Telefonu elinden düşmüşdü ya tamire vericekti, ondan herhaldeSlm kızlar nasılsınız?
@serenalar nerdesin kuzum görmüyorum seni uzun zamandır.
Doğru söylüyorsun.Telefonu elinden düşmüşdü ya tamire vericekti, ondan herhalde
Burası biraz öyle neden bilmiyorumKızlar niye yoksunuz ya en sakin bizim takımeskiden ben burda olduğumda kızlarla hep burdaydık, güler, eylenerdik. Profile resimlerimizi koyardık bir birimizi çok yakından tanırdık, hatırlıyormusun Banu oynakbasi34
İşte hep buraların boş olmasından, eskiden bir birimizi hep motive ederdik, heveslendirirdikBurası biraz öyle neden bilmiyorumben de motivemi kaybediyorum bu yüzden zaman zaman kaptanım üzerine alınma nolur bizden kaynaklı.
Valla ben üniversite zamanlarımda katılmıştım burada bir gruba acayip gaza gelip 10kg vermisligim varİşte hep buraların boş olmasından, eskiden bir birimizi hep motive ederdik, heveslendirirdik
İşte gelmezsek, yazmazsak olur bunlarBizler yeni katıldık tanımıyoruz birbirimizi ancak menü bildirimi yapyorz bu yüzdende sessiz buralar kzlar
Evet haklısın el ele verip hep birlikte kurtulmalıyız bu kilolardan başka türlü olmaz kiValla ben üniversite zamanlarımda katılmıştım burada bir gruba acayip gaza gelip 10kg vermisligim var
Birbirimizi motive Edip daha çok aktif olmaliyiz
Allah kabul etsin İn şe AllahÇok acıktım kızlar yaaiftara az kaldi
ben genelde iftardan kalan yemekleri hazirliyom eşim kahvaltilik sevmiyo yemek yemek yemek olacak bizdeSahurda ne hazirlasam ama kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?