- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Aslında tam yatacaktım ama baktım bilgisayar boşta birde sizlere bakayım dedim
Dünki sersemliğimi daha tam atamamışken yine bugün malum kuzunun havuz faslı vardı Cumartesi günü ilk yarışına katılacak kuşum ve çok heycanlı
7 - 8 yaş grubunda 50 metre serbest ve 50 metre sırt üstü olmak üzere iki yarışa katılacak
Başarılı olanları bir üst gruba alacaklar Bakalım kuşumun durumu ne olacak o gün belli oluyormuş Pazar günü de Madalya Töreni yapılacakmış gerçi katılan herkese hatıra bir madalya verirler diye tahmin ediyorum ama artık o gün belli olur
Bu arada hatırlarsınız tesbih işi de yapmaya çalışıyordum 1.5 aydır hatun 10 gündür ödeme ile ilgili beni sallayıp duruyordu bugün şükür gelip istediğin zaman paranı alabilirsin dedi ama gittiğimde yine bir kazık yediğimin farkına vardım ve ben şok 400 küsür ödeme beklerken hatun demezmi 230 lira diye
İtiraz ettim tabi anında telefon açıp ama hatun inatla yok ben hesabını doğru tuttum dedi hatta bu işi bana bulan arkadaşa da durumu anlattığımda oda kesinlikle yanlışı var ben 260 liralık iş yaptım ki sen benden iki misli fazla boncuk almıştın her defasnda dedi
Tabi benim sinirler iyice latşça olunca oturup kızcağıza anlatırken ağladım sonuçta boyun fıtığına rağmen emek vermişim evime katkı olsun diye Asla hakkımı helal etmiyorum elimdekileri de yarın kadının apartmanının altındaki bakkala bırakırım ne halt ederse etsin dedim ama Arkadaşım sağ olsun ne demek bırakacağım kesinlikle hakkını alacaksın hatta üzerinden çok vakit geçmeden hemen yarın ikimiz birlikte gidiyoruz o kadına sonuçta ben şahidim dedi
Bakalım yarın hatun ne diyecek Arkadaşımda benle birlikte gidip şahitlik yapınca heee inat edersede yüzüne diyeceğim tamam abla verme ama bil ki asla hakkımı helal etmiyorum sonuçta okadar emek vermişim diyeceğim
Tabi akşam modum düşünce 5 karış surat oturdum Neyseki şu anda çok daha iyiyim ama şunu anladım iyi niyetli olmamak gerekiyormuş ( keşke her verdiğimde kadına whatsuppdan yazsaymışım abla şu kadar getiriyorum bu kadar getiriyorum diye en azından sonradan kıvırdığı an o yazıları gösterirdim gerçi ben not tuttum oda tutmuş hesapta ama iki kere baya fazla yaptığım teşbihleri yazmamış defterine ve zaten asıl onlar para eden partiydi )
Rabbim büyük şu Mübarek gün beni üzdü ya hakkımı verse bile eminim acısı ondan çıkar
Aslında ne kadar haklısın canım Ya birazda Ramazan olması herkesi sersem gibi yapıyor tabi birde gündelik yaşanmışlıklar ama eminim Bayramdan sonra çok çok daha güzel devam eder takim
Bende cepten hep bakarım diyorum ama öyle bir durumlar oluyor ki gördüğünüz gibi inanın hiç aklıma gelmiyor öyle anlarda buraya bakmak şimdi kendime kızıyorum hatta keşke girseydim hem kızlarla sohbet eder dertleşirdim hemde kafam dağılırdı diye
Valla yalan değil bende bu koşturmacalardan kendime vakit ayıramadıkça motivasyonumu kayıbediyorum
ama kendi kendime söz verdim şu okullar kapansın her gün sadece kendime vakit ayırmış olmak için sabahları yine kulaklığımı takıp kendimi parka atacağım zayıflamak için değil de değil sadece son ses müzikle deşarj olmak için tabi yürüyüşün zayıflamaya da katkısı olacaktır o ayrı
Hepimiz toparlanalim artık da en azından bayrama kadar 2 kg dahi olsa gitsin ben çok sıkıldım şu 9lu rakamlardan birazda ondan motivasyonumun düştüğünü düşünüyorum ama yinede pes etmeden devam edeceğim inşallah elbet çok daha aşağıları da göreceğime inanıyorum
Ben genelde tuttuğumda hep kahvaltı ederdim hem hafif hem doyurucu
Birde aklında bulunsun muz çok güzel tok tutuyormuş bugün bir arkadaşım söyledi iki gündür sahurda sadece 1 adet muz yiyormuş ve inan hiç açlık hissetmeden geçiriyorum günleri diyor
Herkese hayırlı geceler
Aslında tam yatacaktım ama baktım bilgisayar boşta birde sizlere bakayım dedim
Dünki sersemliğimi daha tam atamamışken yine bugün malum kuzunun havuz faslı vardı
7 - 8 yaş grubunda 50 metre serbest ve 50 metre sırt üstü olmak üzere iki yarışa katılacak
Başarılı olanları bir üst gruba alacaklar
Bu arada hatırlarsınız tesbih işi de yapmaya çalışıyordum 1.5 aydır
İtiraz ettim tabi anında telefon açıp ama hatun inatla yok ben hesabını doğru tuttum dedi
Tabi benim sinirler iyice latşça olunca oturup kızcağıza anlatırken ağladım sonuçta boyun fıtığına rağmen emek vermişim evime katkı olsun diye
Bakalım yarın hatun ne diyecek Arkadaşımda benle birlikte gidip şahitlik yapınca
Tabi akşam modum düşünce 5 karış surat oturdum
Rabbim büyük şu Mübarek gün beni üzdü ya hakkımı verse bile eminim acısı ondan çıkar
Kızlar niye yoksunuz ya en sakin bizim takımeskiden ben burda olduğumda kızlarla hep burdaydık, güler, eylenerdik. Profile resimlerimizi koyardık bir birimizi çok yakından tanırdık, hatırlıyormusun Banu oynakbasi34
Aslında ne kadar haklısın canım
Bende cepten hep bakarım diyorum ama öyle bir durumlar oluyor ki gördüğünüz gibi
Burası biraz öyle neden bilmiyorumben de motivemi kaybediyorum bu yüzden zaman zaman kaptanım üzerine alınma nolur bizden kaynaklı.
Valla yalan değil bende bu koşturmacalardan kendime vakit ayıramadıkça motivasyonumu kayıbediyorum
ama kendi kendime söz verdim
Hepimiz toparlanalim artık da en azından bayrama kadar 2 kg dahi olsa gitsin
Sahurda ne hazirlasam ama kendime
Ben genelde tuttuğumda hep kahvaltı ederdim
Birde aklında bulunsun muz çok güzel tok tutuyormuş