tamam selmacım çizmeyelimki insalar desinlerki hanımları bir selma kadar olmadın bak nasıl kilo verdi desinler demi ama a.s.çımıyoruz ılter haftaya başlıyoruz merak etme
tamam selmacım çizmeyelimki insalar desinlerki hanımları bir selma kadar olmadın bak nasıl kilo verdi desinler demi ama a.s.
aboooooooooooooowwwwwwwwkızlar bu hafta özgürüz canınızın istediğini yiyelim ama haftaya yandık hehehe
terbiyesizkızlar dün arkadaşlarım bende yemekteydı çok yemektn konu acıldı arkadaşın bırı ne dese begenırsınız eşı dıyormuşkı cok yeme yakında selma gıbı olacaksın mafoldumbensenağlamasenağlama:çok üzgünüm:
tamam selmacım çizmeyelimki insalar desinlerki hanımları bir selma kadar olmadın bak nasıl kilo verdi desinler demi ama a.s.
kızlar bizim amacımız ne kilo vermek ne yapmak istiyoruz kilo vermek değilmi
şimdi siz şişkoyuz lafına takılıp kaldınız oysa söyle düşünmenizi bekliyorum
ben bu işi başaracam hiç bir yeredede ben şişkoyum yazmıyacam kiloyu verecem ödülümü alacam hayatımda hiç olmadığım kadar güzel ve fit olacam dememiz gerekir siz halen yan çiziyorsunuz olmaz ama
selmacım bakma sen o kendini bilmeze..zyıfla da göster günlerini..kızlar dün arkadaşlarım bende yemekteydı çok yemektn konu acıldı arkadaşın bırı ne dese begenırsınız eşı dıyormuşkı cok yeme yakında selma gıbı olacaksın mafoldumbensenağlamasenağlama:çok üzgünüm:
kirazcım listeniz tamam cnaım sorun yok ellerinize sağlık*** 6.TAKIM 122. ETAP ***
kütahya ( 84 / 84 / 0,0 / 0,0 % )
referans (75,2 / 75,3 / - 0,1 / - 0,13 % )
Naz ( 61,8 / 61,4 / 0,4 / 0,65 % )
mmmf27 ( 60 / 60 / 0,0 / 0,0 % )
yumukum ( 74 / 74 / 0,0 / 0,0 % )
mopsy ( 64,5 / 64,5 / 0,0 / 0,0 % )
lıghtlife ( 80 / 80 / 0,0 / 0,00 % )
pınarım (85 / 84 / 1,00 / 1,18 %)
melek ( 70,5 / 69,5 / 1,0 / 1,42 % )
kirazz_z ( 72,5 / 71,8 / 0,7 / 0,97 % )
asi_deniz ( 97,1 / 96,4 / 0,7 / 0,72 % )
özi16 ( 73,5 / 72,9 / 0,6 / 0,82 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 898,1 / 893,80 / 4,3 / 0,48 % )
Hayırlı cumalar kardeş takımcım,listemizi kontrol edermisiniz
yok canım 10 kilo az değil bence hedefin gayet iyi hatta 8 kilo bile normal haftada bir kilo verdiğini düşünürsekhaklısın ilterim yok canım ben yan falan çizmiyorum yanındayım da ne kadar hedef versme onu düşünüyordum ..10 kg koycam sanırım ben hedefi..az değil di mi??
kirazcım listeniz tamam cnaım sorun yok ellerinize sağlık
bencede 8 kiloyu ver eğer erken verisen ilave kilo hedefleriz bende 8 hedefliyecemo zaman 8 koyalım da bir de veremezsem takımdan atılmayım di mi ilterim:)
kızlar herkeşlere rep verdim kimse baaa vermedii küstüm gittim
bundan sonra herkez takıma düzenli olarak girecek girmeyenler zaten diskalifiye olacak mesala bu gün asummm diskalifiye olduğu gibikim kiminle eşleşecek peki ilterim??onu nasıl ayarlıcan herkesin bildirimi eşit oranda değil..
ben dün verdim kaptanım sana senden alacaklarımı da unutma bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?