insallah ablacim bu hafta listede olucam diye cok heyecanliydim cok fazla kilo vermeye istekliydim ama artiyi gorunce hemde 1 kilo kadar artiyi gorunce yikildim resmenM Meryem1306 canım dünkü iftar önceki rakamı baz aldım çünkü sahur sonrası hem tok hem şiş olabiliyorum canım
Eccoomm canım sende Moral bozma eminim haftaya bomba gibi göreceksin listeye nasılsa bünye de alışmış olacak oruca
Göreceksin merak etmeMasallahh
Aceba 77kg bende gorcekmiyim
Çok amin
Bişey olmaz moral bozmak yokinsallah ablacim bu hafta listede olucam diye cok heyecanliydim cok fazla kilo vermeye istekliydim ama artiyi gorunce hemde 1 kilo kadar artiyi gorunce yikildim resmen
insallah ablacim bu hafta listede olucam diye cok heyecanliydim cok fazla kilo vermeye istekliydim ama artiyi gorunce hemde 1 kilo kadar artiyi gorunce yikildim resmen
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim
Veremeyende inşallah haftaya verir
Hayırlı iftarlar
10. Takımdan selamlar
Allah tamamına erdirsin inşallah canım. İkiz öyle kolay değil ha ona göreSelam kızlar bugün doktor kontrolum vardı. Veeeee doktor iki ayrı kese gördüğünü söyledihep hayalimdi ikiz bebek sahibi olmak. Rabbim nasip etti. Artık 99 a dusebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım. Allah nasip ederse doğumdan sonra tekrar dönerim. Zaten girip katılamıyorum sohbetlere o da ayrı canımı sıkıyor ama artık napalim inşallah çok kilo almadan tamamlarim bu süreci inşallah
ilk hamileligin mi canm bende 1 tane var valla ikiz istemek biraz cesaret ister hayran kaldim cesaretine insallah kazasiz belasiz olurlar kolaylikla gecirirsin hamileligi hayirli olsunSelam kızlar bugün doktor kontrolum vardı. Veeeee doktor iki ayrı kese gördüğünü söyledihep hayalimdi ikiz bebek sahibi olmak. Rabbim nasip etti. Artık 99 a dusebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım. Allah nasip ederse doğumdan sonra tekrar dönerim. Zaten girip katılamıyorum sohbetlere o da ayrı canımı sıkıyor ama artık napalim inşallah çok kilo almadan tamamlarim bu süreci inşallah
Ay nasil sevindim anlatamam benim için çok da önemli degil ama grup ortalamasini dusurmek istemem oructan mıdır Bilmiyorum sürekli kabizlik cekiyorum adetime de 1 hafta var hem tatlı krizlerim basladi yavas yavas hem de odem oluyor galibaM Meryem1306 canım dünkü iftar önceki rakamı baz aldım çünkü sahur sonrası hem tok hem şiş olabiliyorum canım
Eccoomm canım sende Moral bozma eminim haftaya bomba gibi göreceksin listeye nasılsa bünye de alışmış olacak oruca
Selam kızlar bugün doktor kontrolum vardı. Veeeee doktor iki ayrı kese gördüğünü söyledihep hayalimdi ikiz bebek sahibi olmak. Rabbim nasip etti. Artık 99 a dusebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım. Allah nasip ederse doğumdan sonra tekrar dönerim. Zaten girip katılamıyorum sohbetlere o da ayrı canımı sıkıyor ama artık napalim inşallah çok kilo almadan tamamlarim bu süreci inşallah
Ay nasil sevindim anlatamam benim için çok da önemli degil ama grup ortalamasini dusurmek istemem oructan mıdır Bilmiyorum sürekli kabizlik cekiyorum adetime de 1 hafta var hem tatlı krizlerim basladi yavas yavas hem de odem oluyor galiba
Ben de memnun oldum
Anladım çalışanın işi zor tabi
Amin
Aslında Azerbaycan türküyüm, yani Azerbaycanlılar da türk milletidir aslında. Azerbaycanlılar 36-cı yılda Stalin tarafından deyişdirilip, yani bizim pasaportlarda milleyimiz türk yazılıyordu, sonra Stalinin emri ile Azerbaycanlı yazılmaya başladı, yani kısası biz Azerbaycanlılar da türküz
merhaba kızlar cuma yoğunluğu var ancak uğrayabiliyorum.
geçen hafta: 60,7
güncel: 61.3
artı 600 gram
şişkinlik mi var başka bir şey mi var bilemiyorum yemediğim halde kilo aldım. çok çok üzgünüm. takıldım kaldım 60larda inemiyorum vücut müsade etmiyor.
Listemizi paylaştım şimdi mutfağa girip birseyler hazirliyayim gerçi bugün bobrekler başladı zorlama ve elim ayağım tutmuyor ama mecbur ben yapacağım eşim. Kızı okuldan almaya gidecek yoksa yetişemiyor diye
Selam kızlar bugün doktor kontrolum vardı. Veeeee doktor iki ayrı kese gördüğünü söyledihep hayalimdi ikiz bebek sahibi olmak. Rabbim nasip etti. Artık 99 a dusebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım. Allah nasip ederse doğumdan sonra tekrar dönerim. Zaten girip katılamıyorum sohbetlere o da ayrı canımı sıkıyor ama artık napalim inşallah çok kilo almadan tamamlarim bu süreci inşallah
Bugun misafirlerim vardi canlar 11 kisi agirladim her kafadan bir ses bizim bidikta disi cikcak sanirim bir de o kadar kalabaligi gorunce katila katila agladi...ezan okuncak bem cocuk susturmaya calisiyorym babada bile agliyor sonra gelenlere is ysptirdim falan bir sekilde cozduk Allahtan yabanci degiller...bebisim kalabalikta hep agliyor normal mi sizce? Aslinda kalabalik olmasa da yeni bir ortama girince mutlaka 1.kisiden korkuyor ve hep agliyor o kisi yaklasinca..neyse yemeklerimizi yedik caylarimizintatlilarimiz yedik.
Ramazanin o huzurunu bebisimin huysuzluklari esliginde yasadik.ben bugun ne yedim ne ictim.hic anlamadim tabi.
missERE
Kahvalti kucuk pide parcasina tost
Ogle kucik pide parcasina tost
Ara 1 adet kola
Aksam 1 kofte 1 borek 1 dilim kek
Ne kadar sagliksiz yemisim bunlar hep kosturmacadan valla ne.bulduysam onu yedim
Hadi insGöreceksin merak etme
Yok canım ilk değil bir kızım bir oğlum var zatenilk hamileligin mi canm bende 1 tane var valla ikiz istemek biraz cesaret ister hayran kaldim cesaretine insallah kazasiz belasiz olurlar kolaylikla gecirirsin hamileligi hayirli olsun
oo maşalah allah sizd bagislasinYok canım ilk değil bir kızım bir oğlum var zaten
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin İn şe AllahSelam kızlar bugün doktor kontrolum vardı. Veeeee doktor iki ayrı kese gördüğünü söyledihep hayalimdi ikiz bebek sahibi olmak. Rabbim nasip etti. Artık 99 a dusebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım. Allah nasip ederse doğumdan sonra tekrar dönerim. Zaten girip katılamıyorum sohbetlere o da ayrı canımı sıkıyor ama artık napalim inşallah çok kilo almadan tamamlarim bu süreci inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?