kızlar ben şişkoyum dıyemı kactınız kımse kalmamış cok zoruma gıttı neden benı dışlıyorsunuz :çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama:gitme:
aaaa aşk olsun selmacım öyle şeymi olur yazmanı bekledim rep verecem sana burdaydımkızlar ben şişkoyum dıyemı kactınız kımse kalmamış cok zoruma gıttı neden benı dışlıyorsunuz :çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama:gitme:
evet ılk ben yazayım ben çokkkkkkkk siskoyummmmmmmmmmmmmmmmmmmm/COLOR]:tomato::tomato::tomato:
evet ılk ben yazayım ben çokkkkkkkk siskoyummmmmmmmmmmmmmmmmmmm/COLOR]:tomato::tomato::tomato:
şiko yerine başka tabir bulsak ya şöle daha şirin çekici bişi olsun....
bak ben kendime balina etli diyom.....
kızlar yan çizmeyelim lütfen amacımız şişkoyuz yazmamak şişkonun yerine muadilini bulmak değill hıımmmm kötükedihüso nazi kapında olduğunuzu unutmayınız kötükedihüsodombidi nasılsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: kız burda güldürdün beni deli diyecekler kendi kendime gülüyorumanammmm:1shok: kurallar çok ilginç keşke yazın başında başlasaydık die düşündüm ben selma hemen başlamışın daha başlamadan jübilesin
kızla deniz anası nasl bnm akadaşn ş bana öl dıod
kızlar dün arkadaşlarım bende yemekteydı çok yemektn konu acıldı arkadaşın bırı ne dese begenırsınız eşı dıyormuşkı cok yeme yakında selma gıbı olacaksın mafoldumbensenağlamasenağlama:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?