Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Aslında tam yatacaktım ama baktım bilgisayar boşta birde sizlere bakayım dedim
Dünki sersemliğimi daha tam atamamışken yine bugün malum kuzunun havuz faslı vardı Cumartesi günü ilk yarışına katılacak kuşum ve çok heycanlı
7 - 8 yaş grubunda 50 metre serbest ve 50 metre sırt üstü olmak üzere iki yarışa katılacak

Başarılı olanları bir üst gruba alacaklar Bakalım kuşumun durumu ne olacak o gün belli oluyormuş Pazar günü de Madalya Töreni yapılacakmış gerçi katılan herkese hatıra bir madalya verirler diye tahmin ediyorum ama artık o gün belli olur

Bu arada hatırlarsınız tesbih işi de yapmaya çalışıyordum 1.5 aydır hatun 10 gündür ödeme ile ilgili beni sallayıp duruyordu bugün şükür gelip istediğin zaman paranı alabilirsin dedi ama gittiğimde yine bir kazık yediğimin farkına vardım ve ben şok 400 küsür ödeme beklerken hatun demezmi 230 lira diye
İtiraz ettim tabi anında telefon açıp ama hatun inatla yok ben hesabını doğru tuttum dedi hatta bu işi bana bulan arkadaşa da durumu anlattığımda oda kesinlikle yanlışı var ben 260 liralık iş yaptım ki sen benden iki misli fazla boncuk almıştın her defasnda dedi
Tabi benim sinirler iyice latşça olunca oturup kızcağıza anlatırken ağladım sonuçta boyun fıtığına rağmen emek vermişim evime katkı olsun diye Asla hakkımı helal etmiyorum elimdekileri de yarın kadının apartmanının altındaki bakkala bırakırım ne halt ederse etsin dedim ama Arkadaşım sağ olsun ne demek bırakacağım kesinlikle hakkını alacaksın hatta üzerinden çok vakit geçmeden hemen yarın ikimiz birlikte gidiyoruz o kadına sonuçta ben şahidim dedi

Bakalım yarın hatun ne diyecek Arkadaşımda benle birlikte gidip şahitlik yapınca heee inat edersede yüzüne diyeceğim tamam abla verme ama bil ki asla hakkımı helal etmiyorum sonuçta okadar emek vermişim diyeceğim

Tabi akşam modum düşünce 5 karış surat oturdum Neyseki şu anda çok daha iyiyim ama şunu anladım iyi niyetli olmamak gerekiyormuş ( keşke her verdiğimde kadına whatsuppdan yazsaymışım abla şu kadar getiriyorum bu kadar getiriyorum diye en azından sonradan kıvırdığı an o yazıları gösterirdim gerçi ben not tuttum oda tutmuş hesapta ama iki kere baya fazla yaptığım teşbihleri yazmamış defterine ve zaten asıl onlar para eden partiydi )

Rabbim büyük şu Mübarek gün beni üzdü ya hakkımı verse bile eminim acısı ondan çıkar

Aslında ne kadar haklısın canım Ya birazda Ramazan olması herkesi sersem gibi yapıyor tabi birde gündelik yaşanmışlıklar ama eminim Bayramdan sonra çok çok daha güzel devam eder takim
Bende cepten hep bakarım diyorum ama öyle bir durumlar oluyor ki gördüğünüz gibi inanın hiç aklıma gelmiyor öyle anlarda buraya bakmak şimdi kendime kızıyorum hatta keşke girseydim hem kızlarla sohbet eder dertleşirdim hemde kafam dağılırdı diye

Burası biraz öyle neden bilmiyorum ben de motivemi kaybediyorum bu yüzden zaman zaman kaptanım üzerine alınma nolur bizden kaynaklı.

Valla yalan değil bende bu koşturmacalardan kendime vakit ayıramadıkça motivasyonumu kayıbediyorum
ama kendi kendime söz verdim şu okullar kapansın her gün sadece kendime vakit ayırmış olmak için sabahları yine kulaklığımı takıp kendimi parka atacağım zayıflamak için değil de değil sadece son ses müzikle deşarj olmak için tabi yürüyüşün zayıflamaya da katkısı olacaktır o ayrı

Hepimiz toparlanalim artık da en azından bayrama kadar 2 kg dahi olsa gitsin ben çok sıkıldım şu 9lu rakamlardan birazda ondan motivasyonumun düştüğünü düşünüyorum ama yinede pes etmeden devam edeceğim inşallah elbet çok daha aşağıları da göreceğime inanıyorum

Sahurda ne hazirlasam ama kendime

Ben genelde tuttuğumda hep kahvaltı ederdim hem hafif hem doyurucu
Birde aklında bulunsun muz çok güzel tok tutuyormuş bugün bir arkadaşım söyledi iki gündür sahurda sadece 1 adet muz yiyormuş ve inan hiç açlık hissetmeden geçiriyorum günleri diyor

Iyi aksamlar ben yine rwgl oncesi krizlerdeyim hem moral olarak hem de tatli krizleri. Gerci abartamamaya calisiyorum ama bugun yine iki. Lokum yedim
missERE
Sahur 1 domates iki lokma ekmek 2 ince dilim kasar
Iftar bir kase yogurt 1 dilim ekmek yarim etli pide
Aralarda yine saymadigim kadar cay
Iki lokum 4 fındık su icemedim spor da yapamadim @serenalar dun 45 dk Leslie yaptım. Onu da burdan okumuştum bakayim dedim cok hosuma gitti hergun yapmayi planliyorum.

ben genelde iftardan kalan yemekleri hazirliyom eşim kahvaltilik sevmiyo yemek yemek yemek olacak bizde

Yaa ben yemek yiyemiyorum sahurda midem almiyor

Cumartesi günü ilk yarışına katılacak kuşum ve çok heycanlı

Hadi bakalim guzel bir sonuc bekliyoruz ondann :)

bugün bir arkadaşım söyledi iki gündür sahurda sadece 1 adet muz yiyormuş ve inan hiç açlık hissetmeden geçiriyorum günleri diyor

Sadece 1 muz mu :/

yüzüne diyeceğim tamam abla verme ama bil ki asla hakkımı helal etmiyorum sonuçta okadar emek vermişim diyeceğim

Iscinin emegini alnindaki teri kurumadan veriniz, Peygamberimizin hadislerinden biri buydu sanirim,insanlar mubarek ramazan gunu nasil yapiyorlar bunu

45 dk Leslie yaptım. Onu da burdan okumuştum bakayim dedim cok hosuma gitti hergun yapmayi planliyorum.

Dimii, hem evde yapmak daha cazip geliyo giyinip sokaga cikmaya useniyor insan :)

İçim sıkıldı gece gce uyumayan var mı ki burdaaa

Ayyyy biz bebek bekcileri uyumuyoruz ama gozumuzu de acamiyoruz ki buraya girelim

Valla çok daha rahat disari cikmaktan. ah bi de oglum izin verse dun yaparken onu omuzuma almak zorunda kaldim yaklasik 10dakikasini bu sekilde yaptim Ev i girgirlasam sirtimda spor yapsam kucagimda omuzumda elime telefon alsam tepemde Allah bağıșlasın hic ayrilmiyoruz

Aynen öyle bebiş 2de uydu 2bucktada sahirluk hazırladm zaten şimdide mutfağa toplicam karının işi bitmez bea

Kaç yaşında oğlun ayy benimkinde mi böyle yapcak buyunce smdik 10ayligiz emeklemiyo bile tembel bebisim

Kaç yaşında oğlun ayy benimkinde mi böyle yapcak buyunce smdik 10ayligiz emeklemiyo bile tembel bebisim
Benimki büyük ya dortbucuk yaşında tek çocuk olunca boyle oluyo. Arayi fazla acmamak lazim gerci güzel yonleri de var ama çocuk açısından bazen cok sıkıcı olabiliyor

Kızına yarışmada başarılar dilerim canım
Sen bence git o kadına bir güzel söv dicem ayıp olacak terbiyesiz ahlaksız emek yiyici

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür gece çok geç yatmama rağmen uyanabildim hatta bir yandan küçük kuzunun beslenmesini hazırlıyorum Valla şu tatilin birazda beslenme derdi biteceğinden gelmesini bir an önce istiyorum her gün ne yapıp da koysam derdi deli ediyor

Burada bugün hava bir garip sanki her an yağmur yağacakmış gibi Gerçi dünden beri diyorum keşke şöyle bardaktan boşalırcasına yağsa da etraf bir serinlese birde o an ben dışarda olsam da şöyle bir güzel ıslansam

Bu akşam küçük görümcemde iftara davetliyiz
Aslında dün eşime de dedim oruç tutmuyorum ben bari beklemiyeyim o saatlere kadar erkenden yemeğimi yiyeyim ki bana kilo olarak dönmesin ama işte böyle davetler olunca olmuyor işte
Neyse yapacak bir şey yok idare edeceğim artık Ramazanda Bana açlık değil de susuzluk yaramıyor resmen kendimi yine sünger gibi şiş hissediyorum hatta düşünüyorum Bayrama kadar hiç gitmesem mi Diyetisyene sonuçta eksi göremeyeceğim bu gidişle

Oh oh bi açtım ki topiğe ne güzel muhabbet etmişsiniz çok mutlu oldum
Bu arada eşim geç saatte donut getirip annemle benim bugünlük rejimi bozdurdu resmen

Ahhh ahhh o kocalar yokmu zaten Benimkide büyük kız oruç tutuyor diye devamlı soruyor kızım canının çektiği bir şey varmı diye Allahtan o yok istemiyorum diyor yoksa her gece bir şey taşır eve ( eskiden bende tutarken adamcağız iftar sofralarını da kendi kuruyordu yemek dahil hemde her akşam enerji olsun hesabı tatlı birşeyler yapar yada alırdı )
Normalde eşimin Güllaçı meşhurdur ailede ama şükür şimdilik aklına gelmedi gerçi cuma günü ablasına davetliyiz ve eniştesi çok beğenir eşimin yaptığı güllacı belki oraya gitmeden yapar diye tahmin ediyorum ama bakalım gerçi o bende sıkıntı değil çünkü hiç sevmem Allahtan

Kızına yarışmada başarılar dilerim canım
Sen bence git o kadına bir güzel söv dicem ayıp olacak terbiyesiz ahlaksız emek yiyici

Çok teşekkür ederim canım İnşallah kuşum en azından bir yarıştan derece alır
Dün nasıl heycan yaptıysa anlatıp durdu Ablasıda kızdırmak için heee heeee kesin derece alırsın diyince ( ki aslında o hepimizinden fazla kardeşine güveniyor ) bizim ufaklık elini beline koydu ; '' Ben cumartesi kazanayım da gör sen Pazar günü madalyamı alırsam ama benim her dediğimi yapacaksın anlaştık mı '' diye bir posta koydu Ablasına koptuk resmen ama ablasıda tamam sen Madalya al 1 hafta boyunca her dediğini yapacağım dedi

Ufaklık hatta bittin sen abla bittin bütün oyuncaklarımı sana toplatacağım ve sırf sen topluyorsun diye bilerek daha çok dağıtacağım demezmi Ablası nasıl gülüyor sen kazanda ben toplarım nasılsa her zaman peşini topluyoruz dedi

Bakalım bugün Arkadaşla birlikte gidince neler olacak baktım hala inat ediyor o zamanda tamam Abla ama şunu bil ki asla hakkımı helal etmiyorum şu mübarek günde bana yaşattığını zaten Rabbim yanına bırakmaz Kalan malzemeleri de sana bu akşam aşağıdaki bakkala getirip bırakırım diye de söyleyeceğim 4 kat birde okadar malzemeyi mi taşıyacağım en son yaptıklarımıda götüreceğim hazır gitmişken onlarında parasını vermezsede keyfi bilir en azından öbür dünyaya daha çok alacağım olur

Banucum tabii ki hakkını bırakma .. istediği kadar itiraz etsin. Not aldığın zaman tarihle birlikte alıyorsun dimi .. Bundan sonra yaptığın da wattsaptan bildirirsin ayrıca. .
Umarım uzulmeden dönersin tabii emeğinin karşılığı ile birlikte

Yaaa benimki de 9 aylik birak emeklemeyi yuz ustu yatirinca agliyo kendini yataga atan hulya kocyigit gibi

Oh oh bi açtım ki topiğe ne güzel muhabbet etmişsiniz çok mutlu oldum
Bu arada eşim geç saatte donut getirip annemle benim bugünlük rejimi bozdurdu resmen

O zaman anneden sonra senin esini de aliyoruz buraya erkek kelebek

eşimin Güllaçı meşhurdur

Ay ben de bayilirim gullaca daha hic yemedim bu sene

Gunaydin kizlarrrr
Bebegimi uyuttum muge anliya bakiyorum simdiden susadim yahu

Günaydın :) ben de bebişlere ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Benim kocayı sorma benden fazla kilo verdi rejim yapmayarak sadece yürüyüş ile

ah bizdede ayni sorun 9 aylik emeklemiyo hic caba da gostermiyo beyfendi rahatina düşkün bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…