Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün oglusumu anneme bıraktım rahatça iftar yaptm ilk kez özlemişim bebisle ne yedigimi anlamyodm
Sahur
1 küçük tost peynirli
2yumurta
Çay

İftar
Çorba
Fırında tavuk patates
2dilim baklava yemeseydim iyidi
Avuç içi kadar pide sicacikti yemezsem olmazdi
Fit30u yapan var mi

Bende tartildim iftardan once guzel bi sonuc gordüm sabah yine tartilcam aradaki fark ne kadar olur acaba oynakbasi34 ablacm bu hafta guzel bi sonuc olursa listeye giriyorum dimi

Ben de kalktim, once kendimi doyurdum simdi oglana mama iciriyorum

Bu grubu baklavacilar grubu ilan ediyorum hergun en az 1kisi baklava tuketiyor

@serenalar nerelerdesin kuzummm daha tamir edilmedi mi telefonun
Bu gidişle zayflma yarışmasi olck baklava yeme yarışması
Oğlun sahura mi kalkti ?

Kime söylüyorsun gelip gidenmi var Vallahi 2 hafta oldu buraya yazalı daha şimdiden hevesim kaçtı

Canim maalesef grubumuzun tek problemi o, yoksa herkes o kadar candan ki
Bi turlu gunluk muabbbeti aliskanlik hali e getiremedik, he
Kızlar biliyorsunuz benim dışarıdayken internetim yok dün geç saate kadar dışardaydık yazamadım aklım sizlerde kaldı keşke daha çok paylaşım olsa haklısınız ben evdeyken bol bol giriyorum üstelik iki bebekle  hayat koşuşturmacası bu grup çok faal sanırım herkes çok meşgul

Kizlar gunaydin
Gecen hafta 63.8
Bugun 63.9

100 gram almisim, daha fazla bekliyodum :/

Nihayet 63leri gordum bayram hedefime 900 gramcik kaldi, insallah toparlayacagim kendimi

Kaptancim benim izin talebim vardi ama nasil yapsak bilemedim devam etsem mi acaba izindeyken kilo verirsem ve donuste kilo yuzdem bölunurse uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…