Geçen hafta Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi'nden bir hocamız burada misafirimizdi. Tarih bölümü öğrencilerine teker teker anlattık beraber. Azerbaycan Türkü kimdir, neden Azeri dememeliyiz diye. Burada olmanıza çok sevindim ben çok sık uğrayamıyorum foruma ancak tanıştığıma memnun oldum.:)Ben de memnun oldum
Anladım çalışanın işi zor tabi
Amin
Aslında Azerbaycan türküyüm, yani Azerbaycanlılar da türk milletidir aslında. Azerbaycanlılar 36-cı yılda Stalin tarafından deyişdirilip, yani bizim pasaportlarda milleyimiz türk yazılıyordu, sonra Stalinin emri ile Azerbaycanlı yazılmaya başladı, yani kısası biz Azerbaycanlılar da türküz
Evet türklüyü bize unutturmak için bu düşünülmüş bir şey. Ben de çok memnun oldumGeçen hafta Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi'nden bir hocamız burada misafirimizdi. Tarih bölümü öğrencilerine teker teker anlattık beraber. Azerbaycan Türkü kimdir, neden Azeri dememeliyiz diye. Burada olmanıza çok sevindim ben çok sık uğrayamıyorum foruma ancak tanıştığıma memnun oldum.:)
Moral bozmak yok sağlıklı beslenmeye devam, ianın karşılığını mutlaka alacaksınız, tabi bozmadığınız süreceMerhaba Ben bu hafta almıșım galiba. Daha dogrusu dün iftardan once - 400 gr görmustum șimdi +400 görüyorum. Ne kadar cok farketti ya çok moralim bozuldu.
Tamam kaçamak yaptım ama Kilo alacak kadar degildi ya. Neyse artik önümüzdeki maclara bakacagizMoral bozmak yok sağlıklı beslenmeye devam, ianın karşılığını mutlaka alacaksınız, tabi bozmadığınız sürece
Fıstığı da çok severimkızlarr ya muhabbetlerimizi özledimmm
Hiranur83 ben de1.50 civarlarındayım, 50li kilolara inince fıstık gibi oluyo insan ha gayret
Ben senin kaçamak yaptığını bilmiyordum kiiiiii, onu genel olarak söylemiştimTamam kaçamak yaptım ama Kilo alacak kadar degildi ya. Neyse artik önümüzdeki maclara bakacagiz
Her artı çıktığımızda oturup yersek nerde kaldı bizim hedefimiz, önemli olan yanlışlarımızdan ders alıp o hataları bir daha yapmamak işte bu kadar basit. Ben 2 haftadır o kadar dikkat etmeme rağmen 400 qr gidiyorŞuan şoktayim şiskinligi bu sabah biletligimn sıkmasiyla anlamistm ama bu kadat fazla cikacagimi sanmiyodum78.0 ciktim cok fazla üzgünüm morel sifir sinirden neden diyet yapiyorsun ki ye hitsin kafasindayim cok da dikkat ediyodum 3 haftadr listeye girmek icin gram da olsa gidiyodu tam bu hafta listeye girecem tam 900 gr almisim cok üzgunum
keske benimde sabit kalsaydi bu kadar fazla cikmam butun morel motivasyonu aldi resmen 1 haftada 1 kilo o kadar dikkat etmeme ragmen neyse saglik olsun haftaya insallah verip listeye girerim ve hedefime ulasirimHer artı çıktığımızda oturup yersek nerde kaldı bizim hedefimiz, önemli olan yanlışlarımızdan ders alıp o hataları bir daha yapmamak işte bu kadar basit. Ben 2 haftadır o kadar dikkat etmeme rağmen 400 qr gidiyor
Kuzum dur daha yolun başındasın, yasaklıyorum sana motivasyon düşüklüyünükeske benimde sabit kalsaydi bu kadar fazla cikmam butun morel motivasyonu aldi resmen 1 haftada 1 kilo o kadar dikkat etmeme ragmen neyse saglik olsun haftaya insallah verip listeye girerim ve hedefime ulasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?