Tam etiketlemeyi unuttuğumu hatırlayıp yazmak istedim ama sen görmüşsün zatenCarsamba menusu
Sahur 3.00: bir adet tost (kepekli ekmekten, kasarli), 3 -4parca kavun, tavada yumurta
Aksam 8.30: bir kase sehriye corbasi, bir kofte, bir parca tavuk gogsu, yogurtlu havuc salatasi, salatalik tursusu
Insallah kapanis
Kızlar iyi akşamlar
Valla annemi göndereceğim bu gidişle beraber rejim yapacağız güya gitmiş markette ne kadar ıvır zıvır varsa toplamışbenim de canım çekiyor yiyorum missERE bugün menü yazmıyorum kuzum
En doğrusunu yapmışsın gidip söylemekle, eyer hatalı olmasaydı asla kabul etmezdi, O da biliyormuş haksız olduğunu, neyse ki, iş tatlıya bağlanmışAyrıca da dikkat et canım kendine bir az bak boyun fıtığın da varmış, bende de bel fıtığı var hatırlıyorsan buraya ilk geldiyimde söylemişdim, yıllardır çekmediyim kalmadı o bel fıtığından
Kızlar iyi akşamlar
Valla annemi göndereceğim bu gidişle beraber rejim yapacağız güya gitmiş markette ne kadar ıvır zıvır varsa toplamışbenim de canım çekiyor yiyorum missERE bugün menü yazmıyorum kuzum
O zaman anne ve kocanin ardindan marketleri de uye yapiyoruz siteye
Kuzum takiliyorum kizmiyosun dimi :)
Aslında annem de kilo vermek çok istiyor ama o benden beter. Ivır zıvır yemeğe bayılır. Dondurma, kurabiye, waffle artık aklına ne gelirse. Anne sen git istersen artık dedim dün bozulduSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam Görümcenin iftar yemeğinden geç dönünce giremedim buraya
Akşam gayet keyifli geçti hatta baya baya güldük eşim ve eniştesi sayesindeikisi de muzur zaten bir olup daha beter kudurdular
Eşimin büyük halası da geldi iyi oldu bayadır görmemiştim
Bir sonraki haftasonuda bana gelin dedim aynı kadro için ama küçük görümce eltisine gideceği için o gün mü bu gün mü derken Perşembeye anlaştıkGerçi bir gece öncesi içinde kendi Annemle kızkardeşimi davet etmiştim Hatta makarasına dedim Çarşamba Anamlar Perşembede bu kadro eee artık Cumada beni öğlene yetiştirirler diye
Gerçi eşim diyor boşver iyi oldu en azından nasılsa temizliğini yapacaksın ev çok dağılmayacağına göre ikiside bir aradan çıkar diyehatta ona kalsa yemekleri çok yap iki güne de menü aynı olsun bir daha uğraşma diyor
Tam menüye karar veremedim kızlar bana bir akıl verinYemek olarak ne yapabilirim ( çorba, pilav ve tatlı olarak güllaç yapacağız )
Salata olarak da nasıl bir şey yapabilirim hani bir gün önceden yapılabilecek bir şey de olabilir
Acaba diyorum Kuru Fasülye pilav mı yapsam hem kuruyu fazla yaparım Annemlere yetecek kadar ısıtırım kalanı da bir sonraki güne oluroda şimdi aklıma geldi
Sorma benim boyun fıtığı da çok sıkıntılı bir yerdeymiş4 tane doktor kesin acil ameliyat demişlerdi ama son gittiğim Profesör de evet ameliyatlık ama senin kapalı ameliyat şansın yok ( şu 3 delikle yapılandan yani ) mecbur açık ameliyat olunması gerekiyormuş oda 5 saate yakın sürüyormuş Boyunda uzun bir ameliyat izinden geçtim okadar saat baygın kalmak ve narkoz beni korkuttu o zamanlar Profesör ameliyat olsan bile en geç 10 sene sonra tekrar boyun fıtığı başka bir yerden de olsa hortlar o yüzden boşuna kendini riske atıpta ameliyata girme sadece kendini kolla demişti
Dediği gibi kendimi kolladığımda sıkıntı yok zaten ama biraz fazla poşet taşıdığımda yada ıslak saçla sokağa çıktığımda başlıyor hemen sızlamaya
Allah yardımcın olsun canımAnneciğin daha ne kadar yanınızda kalacak
Gerçi insan Anneciğinin gitmesini istemez ama bazende beni bozuyor keşke erken gitse diye de düşünür en azından ben olsam öyle derim kesingerçi bana Anneye de gerek yok niyet olsun her türlü bozarım
Bu arada etli kuru fasulye ve pilavı tek geçerim çok güzel menü :)) ama iki gün üst üste çok yorulursun be güzelim. Hele boynunu düşünemiyorum bileSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam Görümcenin iftar yemeğinden geç dönünce giremedim buraya
Akşam gayet keyifli geçti hatta baya baya güldük eşim ve eniştesi sayesindeikisi de muzur zaten bir olup daha beter kudurdular
Eşimin büyük halası da geldi iyi oldu bayadır görmemiştim
Bir sonraki haftasonuda bana gelin dedim aynı kadro için ama küçük görümce eltisine gideceği için o gün mü bu gün mü derken Perşembeye anlaştıkGerçi bir gece öncesi içinde kendi Annemle kızkardeşimi davet etmiştim Hatta makarasına dedim Çarşamba Anamlar Perşembede bu kadro eee artık Cumada beni öğlene yetiştirirler diye
Gerçi eşim diyor boşver iyi oldu en azından nasılsa temizliğini yapacaksın ev çok dağılmayacağına göre ikiside bir aradan çıkar diyehatta ona kalsa yemekleri çok yap iki güne de menü aynı olsun bir daha uğraşma diyor
Tam menüye karar veremedim kızlar bana bir akıl verinYemek olarak ne yapabilirim ( çorba, pilav ve tatlı olarak güllaç yapacağız )
Salata olarak da nasıl bir şey yapabilirim hani bir gün önceden yapılabilecek bir şey de olabilir
Acaba diyorum Kuru Fasülye pilav mı yapsam hem kuruyu fazla yaparım Annemlere yetecek kadar ısıtırım kalanı da bir sonraki güne oluroda şimdi aklıma geldi
Sorma benim boyun fıtığı da çok sıkıntılı bir yerdeymiş4 tane doktor kesin acil ameliyat demişlerdi ama son gittiğim Profesör de evet ameliyatlık ama senin kapalı ameliyat şansın yok ( şu 3 delikle yapılandan yani ) mecbur açık ameliyat olunması gerekiyormuş oda 5 saate yakın sürüyormuş Boyunda uzun bir ameliyat izinden geçtim okadar saat baygın kalmak ve narkoz beni korkuttu o zamanlar Profesör ameliyat olsan bile en geç 10 sene sonra tekrar boyun fıtığı başka bir yerden de olsa hortlar o yüzden boşuna kendini riske atıpta ameliyata girme sadece kendini kolla demişti
Dediği gibi kendimi kolladığımda sıkıntı yok zaten ama biraz fazla poşet taşıdığımda yada ıslak saçla sokağa çıktığımda başlıyor hemen sızlamaya
Allah yardımcın olsun canımAnneciğin daha ne kadar yanınızda kalacak
Gerçi insan Anneciğinin gitmesini istemez ama bazende beni bozuyor keşke erken gitse diye de düşünür en azından ben olsam öyle derim kesingerçi bana Anneye de gerek yok niyet olsun her türlü bozarım
Aslında annem de kilo vermek çok istiyor ama o benden beter. Ivır zıvır yemeğe bayılır. Dondurma, kurabiye, waffle artık aklına ne gelirse. Anne sen git istersen artık dedim dün bozuldudur bakalım nasıl göndereceğim yani bana çok faydası da var bebeklere beraber bakıyoruz o olunca. Muhabbet ediyoruz falan. Şu rejim bozuculuğu olmasa. Dün öğlen yemeği yedik sonra kahve yapayım dedi geri geldi bir paket çikolata açmış yanında kurabiye falan. Sonuçta ben de dayanamadım ama sonradan kendimi bir kötü hissettim sorma
Bu arada etli kuru fasulye ve pilavı tek geçerim çok güzel menü :)) ama iki gün üst üste çok yorulursun be güzelim. Hele boynunu düşünemiyorum bileeminsin değil mi?
Kime söylüyorsun gelip gidenmi varKizlar selamlarrr
Oruc tutanlar bugun iftara bir saat kala tartilmayi unutmasin :)
Yarin sabah sahurdan sonra fazla cikabilirsiniz
Ben birazdan tartilicam bakalim supriz :)
Kime söylüyorsun gelip gidenmi varVallahi 2 hafta oldu buraya yazalı daha şimdiden hevesim kaçtı
Tartildim iftara yakın kg vermişim ya benKizlar selamlarrr
Oruc tutanlar bugun iftara bir saat kala tartilmayi unutmasin :)
Yarin sabah sahurdan sonra fazla cikabilirsiniz
Ben birazdan tartilicam bakalim supriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?