Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Helopini nasılsın işlerin yoğunmu hala.?
Merhaba canım aslında gitti misafirlerim ama anlamadığım bir yoğunluk var yetişmiyor hiçbir işim. Haftaya başka insanlar gelecek yine bir koşuşturmaca olacak. Aslında böyle olması iyi yoğunlul aklıma yemek bile getirtmiyor. Ama yine de alıyorum. 60tan aşağı düşemiyorum. Son 4 kilo gitmiyor.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Bu sabah bobrek ağrılarına uyandım
Sabah beri bol bol su içiyorum rahatlamak için bir yandan da eşimden fırça yiyorum dün inatla iftara kadar bekledim diye hatta doktora gidelim serum taksiler dedi ama geçer nasılsa olmadı gece giderim

Kuzey sabah havuza götürdüm zorda olsa şimdide eşimle bahçeye gidiyoruz hem birkaç bir şey var ekilecek hemde köye gitmisken Annemin Akrabalarına uğrayıp onlara Ramazanlik birseyler bırakmak istiyoruz Annemle kizkardesim 1 saat önce gittiler biz ancak havuzda çıkıp yol döküldük

Bir kaç yıldır alışkanlık haline getirdi Annem köydeki marketten koli hazırlayıp götürüyor bizde yardimci oluyoruz hem o bahaneyle görüyoruz onları Bayramdan önce ( ben özellikle Annemin Dayisina çok duskunum ♡♡♡♡ hatta eşi hep der sizin aranizdaki sevginin arasina ben bile giremem diye 70 yaşında ve aklım çıkıyor ona birşey olursa diye Rabbim uzun ömür versin. ..Amin )

Çocuklar ara ara huy ediniyor sabret canım birakir inşallah o huyu
Gelenler ona minik de olsa birşeyler verse belki gelen kötü yabancı algısı yok olur daha çok ufak sonuçta akıl edemez

oynakbasi34 Banu geçmiş olsun canım şeker ne kötü bir şeydir ben çok çok çok iyi bilirim.

Sorma canım 3 gün sevaba gireyim dedim şimdi sürünüyorum dayanilmayacak gibi değil ama baya zorluyor

Sabırla devam canım eminim o direnç ikimizde de kırılacak bak bende aylardır yerimde 2 ileri 1 geri gidiyorum ama eninde sonunda o direnci kiracagim

Alistirmaya calisiyoruz canim sekildeb sekilw giriyoruz :)) bu arada ben izn3 ayrilcaktim hatirlatayim kaptan

Çok şükür ağrım baya hafifledi hatta eşim az ip atla Daha çabuk geçer diyor
Arabayla bir akrabaya giderken baktım titresimden ağrı hafifledi eşimde ben demedim mi diyor

Artık bahçeye birazdan dönünce ufak kizcemle ip atlayacagiz hem o eğlenin hemde benim ağrım geçsin

Dikkat et canım kendine sonuçta kendimizi zorla hasta etmiyoruz, Allah bizi bağışlar İn şe Allah

missERE sahur menüm 2 dilim karpuz 2 catal spagetti makarna 3 bardak su 2 bardak cay
Iftar menüm yarim kepce corba 2 kasik yogurt 4 yk bulgur pilavi 4 parca tavuk 1 dilim karpuz 2 bardak su ile oruc actim

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Yine havuza geldik kuzuyla dün gece geç saatlerde eve gelince kendimi direk yatağa attım
Millet oruçlu diye çok fazla su içmedim hep gizli sakli ayıp olmasın diye

Annemin dayisina gittiğimizde bol bol hasret giderdik ♡♡♡♡ hatta ille kalın dediler ama vakit kısıtlı olunca olmadı artık başka zaman için söz verdim

Havuz faslindan sonrada kuzuyu tekne orucuna götüreceğim Hesapta temizlik yapacaktım yine bir sürü şey girdi araya akşam üzere de Avmye gidip eşimin yeni gozlugunu alıp büyük kızın gözlük siparişini vereceğiz

Banu nasıl oldun canım. .

missERE nerde .? Göremedim

Şükür düne nazaran daha iyiyim ama hala ağrım var af edersiniz idrarimin rengi bile hala kahve rengi okadar şu içmeye rağmen

Gunaydin hanimlara nasilsiniz ?
Herkese iyi ramazanlar diliyorum
Size birsey danismak istiyorum benim kizim 1 yasinda hala emziriyorum daha dogrusu emzirmeye calisiyorum diyim :) pek emmek istemiyo
Son zamanlarda cok az sutum oluyo gunde bir defa emicek kadar oda cok dolu dolu olmuyo. Acaba bir yasindan sonra normal mi ? Ve anne sutunu ne yicekler artiriyo? Ilk gunden itibaren hic sutum oyle fazla olmadi ama yetiyodu

Kıyamam yaa dikkat et kendine.
Anca düzelir telaslanma.

1 yaş için artık hayatı önem taşımıyor anne sütü elbette emzir 2 yaşına kadar emzirebiliyirsan ama ağırlık ek gıda olmalı hatta yetişkinlerin yediklerinden tüketebilir artik yağ ve tuz oranına dikkat ederek.

Herkeste farklı olabilir ben kendi tecrubemden bahsedeyim. Yeşillik mayalı ürünler ve kuru baklagil özellikle kuruborulce salatası yaptığım da tam sarı kız formun da oluyordum hollanda asıllı olanından

Merhaba kızlar dün gündüz temizlik akşam şampiyonluk kutlaması derken saat 2de eve döndüm. Dün gün içinde iki dilim su böreği ile tüm günü geçirdim akşam bir kola içtim yemek yiyemeyecek kadar şişmiştim. Kola börek hiç diyetlik değil ama pazartesi sağlıklı yiyeceklere dönüş yapacağım.

Hadi Tebrikler sampiyonlugunuza. :)
Uzun acliklarda zayiflamayi geciktirici etkenlerden biri biliyorsun

Canim annenin kilo verimi nasıl devam ediyormu. ? Ben artık zayiflayamiyorum 1 yıldan sonra irademle basbasayim yine :)

Son düzenleme:
Bugün burda kültür karnavalı var gezeceğiz biraz
oynakbasi34 kaptanım dikkat et kendine herşeyden önce sağlık.
Benim bebişler arka dişleri çıkarıyorlar bugünlerde çok yoruluyoruz eşimle ateş 39larda ishal var offf bu dönem çok zor bir dönem. Çabuk geçse keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…