniz oraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?