Merhaba canım aslında gitti misafirlerim ama anlamadığım bir yoğunluk var yetişmiyor hiçbir işim. Haftaya başka insanlar gelecek yine bir koşuşturmaca olacak. Aslında böyle olması iyi yoğunlul aklıma yemek bile getirtmiyor. Ama yine de alıyorum. 60tan aşağı düşemiyorum. Son 4 kilo gitmiyor.Helopini nasılsın işlerin yoğunmu hala.?
Bugun misafirlerim vardi canlar 11 kisi agirladim her kafadan bir ses bizim bidikta disi cikcak sanirim bir de o kadar kalabaligi gorunce katila katila agladi...ezan okuncak bem cocuk susturmaya calisiyorym babada bile agliyor sonra gelenlere is ysptirdim falan bir sekilde cozduk Allahtan yabanci degiller...bebisim kalabalikta hep agliyor normal mi sizce? Aslinda kalabalik olmasa da yeni bir ortama girince mutlaka 1.kisiden korkuyor ve hep agliyor o kisi yaklasinca..neyse yemeklerimizi yedik caylarimizintatlilarimiz yedik.
Ramazanin o huzurunu bebisimin huysuzluklari esliginde yasadik.ben bugun ne yedim ne ictim.hic anlamadim tabi.
missERE
Kahvalti kucuk pide parcasina tost
Ogle kucik pide parcasina tost
Ara 1 adet kola
Aksam 1 kofte 1 borek 1 dilim kek
Ne kadar sagliksiz yemisim bunlar hep kosturmacadan valla ne.bulduysam onu yedim
oynakbasi34 Banu geçmiş olsun canım şeker ne kötü bir şeydir ben çok çok çok iyi bilirim.
Merhaba canım aslında gitti misafirlerim ama anlamadığım bir yoğunluk var yetişmiyor hiçbir işim. Haftaya başka insanlar gelecek yine bir koşuşturmaca olacak. Aslında böyle olması iyi yoğunlul aklıma yemek bile getirtmiyor. Ama yine de alıyorum. 60tan aşağı düşemiyorum. Son 4 kilo gitmiyor.
Herkese mutlu haftasonları,
Kendime gelirsem temizliğe başlıcam sonra yine uğrarım kızlar
Alistirmaya calisiyoruz canim sekildeb sekilw giriyoruz :)) bu arada ben izn3 ayrilcaktim hatirlatayim kaptanÇocuklar ara ara huy ediniyor sabret canım birakir inşallah o huyu
Gelenler ona minik de olsa birşeyler verse belki gelen kötü yabancı algısı yok olurdaha çok ufak sonuçta akıl edemez
Sorma canım 3 gün sevaba gireyim dedim şimdi sürünüyorumdayanilmayacak gibi değil ama baya zorluyor
Sabırla devam canım eminim o direnç ikimizde de kırılacakbak bende aylardır yerimde 2 ileri 1 geri gidiyorum ama eninde sonunda o direnci kiracagim
Alistirmaya calisiyoruz canim sekildeb sekilw giriyoruz :)) bu arada ben izn3 ayrilcaktim hatirlatayim kaptan
Dikkat et canım kendine sonuçta kendimizi zorla hasta etmiyoruz, Allah bizi bağışlar İn şe AllahÇocuklar ara ara huy ediniyor sabret canım birakir inşallah o huyu
Gelenler ona minik de olsa birşeyler verse belki gelen kötü yabancı algısı yok olurdaha çok ufak sonuçta akıl edemez
Sorma canım 3 gün sevaba gireyim dedim şimdi sürünüyorumdayanilmayacak gibi değil ama baya zorluyor
Sabırla devam canım eminim o direnç ikimizde de kırılacakbak bende aylardır yerimde 2 ileri 1 geri gidiyorum ama eninde sonunda o direnci kiracagim
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Yine havuza geldik kuzuyladün gece geç saatlerde eve gelince kendimi direk yatağa attım
Millet oruçlu diye çok fazla su içmedim hep gizli sakli ayıp olmasın diye
Annemin dayisina gittiğimizde bol bol hasret giderdik ♡♡♡♡ hatta ille kalın dediler ama vakit kısıtlı olunca olmadı artık başka zaman için söz verdim
Havuz faslindan sonrada kuzuyu tekne orucuna götüreceğimHesapta temizlik yapacaktım yine bir sürü şey girdi araya akşam üzere de Avmye gidip eşimin yeni gozlugunu alıp büyük kızın gözlük siparişini vereceğiz
Şükür düne nazaran daha iyiyim ama hala ağrım varaf edersiniz idrarimin rengi bile hala kahve rengi okadar şu içmeye rağmen
Gunaydin hanimlara nasilsiniz ?
Herkese iyi ramazanlar diliyorum
Size birsey danismak istiyorum benim kizim 1 yasinda hala emziriyorum daha dogrusu emzirmeye calisiyorum diyim :) pek emmek istemiyo
Son zamanlarda cok az sutum oluyo gunde bir defa emicek kadar oda cok dolu dolu olmuyo. Acaba bir yasindan sonra normal mi ? Ve anne sutunu ne yicekler artiriyo? Ilk gunden itibaren hic sutum oyle fazla olmadi ama yetiyodu
Merhaba kızlar dün gündüz temizlik akşam şampiyonluk kutlaması derken saat 2de eve döndüm. Dün gün içinde iki dilim su böreği ile tüm günü geçirdim akşam bir kola içtim yemek yiyemeyecek kadar şişmiştim. Kola börek hiç diyetlik değil ama pazartesi sağlıklı yiyeceklere dönüş yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?