Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne güzel bişeymis öyle kültür karnavali..

Bebişler için de geçmiş olsun. Azı dişi zorluyor bebekleri

Hahaha sari formunda bayildim buna :)
Cok tskler cvbin icin

Sahurda çok yedim 4çörek yedim resmen üstüne 2yumurta domates peynir offf insan önce gözünü doyurmali kaynaniş pişirmiş çörekleri benim adamdan gönderdi tabi görünce dayanamadım tıka basa yedim bugunde pişman oldum nefsinizi nasıl sahip çıkıyonuz kızlar

Canım benim bebişde 10aylik emzrym 3hafta olucak diyete başladım cok şükür sütüm var bol su iç canım su süt yapar süt yapsın diye çok yeme en büyük hatalarımızdan biri çok yiyip tombiş anne olmak

kesinlikle katiliyorum canım benim oglumda 9 aylik ilk dogum yaptigimda sekerli yagli seyler ye ki sütün artsin diyolardi e insan ister istemez kapiliyo yani

kesinlikle katiliyorum canım benim oglumda 9 aylik ilk dogum yaptigimda sekerli yagli seyler ye ki sütün artsin diyolardi e insan ister istemez kapiliyo yani
Valla bıraktım yemeyi su iciym bol bol bebiş küçükken sürekli yerdim sütüm olsun diye büyüklerimiz yedirirdi heleki kaynanam çok ısrarcıdr tok olsam bile herşeyin tadina baktirrdi artık hayr diyorum yemiym yani

Kizlar selam..

Bu ara foruma hic giremiyorum..esimle ilgili bi takim skntilar yasiyorum, hatta izin bile alabilirim sizler icin uygunsa..kafami toplamaya ihtiyacim var..

YENA buralardayim demeyi cok isterdim ama hayatimi toparlamaya calismaktan telefonu elime almaya bile firsat bulamiyorum...

Buraya bol motivasyonlu neseli hatta sopali mesajlar yazmak istiyorum ama inanin kendimde degilim..
Rejim takibi benim icin zorlasti ama mesai saatleri icerisinde yine sizlerleyim insallah :)

oynakbasi34 kaptancim bu izin isleri nasil oluyor, bu ara listeyi skntiya sokmak istemem..

yarin sabah ise gider gitmez menulere bakip sopayi cikartiyorum ona gore :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün okadar yoğundum ki yine akşam uğramaya fırsatım olmadı saat 10da baygın düşmüşüm
Ne güzel bugün dinlenirim evdeyim diye hevesleniyordum daha cumartesi akşamından tekrar iş çıktı başıma

Cumartesi akrabalara koli götürmeye gittiğimizde Annemin 82 yaşındaki Teyzesine de uğradık tabiki
Kadıncağız iki büklüm de olsa tek başına kendi işini görmeye çalışıyor ( çocuğuda olmamış hiç )
Sohbet ederken bize diğer yeğeninin ( Annemin rahmetli olan dayısının oğlu ki onunla görüşmüyoruz hiç ) kadıncağıza kendini vasih tahin ettirmiş ve maaşını alıyormuş
Daha evvel duymuştuk onu zaten ama artık terbiyesizliği eve almış ve kadına parasını vermiyormuş hatta birde kadıncağızın hakkı olan yerlerden birini satmış ( kendi oturduğu evin yerini de almışlar zaten kadının üzerinden )
Şimdide Kadına git diğer yeğenin yanında otur diyip duruyormuş ( tabi zorla çıkaramıyor ama her defasında rahatsız ediyormuş )
Yaşlılık aylığının da kesildiğini söylemiş ve kuruş para vermiyormuş

Bugün Annemle birlikte onun araştırmasını yapıp ona göre gerekli yerlere baş vuracağız ki devletten biri vasih olsun ve maaşı kesildiysede tekrar bağlansın diye ( ben yalan olduğuna adım gibi eminim )
Düşünsenize kadıncağız zaten hayatı yeterince zor kolu komşu birşeyler getirirse idare ediyormuş bir aydır
Bizler gittiğimizde işte birşeyler zaten hep götürüyorduk birde bir iki kişi daha kadıncağıza erzak getirmişler onlarla ben idare ederim bir kaç ay diyor ama ağrına gidiyor ister istemez milletin eline bakmak

Bir ara sende para vardır diye kadını tehdit etmiş hatta gece bile evinin etrafında dolanmış Kadıncağız o yaşta yanında balta ile uyumuş hani eve girmeye kalkışan olursa diye okadar psikolojisi bozulmuş
Bugün gerekirse Jandarmaya bile şikayette bulunacağım gidip bir çomak sokayım o şerefsiz Yeğenin tekerine

Dua edin bana da şu işi halledebileyim de kadıncağıza maaşını gerekirse gelip devlet elden versin ( öyle bir uygulama varmış evden pek çıkamayan yaşlılar için ) En azından komşunun çocuğunu falan gönderir bakkala canı bir şey çektiğinde Aslında aynı köyde Annemin başka bir Teyzesinin çocukları da var 2 tane ama kız olan ( 55 yaşında falan herhalde hiç evlenmemiş ) haftada bir yada iki haftada bir gidip evini temizliyormuş ama bu konuda aman teyze boşver diyormuş onun erkek kardeşi desen içkicinin teki hayatta hiç bir amacı olmayan boş gezenin boş kalfası o desen hiç uğramıyormuş bile değil bu konuya müdahale etmek

Ailenin anarşik torunu olarak benim bu duruma müdahale edip düzeltmek için elimden geleni yapmam şart gidip biraz ortalığı karıştırayım bari bugün

Yazamazsam bilin ki Banunun işleri yoğun
Gazam mübarek olsun

Canım yiyecekler hepsi yalan bence sadece su kesinlikle yeterli Yenanında dediği gibi 1 yaşından sonra annesütünün çok faydası olmaz ama tabiki emzirmeye devam et Onu yemeklerin üzerine tatlı olarak düşünsün kuzu
Bende 2 yaşına kadar Anne sütü verdim benim ufaklığa hatta ablası hep der bu benden bile akıllı hep Anne sütünün faydaları diye Kendisi sadece 3 ay emdiğinden ( Babannesi bir gece aman dede uyanmasın diye bir kerelik mama verelim demişti tabi eşşek evlat tatlı mamayı emince bir daha ağzına sürmedi Anne sütünü hepde derim daha ozaman nasıl cins bir şey olacağın belliymiş birde biraz daha emseydin ne olurdu o zekan diye

Abowwww missERE valla seni daşla sopayla kovalayacak Neyse bugün itibaren çok sıkı tutarsın dediğin gibi arada bende de öyle oluyor

Allah yardımcınız olsun canım Gerçekten o dönem huysuzlanan çocukla uğraşmak zordur eminim ben hep diyorum ya iki kızımda da çok şanslıydım İkiside hiç huysuzluk yapmadılar o dönemlerde hatta bazı sabah bir uyanıyordum anam yine bir dişi uç vermiş diye hele büyükte
İnşallah senin kuzularda bundan sonra sıkıntısız diş çıkarırlar

Valla bende bu ara bazen nefsime hakim olamıyorum Dün bende oturup çips yedim Sinirlendiğimde yeme düzenimin bozulduğunu fark ettim hatta dün gece Şu Teyzemizin başına gelenleri düşündükçe dün kendimi tutamadım ama bundan sonra bunun önüne geçmem lazım yaaaa daha verilmesi gereken bir 15 kilo en az daha var sonuçta

Ben 12 kilo kadar kapılmışım o yalana

Kız senin yine iki ben 2 sene emzirirken 20 kg aldım ya
Nasıl kızıyorum o konuda kendime ne güzel 9 ay hamilelikte 5 kg vermişim az daha sıksam devamıda gelecekken aman süt olsun diye diye bende montofol ineğine döndüm ama benimki süt bakımından değildi sadece kilo bakımından da

Canım Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah yüreğinize ferahlık verirde sıkıntılar uçar gider sabretmeye çalış canım bazen oruç bile tetikleyebilir sonuçta açken sen sen değilsin demiyorlar boşuna

İzin konusunda sıkıntı yok canım istersen çıkarabilirim ( senede 3 izin hakkın var zaten ucu açık olan ) ama şöyle de bir şey var sürüden ayrılanı kurt kapıyor şekil A da olduğu gibi
Yine sen bilirsin tabiki ama bana cumaya tekrar mutlaka hatırlat malum bendeki hafıza balıkta bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…