Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

işte bunlar hep baklavadan

bence içindeki baklava aşkına bir dur de bakalım ne olacak
ya pek de sevmem fistikli baklavaydi eşim 3 kilo alinca dolapda oylece kalinca vicdan yaptim gunde 1 tane yedim ama artk yok yani bakalm cumaya kadar gittikce yukselirse kilo heralde kafayi yerim ramazandan sonra diyetisyene gitmeyi dusunuyorum

iyi akşamlar kızlar,
yine bir pazartesi sendromu ile günü bitirdim ama ben de bittim. Oruç değildim ancak bir bardak su bile içemedim bugün toplamda da 4 tane sigara içtim. Akşam yemeği hazırlıyorum mantarlı tavuk sote. Menüyü gece paylaşırım. artık her sabah tartılmak paranoya yarattı bende bugün 61.0 çıktım. cumadan bu yana 300 gitmiş şişkinlik ya da tuvalet etkisi diyelim.

akşam yemeğimi yedim ve dışarı çıkmadan yazayım istedim.
menü: bugün tek öğün bir tabak mantarlı biberli tavuk sote. çok az yağda pişirdim. avuç içi kadar ekmeği de küçük küçük ısırarak yedim.
Şimdi kendime bir kahve ısmarlamaya gidiyorum dükkanlar akşama kadar kapalı oluyor burada iftar sonrası da geceye kadar açık oluyor gidip yemek üstüne mağaza gezineyim biraz. Herkese iyi akşamlar.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür tam ezan okunurken eve girdim Üstelik bütün planlarım rast gitti

Annemin Teyzesi sosyal hizmetlere götürüp yaşlılık maaşını baglatabildik bundan sonra 3 ayda bir kadının maaşını devletten bir memur eline teslim edecek
Birde Tapuda adına mal var mı diye baktirdik biri eşinden kalan bir hisse biride kendi Annesinden kalan bir hisse olmak üzere iki arsada hakkı göründü
Noterin yönlendirmesi üzerine önce devlet hastanesinden sağlık raporu aldık oranda tekrar Notere dönüp yasal olarak vasiyetini yazdirip ona düşen hisseleri de Mehmetçik Vakfina kendi arzusu üzerine bağışladı

Nasıl dua etti sizlere anlatamam Kadincagiza cumartesi seni gelip alırız demiştik diye geceden şu bile icmemis yolda tuvaleti gelmesin de bana eziyet etmiş olmasın diye dedim olurmu Teyzem sen iste yeterki ben elimden ne gelirse yaparım tuvalet bulmayı geç

Çok yorulduk ama kadincagiz meğer 4 sene evvel onu düşünmüş ama kime diyeceğini bilemeyiz içinde tutmuş 4 senedir her gece kadincagiz uyuyamamis doğru düzgün hayırsız yeğeni ya elindekinide alıp satar yerse diye ( kendini vasi tahin ettirdigi için )
Bu gece artık rahat bir uyku uyuyabilirim sayenizde dedi

İnanılmaz yoruldum ama kesinlikle onun yüzünde o mutluluğu gormek herşeye değer

Maşallah ya Allah hayrını Kabul etsin Insallah...
Bugün pazartesi bidirimi yapmayi unuttum iftardan once 72.4 çıktım çok şükür. Cumadan bu yana 400 gr.
missERE
Sahur yarim dilim ekmek 1 domates ve 2 ince dilim kasar bol cay bir bucuk litre su
Iftar yarim kase tavuklu sehriye corbasi bir tabak etli nohut ve bol salata tatlı krizi mi bir lokum la atlattim 1 litre daha su ictim. Ramazanda çok cay iciyorum ustelik sekerli o yuzden artik caylari saymiyorum.
@serenalar dün 35 dk Leslie onceki gun yarim saat yürüyüş um var. Bugün de 30 dk Leslie yapacam. Iftardan birkac saat sonra yuruyuse cikmasam evde yapiyorum birseyler

Teyzene çok sevindim canım yazdıklarını takip ediyordum da yaşlıları sevindirmek gibisi var mı ya hayır duası yeter

Hemen menumu belirtim
Sabah
1.5 dilim tb ekmegi
1 yumurta
Salatalik
1 tk findik ezmesi
1 kase yogurt
1 kk peynir

Ogle 2 kucuk lahmacun

Ara 15 badem
1 kurabiye

Aksam
4 kasil bulgur pilavi
1 tabak turlu
1 dilim baklava

Diyet menusu demeye bin sahit lazim :)

Valla güzel yemişin lahmacun baklava falan

Dünkü menüm
Sabah uyanınca 2 b su, 30 dk sonra
2 xlebçı, 1 yk lor peynir, domates, salatalık
Öğlen: taze fasülye, 4 yk yoğurt, yeşillik, biber, turp
Sonra 10 adet yeşil erik, 4 badem, 4 ceviz, 4 hurma, 2 b şekersiz, sütlü kahve bunları yedim ama zamana dikkat etmedim, dün suyu az içtim
missERE

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür uyandım ama hala sersem gibiyim
Neyse kuzuyu okula gönderip kahvaltımı yapar sonrada dinlenirim kuzunun okul çıkışına kadar tabi bol su içmem şart
Dün okadar koşturmacada araba içinde millete çaktırmadan saçma sapan beslendim sonrada sanki oruçluymuşum gibi oturup yemek yedim

Aslında nasılsa oruç tutmuyorum bari yine erkenden yemeğimi yiyeyim tamam kızım oruçlu yalnız oruç açmasına da gönlüm el vermeyecek ama eşim eşlik etsin bana o saatte yenen yemekler yaramaz

banucum canım allah razı olsun senden ne güzel bir şeye vesile olmuşsun öpüyorum seni ve güzel gönlünü kocaman

2 kucuk lahmacun

bu nasıl menü
3 kırmızı kartla uğurluyor seni tartıya

enn güzeliii

e hani akşam yemeği

günaydın kızlarrrrr

banucum canım allah razı olsun senden ne güzel bir şeye vesile olmuşsun öpüyorum seni ve güzel gönlünü kocaman

Allah razı olsun canım ♡ İnan dünden beri resmen siritarak dolanıyorum Ettiği dualar sanki hala kulağımda ♡♡♡♡
Rabbim ona sağlık versin inan bana yeter insallah bende ileride öyle bir şey yapmak için imkan sahibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…