- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
reçelli pancake
Kola börek hiç diyetlik değil ama pazartesi sağlıklı yiyeceklere dönüş yapacağım.
xlebçı
Aksam 1 kofte 1 borek 1 dilim kek
Selam kızlar bugün doktor kontrolum vardı. Veeeee doktor iki ayrı kese gördüğünü söyledihep hayalimdi ikiz bebek sahibi olmak. Rabbim nasip etti. Artık 99 a dusebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım. Allah nasip ederse doğumdan sonra tekrar dönerim.
Kizlar selam..
Bu ara foruma hic giremiyorum..esimle ilgili bi takim skntilar yasiyorum, hatta izin bile alabilirim sizler icin uygunsa..kafami toplamaya ihtiyacim var..
YENA buralardayim demeyi cok isterdim ama hayatimi toparlamaya calismaktan telefonu elime almaya bile firsat bulamiyorum...
Buraya bol motivasyonlu neseli hatta sopali mesajlar yazmak istiyorum ama inanin kendimde degilim..
Rejim takibi benim icin zorlasti ama mesai saatleri icerisinde yine sizlerleyim insallah :)
oynakbasi34 kaptancim bu izin isleri nasil oluyor, bu ara listeyi skntiya sokmak istemem..
yarin sabah ise gider gitmez menulere bakip sopayi cikartiyorum ona gore :)
Bu sabah 57.4 kg
Artik su 56lari gorsem iyi olcak
Şimdi hemen bir duş alıp hazırlanayım da ancak kızı okula bırakıp Annemle savaş için yollara dökülürüz ( 1 saat arabayla yol gideceğim birde )
Yanıma suyumu alayımda bari onu ihmal etmiyeyimarabada gizli gizli içerim nasılsa
benim annem gelince rejim iyice yalan oldu birbirimizi çok kötü etkiliyoruz
3haslanmis yumurta (aslında bukdr yemezdim eşim yemedi yumurtasını bnde atmym dye yedim)
4domates minnaklardan
Peynir
7 8kadar zeytin
1ceviz 2badem
Sekersz cay
Unutmadan 3yk makarna çok canım çekti eşime ypmistimda
Sizce nasıl menü çok mu yiyorum
Kahvalti 2 dilim tahilli ekmekten tost
Igle musli muz yogurt karisimi
Ara 2 kayisi 2cevix
Aksam 2 dilim peynir 5 sosis
2 kurabiye
Tabi ortaköye gidince arkadaş kumpir diye beni baştan çıkardıdayanamadım ama dengelemek adına sahur yapmadım
bir kase sütlaç yemeyi planlıyorum bugünün kaçamağı olarak almıştım.
1 hurma
4 yk pirinc pilavi
4 yk etli patates yemegi
1 kase kayisi kompostosu
2 kaşik sarimsakli yogurt
3 bardak su
3 bardak çay 1 tane baklava
1 kasarli Tost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?