gece 1 de tavuk yaptim 4 parca yedim ekmeksiz yedigim için çok da doydum sayilmaz
Bu sabah 57.4 kg
Artik su 56lari gorsem iyi olcak
Senin gibi pozitif birinden böyle mesaj okumak üzdü beni.
Umarım hersey kısa sürede düzelir canım.
kaç malzemeli kumpirdi, ketçap mayonez yok dimi içinde
tostları beyaz ekmekten yapmıyoruz dimi kaptancım
sizi bildirim manyağı yaptım
Toplam 8 kilo verdimiyi vermissn cnm sporda yaptn mi toplam kaç kg verdin
Çok tatlısıno zaman anneyi hemen buraya kaydediyorsun gelip kelebek oluyor o da
Kiraz, kayısı, portakal ne ararsan varne reçeliymiş o bakalım, detay alalım :)
Özlemişim seni beYarin sabah KONTROL TARTISI var unutmayin canlar hadi bakiiimmm :)
Aslinda ramazanda en dogrusu iftardan bir saat once tartilmakmis..
Canim yoklugun farkediliyor umarim herseyi yola koyarsiniz ayni zorluklar bizde de var maalesef bebekten sonra bazi seyler degisiyor hem iyi hem kotu yonde umarim hepimiz yola koyarizsaolYENA her evlilikte özellikle çocuktan sonra oluyor sanırım böyle çatlaklar..
ben önce anneyim sonra senin eşinin diyorum sanırım problem burda, aşmaya çalışacağım :)
geriye dönük okudum bayaa menü mesajlarını iyi geldi :)
tabi HİÇ menü yazmayan kendime en büyük sopa
Allah gözümü doyursun işte pis bogazliyimkız 3 yumurtadan sonra makarnayı nasıl yedin
ben valla bir dilim ekmeği zor diyorum gözümü açamıyorum ki
Evet sade minikti
sade miydi bari çörekler
Bn spor ypmyrumda baslicam artk guzel kg vermişsin n kadar zamanda gtti 8kg bn okdr versem bayram yaparmToplam 8 kilo verdimson 3 kilo da yürüyüş yaptım bol bol. daha çok vermem gerekiyor.
Benim en az bu kadar daha vermem gerekiyor malesef. Altmışları görmem gerek. Çok yavaş verdim sen bana bakma. Aslında 8 kilo iki üç ayda verilir benim beş ayımı aldıBn spor ypmyrumda baslicam artk guzel kg vermişsin n kadar zamanda gtti 8kg bn okdr versem bayram yaparm
Özlemişim seni bekocayı takma fazla kafana. Aynı sorun bizde de var. Bebekler yüzünden resmen soğuduk birbirimizden. Düzelir diye düşünüyorum kafanı rahatlatmaya bak suçlayıcı olmamak gerek benim en büyük sıkıntım bu. Halbuki adam elinden geleni yapıyor ama işte sonuçta hiçbirşey eskisi gibi değil ortada iki bebek var kabullenmek gerekiyor sabır ve anlayış gerekiyor
Bu arada cuma 77 bugün 77.3
missERE İn şe Allah her şeh yoluna girer canım. Ha şöyle sopala, terlik fırlat hoşuma gitti Valla yoksa istediyimizi yiyip içip kilo veremeyiz ki
Canim yoklugun farkediliyor umarim herseyi yola koyarsiniz ayni zorluklar bizde de var maalesef bebekten sonra bazi seyler degisiyor hem iyi hem kotu yonde umarim hepimiz yola koyariz
Evet sade minikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?