Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 570.Etap***

catterflym ( 65 / / / % )
sevil4321 (105,2 / / / %)
Meryem1306 ( 73.2 / / / % )
MissERE (64 / 63,8 / 0,2 / 0,31 % )
helopini (60,7 / / / % )
mavimli ( 77 / / / % )
Hiranur83 ( 86,3 / 85,9 / 0,4 / 0,46 %)
Eccoomm ( 77,1 / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 24 Nisan, Başlangıç 78,6 , Hedef 68 kg

8.Takım Ortalaması: %

Kızlar ben hazırlandım ufaktan çıkıyorum cepten yetişirim ama sizlere şarjımı bile yanıma alıyorum Sibelde bekleme olayı olursa boşda kalmayayım

Hadi Allaha emanet olun kocaman öpüyorum

Teşekkür ederim, sağ olun.
Yenimisiniz tanıyamadım, yoksa nick mi deyiştirdiniz

Yoo nickim 9 yıldır aynı :)
Sizinle karşılaşmadık hiç.
Mezun olunca sık ugrayamiyorum buraya sanırım o arada gelmissiniz ve eski üyesiniz anladigim.
Umarım dilediğiniz kiloda olursunuz bir an önce ve en önemlisi sağlıkla tabii

***8. Takım 570.Etap***

catterflym ( 65 / / / % )
sevil4321 (105,2 / 103.4 / 1.8 / 1.71 %)
Meryem1306 ( 73.2 / / / % )
MissERE (64 / 63,8 / 0,2 / 0,31 % )
helopini (60,7 / / / % )
mavimli ( 77 / / / % ) Sabit
Hiranur83 ( 86,3 / 85,9 / 0,4 / 0,46 %)
Eccoomm ( 77,1 / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 24 Nisan, Başlangıç 78,6 , Hedef 68 kg

8.Takım Ortalaması: %

Karatay yapıyordum zaten eşime makarna yptm cnm çekti makarnadan emzrym dye yedim azck

Ma şa Allah ne güzel mezun olmuşsunuz tebrik ederim, aslında siz mezunlara ihtiyaç çok burda sık sık gelin, tecrübelisiniz bizlere yalnışlarımızı söylersiniz. Evet eski üyeyim ben de önceden yarışmışdım Azerbaycandan katlılıyorum ismim Nüşabe 155 boyunda, 85.9 kq, 35 yaşındayım, 1 oğlum var ekim ayında 5 yaşı olucak, ev hanımıyım.

Memnun oldum
Çalıştığım için düzenli gelemiyorum ama seviyorum burayı
Allah bağışlasın evlatlarımızı.
Azerimisin yoksa calismayamı gittiniz oraya..

Memnun oldum
Çalıştığım için düzenli gelemiyorum ama seviyorum burayı
Allah bağışlasın evlatlarımızı.
Azerimisin yoksa calismayamı gittiniz oraya..
Ben de memnun oldum
Anladım çalışanın işi zor tabi
Amin
Aslında Azerbaycan türküyüm, yani Azerbaycanlılar da türk milletidir aslında. Azerbaycanlılar 36-cı yılda Stalin tarafından deyişdirilip, yani bizim pasaportlarda milleyimiz türk yazılıyordu, sonra Stalinin emri ile Azerbaycanlı yazılmaya başladı, yani kısası biz Azerbaycanlılar da türküz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…