Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

insallah ablacim bu hafta listede olucam diye cok heyecanliydim cok fazla kilo vermeye istekliydim ama artiyi gorunce hemde 1 kilo kadar artiyi gorunce yikildim resmen

insallah ablacim bu hafta listede olucam diye cok heyecanliydim cok fazla kilo vermeye istekliydim ama artiyi gorunce hemde 1 kilo kadar artiyi gorunce yikildim resmen

Moral bozmak yok eminim haftaya super bir giriş yapacaksın

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim
Veremeyende inşallah haftaya verir
Hayırlı iftarlar
10. Takımdan selamlar

Teşekkürler canım ♡♡♡♡
Allah razı olsun hepimize inşallah bol eksileri ve hayırlı iftara

Her zaman bekleriz

Selam kızlar bugün doktor kontrolum vardı. Veeeee doktor iki ayrı kese gördüğünü söyledihep hayalimdi ikiz bebek sahibi olmak. Rabbim nasip etti. Artık 99 a dusebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım. Allah nasip ederse doğumdan sonra tekrar dönerim. Zaten girip katılamıyorum sohbetlere o da ayrı canımı sıkıyor ama artık napalim inşallah çok kilo almadan tamamlarim bu süreci inşallah

Allah tamamına erdirsin inşallah canım. İkiz öyle kolay değil ha ona göre ikiz sahibi bir anne olarak söylüyorum bak

ilk hamileligin mi canm bende 1 tane var valla ikiz istemek biraz cesaret ister hayran kaldim cesaretine insallah kazasiz belasiz olurlar kolaylikla gecirirsin hamileligi hayirli olsun

Ay nasil sevindim anlatamam benim için çok da önemli degil ama grup ortalamasini dusurmek istemem oructan mıdır Bilmiyorum sürekli kabizlik cekiyorum adetime de 1 hafta var hem tatlı krizlerim basladi yavas yavas hem de odem oluyor galiba

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Son mesajımdan sonra baya kötü oldum bugün
Tansiyon 9 /5 oldu resmen elim ayağım titredi ve bütün vücudum dayak yemiş gibi ağrıdı durdu
Eşim bir ara orucunu boz diye tutturdu ama inatla ezanı bekledim zor da olsa

Tabi büyük kızı okuldan almaya gittiğinde onada durumu anlatmış ve eve gelir gelmez ikisi birden fırça attılar bana yok sana oruç diye Yemekten sonra da geçmedi o halim ve sonunda şekerin düştü sanırım diye eşim gidip tatlı birşeyler aldı sağ olsun
Az bir şey çikolata ve dondurma yedikten sonra kendime geldim

Yarın oruç tutmamı da yasakladılar Ne güzel sevinmiştim oh orucumu da bu sene sıkıntısız tutacağım diye ama bu şekilde de kendime zarar veriyorum hem susuz kalarak hemde kan şekerimin dengesini bozarak

Bu arada diyetisyen kontrolünde bugün 91.6 çıktım
Gide gide 400 gram gitmiş kilodan ama yağdan 1 kg almış göründüm
Tam yine isyan edecektim ki Sibel sağ olsun yine moral verdi; Ablacığım çok normal sonuçta gece yiyip yatıyorsun üstelik suyunu yetersiz içtiğin için yine ödemin var 1.1 kg dedi
Yarın mesaj atıp normal liste isteyeceğim kendisinden Sabahtan gayet iyiydim diye sadece Ramazan listesi verdi bana ama tembihledi kötü olurda oruç tutamazsan bana haber ver diye

Artık mecbur yarından itibaren normal düzene döneceğim yoksa yine insülin direncimi azdıracağım Rabbim af etsin ama en azından şansımı denedim Rabbimde şahit

Canım senin adına çok sevindim Rabbim gönlüne göre verdi ve emin ol sağlıklı beslenerek kilo bile verebilirsin hamileliğinde
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin kuzularını Evet ikiz büyütmek eminim çok daha zordur ama bir kaç sene sonra ikisi birden büyüdüğü için birden kurtulacaksın

Ben küçük kuzuma 108 kg ile hamile kaldım ve 9 ayda çok sağlıklı beslenerek 5 kg vermiştim doktor bile şaşırdı diyetisyene de gitmediğimi kendi kendime bunu başardığımı duyunca Aş erme olayı bile tamamen psikolojik inan ben sık sık yedim ve bol bol su içtim Sonuçta Rabbim okadar güzel bir denge yaratmış ki Anne aç da gezse o bebekler yiyecek ekmeği varsa dünyaya geliyor Eminim sende dengeli beslenerek çok güzel ilerleyebilirsin
Dediğin gibi istersen 99u gördüğün an hemen not düşeriz Hamilelik nedeniyle yarışmadan dönmek üzere ayrıldı diye o zaman dilediğin an dönebilirsin beklemeden ( artı dahi olsun ki Allah esirgesin hep eksileri gör inşallah )
Hani ille mezun olmak zorunda da değilsin canım

Canım bugün Sibel yani diyetisyenim kabızlığı ve ödemi önlemek için iftarını 2 bardak suyla aç dedi birde sahurun kapanışınıda 3 bardak suyla yaparsan 1 litre kafadan içmiş olursun aralarda da 15 - 20 dakika arayla koca bir bardak içersen 2.5 litreyi geçersin dedi bir dene istersen birde ben sahurdan evvel hep bitkisel çay içtim oda kabızlığı önledi
Ramazanda herkes ya sabit kalıyor yada az da olsa artı görebiliyor ama eminim Bayramdan sonra çok daha çabuk gidecek o kilolar

Biliyorum canım..

Helopini nasılsın işlerin yoğunmu hala.?

Gecmis olsun banucum.
Zorlaniyorsan tutma tabii.
Onemli olan sağlığını riske atmamak.

Hayirlisi olsun. Sağlıkla kavuş bebislerine

Bugun misafirlerim vardi canlar 11 kisi agirladim her kafadan bir ses bizim bidikta disi cikcak sanirim bir de o kadar kalabaligi gorunce katila katila agladi...ezan okuncak bem cocuk susturmaya calisiyorym babada bile agliyor sonra gelenlere is ysptirdim falan bir sekilde cozduk Allahtan yabanci degiller...bebisim kalabalikta hep agliyor normal mi sizce? Aslinda kalabalik olmasa da yeni bir ortama girince mutlaka 1.kisiden korkuyor ve hep agliyor o kisi yaklasinca..neyse yemeklerimizi yedik caylarimizintatlilarimiz yedik.
Ramazanin o huzurunu bebisimin huysuzluklari esliginde yasadik.ben bugun ne yedim ne ictim.hic anlamadim tabi.
missERE
Kahvalti kucuk pide parcasina tost
Ogle kucik pide parcasina tost
Ara 1 adet kola
Aksam 1 kofte 1 borek 1 dilim kek
Ne kadar sagliksiz yemisim bunlar hep kosturmacadan valla ne.bulduysam onu yedim

Bebekli bebekli yemekli misafir atlatmissin kolay değil valla.
Kalabalıkta huysuzlanmasi çok normal cocuklarin.benimkiler de öyleydi çoğu huysuzluk yapıyor ağlıyor vb

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin İn şe Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…