Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar cuma yoğunluğu var ancak uğrayabiliyorum.
geçen hafta: 60,7
güncel: 61.3
artı 600 gram
şişkinlik mi var başka bir şey mi var bilemiyorum yemediğim halde kilo aldım. çok çok üzgünüm. takıldım kaldım 60larda inemiyorum vücut müsade etmiyor.

Geçen hafta Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi'nden bir hocamız burada misafirimizdi. Tarih bölümü öğrencilerine teker teker anlattık beraber. Azerbaycan Türkü kimdir, neden Azeri dememeliyiz diye. Burada olmanıza çok sevindim ben çok sık uğrayamıyorum foruma ancak tanıştığıma memnun oldum.:)

Evet türklüyü bize unutturmak için bu düşünülmüş bir şey. Ben de çok memnun oldum

Merhaba Ben bu hafta almıșım galiba. Daha dogrusu dün iftardan once - 400 gr görmustum șimdi +400 görüyorum. Ne kadar cok farketti ya çok moralim bozuldu.
Moral bozmak yok sağlıklı beslenmeye devam, ianın karşılığını mutlaka alacaksınız, tabi bozmadığınız sürece

Şuan şoktayim şiskinligi bu sabah biletligimn sıkmasiyla anlamistm ama bu kadat fazla cikacagimi sanmiyodum 78.0 ciktim cok fazla üzgünüm morel sifir sinirden neden diyet yapiyorsun ki ye hitsin kafasindayim cok da dikkat ediyodum 3 haftadr listeye girmek icin gram da olsa gidiyodu tam bu hafta listeye girecem tam 900 gr almisim cok üzgunum

Her artı çıktığımızda oturup yersek nerde kaldı bizim hedefimiz, önemli olan yanlışlarımızdan ders alıp o hataları bir daha yapmamak işte bu kadar basit. Ben 2 haftadır o kadar dikkat etmeme rağmen 400 qr gidiyor

keske benimde sabit kalsaydi bu kadar fazla cikmam butun morel motivasyonu aldi resmen 1 haftada 1 kilo o kadar dikkat etmeme ragmen neyse saglik olsun haftaya insallah verip listeye girerim ve hedefime ulasirim

keske benimde sabit kalsaydi bu kadar fazla cikmam butun morel motivasyonu aldi resmen 1 haftada 1 kilo o kadar dikkat etmeme ragmen neyse saglik olsun haftaya insallah verip listeye girerim ve hedefime ulasirim
Kuzum dur daha yolun başındasın, yasaklıyorum sana motivasyon düşüklüyünü listeye de gireceksin, kilonu da vereceksin merak etme yeter ki, ruhtan düşme ilk günki heyecanla yola devam bak nasıl tıpış tıpış gidecek o kilolar

***8. Takım 570.Etap***

catterflym ( 65 / 64.5 / 0.5 / 0.77 % )
sevil4321 (105,2 / 103.4 / 1.8 / 1.71 %)
Meryem1306 ( 73.2 / 72.8 / 0.4 / 0.55 % )
MissERE (64 / 63,8 / 0,2 / 0,31 % )
helopini (60,7 / 61.3 / - 0.6 / - 0.98 % )
mavimli ( 77 / / / % ) Sabit
Hiranur83 ( 86,3 / 85,9 / 0,4 / 0,46 %)

8.Takım Ortalaması: 0.403 %

Listemizi paylaştım şimdi mutfağa girip birseyler hazirliyayim gerçi bugün bobrekler başladı zorlama ve elim ayağım tutmuyor ama mecbur ben yapacağım eşim. Kızı okuldan almaya gidecek yoksa yetişemiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…