Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tembel ayol bizim bebisler mukabalede oğlumla aynı kız bebek var aralarinda 1hafta var emekliyo sıralıyor minnoş benimkind şapşik öyle bakyo
Mukabele deki teyzeler Ömer neden böyle dyor dyor kiyaslama yapıyorlar aman napm her çocuk farklıdır özeldir Allah izin verince yürür herhalde

Erkek bebekler avanak olurmuş zaten aman boşver emeklerde yürürde keyfi isteyince doktora sordum zorlama dedi normalmis emeklememesi bazı bebekler emeklemeden yürür

Benim iki çocuğumda emeklemeden yürüdü .. Her çocuk farklı biliyorsun.
Önemli olan sağlıklı olmaları

Ay benimki de ömer

Ya iftardan önceki kilomla sabah tartildigim kilo ayni cikmiyo hatta 1 kilo kadar fark bile var hangisine inanayim ki

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Eve geldim şükür elimdeki Son tesbihleride uçlar yettiği kadar yapıp kalan boncukları tek tek posetleyip sırt çantasına yüklediğim gibi Arkadaşla buluşup Hatunun evinin yolunu tuttuk

Belim koptu resmen ama o bahaneyle @serenalar 30 dakika ağırlıkla yürüdüm resmen

Önce Son postayi teslim edip bir daha almayacagimi söyledim kadına Aaaa neden falan dedi tabi benim kadar çok yapan yoktu demekki
Sonra gelelim hesap işine dedik ve o ısrarla ben olanları NOT ettim dedi bende abla akıl var mantık var bak bu arkadaşım da şahit sonuçta o benden çok daha az boncuk aldığı halde benden fazla kazanmış görünüyor senin hesaba göre dedim

Konuşurken bir ara bir kısmını hatirladigini ağzından kaçırdı tabi Arkadaşla gittiğim için de inatlasamadi hatun birde Son verdiklerimi de hesaba katında 312 lira borçlu çıktı bana Allah Allah ben nasıl kaçırdım hiç olmadı dediğinde de ben bahtsız bedeviyim beni bulur böyle şeyler dedim

Tabi hemen çıkarıp vermedi parayi şu anda okadar yok bende dedi bende en kisa zamanda Arkadaşıma verirsin o bana iletir nasılsa dedim

Nasıl rahatladım anlatamam Size ♡♡♡ iyiki Arkadaşın sözünü dinleyip gitmisim
Kadına da dedim ben vicdanen çok rahatım emin olmasam zaten asla gelmedim Allahtan korkarım ben dedim Baya bozuldu ama belli etmemeye çalıştı

Bir daha tövbe yapmam ona iş

Ben devam etmiyorum ama Arkadasa bende aynı tavsiyide bulundum hem garanti olur hemde kerdi de ileride inkar ederse hemen açar gösterisini dedim

oynakbasi34 Banum malesef haram parayı çok rahatlıkla yiyebilen çok, ben çok gördüm

Haram Parayı Rabbim kimseye yedirmesin Ben Anne Babamdan öyle görmüşüm ♡ 1 kurusta olsa markette eksik bile alsalar hemen itiraz edip aman eksik olmasın diyoruz
Bir keresinde LCWde Alışveriş yaptım tam mağazada çıkarken Allah Allah nasıl olur daha çok tutması gerekiyordu diye hemen döndüm Kasiyer şaşırdı Abla eksik almissin diye geleni de ilk kez görüyorum diye Dedim akşam kapanışta senden almasına sonra açık çıkarsa diye döndüm dedim kızcağız kontrol etti yok abla sıkıntı yok dedi var var diye ısrar ettim etiketleri hesap makinesinde hesaplayın daha fazla tutunca iyice inceledi sonra gülerek Abla aldığın gömlek indirimdeymis etiketi değişmemiş o yüzden sana öyle gelmiş dedi Aman fazla al da eksik alma bana hak geçmesin dedim kızcağız valla Helal olsun senin gibileri yok artık dedi Dedim ben zaten Numuneyim

Amin canım, ben de anne babamdan öyle gördüm, ben çok alış verişe çıkmam ama eşim de öyledir kaç defa çok para vermişler eşim geri vermiş çok vermişsiniz diye, orda da demişler başkası olsa vermezdi. Ben korkarım öyle şeylerden ama bana çok yapıldı ben de helal etmiyorum dedim geçdim

hak yerini bulmuş allah kimsenin emegini boşa cikarmasin bi heves heyecanla yapiyosun sonuc kotu olunca yikim oluyo ama yinede iyiki gidip soylemissiniz kimsede keyife yapmiyo zaten

Aynen bende hep korkarım ve bana çok kazık atan olduğu halde Allaha havale ettim Bana kalsa bu kadına da gitmeyecektim de Arkadaş ısrar etti okadar emek verdin kız bırakma sakin diye

hak yerini bulmuş allah kimsenin emegini boşa cikarmasin bi heves heyecanla yapiyosun sonuc kotu olunca yikim oluyo ama yinede iyiki gidip soylemissiniz kimsede keyife yapmiyo zaten

Aynısını kadına da dedim sonuçta eve katkı olsun diye yapılıyor kimse dur evimi çoluk çocuğumu hatta eşimi ihmal edip az tesbih dizeyim demiyor diye
Keşke bu sekilde yapmasaydi inan seve seve devam ederdim ama bu olaydan sonra hiç bir şey olmamış gibi abla bana boncuk ver diyemem sonuçta her An yine mi kazık yiyeceğim diye günaha girerim her An Heee hatun aynı hatayı yapmamak için daha dikkatli olurdu kesin ama bir kere mide bulandı
Hem evimi de ihmal etmeyeyim kendime odaklanayim daha önemli bana şükür aç değiliz açıkta değiliz ama gerekirse soğan ekmek yer yine eşime yardimci olurum daha dikkatli harcayarak
Şükür Rabbime canımızın her istediğini alıyoruz dışarda da yeri gelince keyif yaparız o yüzden çokda sıkıntı değil ben çocuklara biraz daha rahat harcama yaparım diye birazda istedim bunu devam ettirmek ama artık kızlarda istemiyor hep onlarla uğraşıyorum sonra boynum diyorum diye

En doğrusunu yapmışsın gidip söylemekle, eyer hatalı olmasaydı asla kabul etmezdi, O da biliyormuş haksız olduğunu, neyse ki, iş tatlıya bağlanmış Ayrıca da dikkat et canım kendine bir az bak boyun fıtığın da varmış, bende de bel fıtığı var hatırlıyorsan buraya ilk geldiyimde söylemişdim, yıllardır çekmediyim kalmadı o bel fıtığından

Menüm
Uyanınca 2 b su, 30 dk sonra
Kükü (içinde yeşillik ve yumurta var) bir dilim peynir, 1 yk lor peynir, domates, salatalık, marul, 2 hurma
Ara 10 adet yeşil erik
Akşam fırında
Su 2 lt, 1 b zencefil çayı, 2 b siyah çay, 2 b şekersiz, sütlü kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…