Kilom sabit ya 78
Yakalandimm :)) son zamanlar paylasmadim ya :/menü paylaşımları yapıyor musun bakalım
ya pek de sevmem fistikli baklavaydi eşim 3 kilo alinca dolapda oylece kalinca vicdan yaptim gunde 1 tane yedim ama artk yok yani bakalm cumaya kadar gittikce yukselirse kilo heralde kafayi yerim ramazandan sonra diyetisyene gitmeyi dusunuyorumişte bunlar hep baklavadan
bence içindeki baklava aşkına bir dur de bakalım ne olacak
Maşallah ya Allah hayrını Kabul etsin Insallah...Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür tam ezan okunurken eve girdimÜstelik bütün planlarım rast gitti
Annemin Teyzesi sosyal hizmetlere götürüp yaşlılık maaşını baglatabildikbundan sonra 3 ayda bir kadının maaşını devletten bir memur eline teslim edecek
Birde Tapuda adına mal var mı diye baktirdikbiri eşinden kalan bir hisse biride kendi Annesinden kalan bir hisse olmak üzere iki arsada hakkı göründü
Noterin yönlendirmesi üzerine önce devlet hastanesinden sağlık raporu aldık oranda tekrar Notere dönüp yasal olarak vasiyetini yazdirip ona düşen hisseleri de Mehmetçik Vakfina kendi arzusu üzerine bağışladı
Nasıl dua etti sizlere anlatamamKadincagiza cumartesi seni gelip alırız demiştik diye geceden şu bile icmemis yolda tuvaleti gelmesin de bana eziyet etmiş olmasın diye dedim olurmu Teyzem sen iste yeterki ben elimden ne gelirse yaparım tuvalet bulmayı geç
Çok yorulduk ama kadincagiz meğer 4 sene evvel onu düşünmüş ama kime diyeceğini bilemeyiz içinde tutmuş4 senedir her gece kadincagiz uyuyamamis doğru düzgün hayırsız yeğeni ya elindekinide alıp satar yerse diye ( kendini vasi tahin ettirdigi için )
Bu gece artık rahat bir uyku uyuyabilirim sayenizde dedi
İnanılmaz yoruldum ama kesinlikle onun yüzünde o mutluluğu gormek herşeye değer
Önemli olan o kiloları geri almamak canım devam 60lari görelim inş benBenim en az bu kadar daha vermem gerekiyor malesef. Altmışları görmem gerek. Çok yavaş verdim sen bana bakma. Aslında 8 kilo iki üç ayda verilir benim beş ayımı aldı
Teyzene çok sevindim canım yazdıklarını takip ediyordum da yaşlıları sevindirmek gibisi var mı ya hayır duası yeterSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Annemin Teyzesi sosyal hizmetlere götürüp yaşlılık maaşını baglatabildikbundan sonra 3 ayda bir kadının maaşını devletten bir memur eline teslim edecek
Birde Tapuda adına mal var mı diye baktirdikbiri eşinden kalan bir hisse biride kendi Annesinden kalan bir hisse olmak üzere iki arsada hakkı göründü
Noterin yönlendirmesi üzerine önce devlet hastanesinden sağlık raporu aldık oranda tekrar Notere dönüp yasal olarak vasiyetini yazdirip ona düşen hisseleri de Mehmetçik Vakfina kendi arzusu üzerine bağışladı
Nasıl dua etti sizlere anlatamamKadincagiza cumartesi seni gelip alırız demiştik diye geceden şu bile icmemis yolda tuvaleti gelmesin de bana eziyet etmiş olmasın diye dedim olurmu Teyzem sen iste yeterki ben elimden ne gelirse yaparım tuvalet bulmayı geç
Çok yorulduk ama kadincagiz meğer 4 sene evvel onu düşünmüş ama kime diyeceğini bilemeyiz içinde tutmuş4 senedir her gece kadincagiz uyuyamamis doğru düzgün hayırsız yeğeni ya elindekinide alıp satar yerse diye ( kendini vasi tahin ettirdigi için )
Valla güzel yemişin lahmacun baklava falanHemen menumu belirtim
Sabah
1.5 dilim tb ekmegi
1 yumurta
Salatalik
1 tk findik ezmesi
1 kase yogurt
1 kk peynir
Ogle 2 kucuk lahmacun
Ara 15 badem
1 kurabiye
Aksam
4 kasil bulgur pilavi
1 tabak turlu
1 dilim baklava
Diyet menusu demeye bin sahit lazim :)
banucum canım allah razı olsun senden ne güzel bir şeye vesile olmuşsun öpüyorum seni ve güzel gönlünü kocamanSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
2 kucuk lahmacun
1 kurabiye
1 dilim baklava
2kase cacık
Dünkü menüm
Sabah uyanınca 2 b su, 30 dk sonra
2 xlebçı, 1 yk lor peynir, domates, salatalık
Öğlen: taze fasülye, 4 yk yoğurt, yeşillik, biber, turp
Sonra 10 adet yeşil erik, 4 badem, 4 ceviz, 4 hurma, 2 b şekersiz, sütlü kahve bunları yedim ama zamana dikkat etmedim, dün suyu az içtim
missERE
Açlık hiss etmeden yemek yemem, dün aç diyildim o yüzden yemedim
bu nasıl menü
3 kırmızı kartla uğurluyor seni tartıya
enn güzeliii
e hani akşam yemeği
günaydın kızlarrrrr
banucum canım allah razı olsun senden ne güzel bir şeye vesile olmuşsun öpüyorum seni ve güzel gönlünü kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?