Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Senin gibi pozitif birinden böyle mesaj okumak üzdü beni.
Umarım hersey kısa sürede düzelir canım.

saol YENA her evlilikte özellikle çocuktan sonra oluyor sanırım böyle çatlaklar..
ben önce anneyim sonra senin eşinin diyorum sanırım problem burda, aşmaya çalışacağım :)

geriye dönük okudum bayaa menü mesajlarını iyi geldi :)

tabi HİÇ menü yazmayan kendime en büyük sopa

Kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Çok mutluyum Koca Teyzemin maaş işi tamam hatta devletten memur gelip her ay parayi eline sayacak hem sağ olup olmadığı belli olacak hemde bir ihtiyacı var mı diye bakacaklar ♡♡♡♡♡

Şükür onu hallettik şimdide öğleden sonra tapuda malı kalmış mi bakılacak sonra onlarıda varsa Mehmetçik Vakfona bagislayacak ♡♡♡♡♡
İnşallah bir yerde olsa kalmıştır da gönlüne göre olur

kaç malzemeli kumpirdi, ketçap mayonez yok dimi içinde

hmmm kemmmm kemmmm Avuaçtım olmadan konuşmam

tostları beyaz ekmekten yapmıyoruz dimi kaptancım

Valla ne yalan söyleyeyim beyaz ekmekte o An bulamadım o markette tam tahıllı tost ekmeği

sizi bildirim manyağı yaptım

Ohhh iyi yaptın; )

Yarin sabah KONTROL TARTISI var unutmayin canlar hadi bakiiimmm :)

Aslinda ramazanda en dogrusu iftardan bir saat once tartilmakmis..
Özlemişim seni be kocayı takma fazla kafana. Aynı sorun bizde de var. Bebekler yüzünden resmen soğuduk birbirimizden. Düzelir diye düşünüyorum kafanı rahatlatmaya bak suçlayıcı olmamak gerek benim en büyük sıkıntım bu. Halbuki adam elinden geleni yapıyor ama işte sonuçta hiçbirşey eskisi gibi değil ortada iki bebek var kabullenmek gerekiyor sabır ve anlayış gerekiyor

Bu arada cuma 77 bugün 77.3

Canim yoklugun farkediliyor umarim herseyi yola koyarsiniz ayni zorluklar bizde de var maalesef bebekten sonra bazi seyler degisiyor hem iyi hem kotu yonde umarim hepimiz yola koyariz

ben de özlemişimmmm
terapi gibi geldi :)

biz de iki bebek olsaydı ne olurdu halimiz hiç bilemiyorum
benim eşimde yardımcı olmaya çalışıyor ama aklı fikri oynaşmak da
benim de mecalim olmuyor, çoğu zaman uzanıp dinlenmek istiyorum ama benimki resmen yaban çakalı, fırsat kolluyor bi de kilo verip de vücut şekillenmeye başladıkça adamın gözüne daha bi hoş mu geliyorum nedir

bakalım toparlayacağız inşallah

hımmm bizdeki grisini /galeta gibi bişeymiş

missERE İn şe Allah her şeh yoluna girer canım. Ha şöyle sopala, terlik fırlat hoşuma gitti Valla yoksa istediyimizi yiyip içip kilo veremeyiz ki

dediğim gibi mesai saatleri içinde burdayım, fırsat buldukça da menüleri didiklemeye devam edicem

Canim yoklugun farkediliyor umarim herseyi yola koyarsiniz ayni zorluklar bizde de var maalesef bebekten sonra bazi seyler degisiyor hem iyi hem kotu yonde umarim hepimiz yola koyariz

burası benim de hep aklımda, ben de buranın ve sizlerin yokluğunu hissettim
hatta birkaç gün siteye giremeyince kendimi yemeye kaptırdım
inşallah bugünden itibaren menü paylaşmaya ve menü didiklemye devam :)

ama izin konusunda ciddiyim, zira önce evi düzene oturtmam lazım

Evet sade minikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…