Bugün burda kültür karnavalı var gezeceğiz biraz
oynakbasi34 kaptanım dikkat et kendine herşeyden önce sağlık.
Benim bebişler arka dişleri çıkarıyorlar bugünlerde çok yoruluyoruz eşimleateş 39larda ishal var offf bu dönem çok zor bir dönem. Çabuk geçse keşke.
Hahaha sari formunda bayildim buna :)Kıyamam yaa dikkat et kendine.
Anca düzelir telaslanma.
1 yaş için artık hayatı önem taşımıyor anne sütü elbette emzir 2 yaşına kadar emzirebiliyirsan ama ağırlık ek gıda olmalı hatta yetişkinlerin yediklerinden tüketebilir artik yağ ve tuz oranına dikkat ederek.
Herkeste farklı olabilir ben kendi tecrubemden bahsedeyim. Yeşillik mayalı ürünler ve kuru baklagil özellikle kuruborulce salatası yaptığım da tam sarı kız formun da oluyordum hollanda asıllı olanından
Canım benim bebişde 10aylik emzrym 3hafta olucak diyete başladım cok şükür sütüm var bol su iç canım su süt yapar süt yapsın diye çok yeme en büyük hatalarımızdan biri çok yiyip tombiş anne olmakGunaydin hanimlara nasilsiniz ?
Herkese iyi ramazanlar diliyorum
Size birsey danismak istiyorum benim kizim 1 yasinda hala emziriyorum daha dogrusu emzirmeye calisiyorum diyim :) pek emmek istemiyo
Son zamanlarda cok az sutum oluyo gunde bir defa emicek kadar oda cok dolu dolu olmuyo. Acaba bir yasindan sonra normal mi ? Ve anne sutunu ne yicekler artiriyo? Ilk gunden itibaren hic sutum oyle fazla olmadi ama yetiyodu
kesinlikle katiliyorum canım benim oglumda 9 aylik ilk dogum yaptigimda sekerli yagli seyler ye ki sütün artsin diyolardi e insan ister istemez kapiliyo yaniCanım benim bebişde 10aylik emzrym 3hafta olucak diyete başladım cok şükür sütüm var bol su iç canım su süt yapar süt yapsın diye çok yeme en büyük hatalarımızdan biri çok yiyip tombiş anne olmak
Ben 12 kilo kadar kapılmışım o yalanakesinlikle katiliyorum canım benim oglumda 9 aylik ilk dogum yaptigimda sekerli yagli seyler ye ki sütün artsin diyolardi e insan ister istemez kapiliyo yani
Oo verebildin mi canm kglariBen 12 kilo kadar kapılmışım o yalana
Valla bıraktım yemeyi su iciym bol bol bebiş küçükken sürekli yerdim sütüm olsun diye büyüklerimiz yedirirdi heleki kaynanam çok ısrarcıdr tok olsam bile herşeyin tadina baktirrdi artık hayr diyorum yemiym yanikesinlikle katiliyorum canım benim oglumda 9 aylik ilk dogum yaptigimda sekerli yagli seyler ye ki sütün artsin diyolardi e insan ister istemez kapiliyo yani
ben almadim ama verecegim kilolar da üzerime yapisti belkide oyle yemeseydim kilolar cok cabuk gidecekti neyse saglik olsun artik acisini cikarticz böyleBen 12 kilo kadar kapılmışım o yalana
O kilolardan kurtulmaya 5 kaldı.Oo verebildin mi canm kglari
Aynen bende oyle ilk uc ay bende tatli seyleri yedim kg almadim ama kgda gitmemistiben almadim ama verecegim kilolar da üzerime yapisti belkide oyle yemeseydim kilolar cok cabuk gidecekti neyse saglik olsun artik acisini cikarticz böyle
Oruçluyken tartlinca kg 1ile2 arası fazla çıkıyordu iftara yakın tartlinca gerçekten az tartışıp bugun denedimYarin sabah KONTROL TARTISI var unutmayin canlar hadi bakiiimmm :)
Aslinda ramazanda en dogrusu iftardan bir saat once tartilmakmis..
iyi vermissn cnm sporda yaptn mi toplam kaç kg verdinO kilolardan kurtulmaya 5 kaldı.
Gunaydin hanimlara nasilsiniz ?
Herkese iyi ramazanlar diliyorum
Size birsey danismak istiyorum benim kizim 1 yasinda hala emziriyorum daha dogrusu emzirmeye calisiyorum diyim :) pek emmek istemiyo
Son zamanlarda cok az sutum oluyo gunde bir defa emicek kadar oda cok dolu dolu olmuyo. Acaba bir yasindan sonra normal mi ? Ve anne sutunu ne yicekler artiriyo? Ilk gunden itibaren hic sutum oyle fazla olmadi ama yetiyodu
Merhaba kızlar dün gündüz temizlik akşam şampiyonluk kutlaması derken saat 2de eve döndüm. Dün gün içinde iki dilim su böreği ile tüm günü geçirdim akşam bir kola içtim yemek yiyemeyecek kadar şişmiştim. Kola börek hiç diyetlik değil ama pazartesi sağlıklı yiyeceklere dönüş yapacağım.
Bugün burda kültür karnavalı var gezeceğiz biraz
oynakbasi34 kaptanım dikkat et kendine herşeyden önce sağlık.
Benim bebişler arka dişleri çıkarıyorlar bugünlerde çok yoruluyoruz eşimleateş 39larda ishal var offf bu dönem çok zor bir dönem. Çabuk geçse keşke.
Sahurda çok yedim 4çörek yedimresmen üstüne 2yumurta domates peynir offf insan önce gözünü doyurmali kaynaniş pişirmiş çörekleri benim adamdan gönderdi tabi görünce dayanamadım tıka basa yedim bugunde pişman oldum nefsinizi nasıl sahip çıkıyonuz kızlar
Ben 12 kilo kadar kapılmışım o yalana
Kizlar selam..
Bu ara foruma hic giremiyorum..esimle ilgili bi takim skntilar yasiyorum, hatta izin bile alabilirim sizler icin uygunsa..kafami toplamaya ihtiyacim var..
YENA buralardayim demeyi cok isterdim ama hayatimi toparlamaya calismaktan telefonu elime almaya bile firsat bulamiyorum...
Buraya bol motivasyonlu neseli hatta sopali mesajlar yazmak istiyorum ama inanin kendimde degilim..
Rejim takibi benim icin zorlasti ama mesai saatleri icerisinde yine sizlerleyim insallah :)
oynakbasi34 kaptancim bu izin isleri nasil oluyor, bu ara listeyi skntiya sokmak istemem..
yarin sabah ise gider gitmez menulere bakip sopayi cikartiyorum ona gore :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?