Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne yapiyirdün kız dışarda mamalar falanmı yiyiyürdün

Gunaydin herkese
Menu paylasamiyorum bari kg bildirimi yapim :)
Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.4
Fark 200gr
Oysaki dun 57 kgdum :/

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gerçi öğlen oldu sayılır
Aslında erkenden uyandım da ancak fırsat oldu buraya bakmaya
Kızı okula gönderdikten sonra az mayıştım kaldım Şimdi keyif kahvemide kapıp direk buraya geldim
Hesapta temizlik yapacağım ama hala oyalanıyorum

Yarın sabah kızın havuz faslından sonra Arkadaşım bana uğrayacak sağ olsun ondaki Halı yıkama makinesini bana verecek Annem ve Kayınvalideleri almadan önce Koltuklarımı sileceğim diyince dur hem onla yap hemde sana yardım edeyim dedi sağ olsun
Oda regl olduğu için nasılsa oruç tutamıyor bari bir araya gelip o bahaneyle birde kahve içeriz dedik

Etrafıma alık alık bakınıyorum hala bir sürü iş var diye neyse ki bu akşam büyük görümceye iftara davetliyiz bende akşama kadar salonu ve banyomu temizlerim ( Mutfak temiz Allahtan )
Şu çarşamba ve Perşembeyi de atlatayım da sonra çok rahat ederim gerçi ondan sonra da ufak ufak bayram temizliğine girişmek lazım Neyse en azından koltuk ve halılarla uğraşmamış olurum o zaman da

oynakbasi34 Banu sen de dikkat et kendine bir az canım, bak sonra çok kötü olur çok çektiyim için şu fıtıktan ne olduğunu biliyorum onun için söylüyorum canım

Sorma canım kaç gündür kendimi kastım durdum ya iki gündür boynum sızlıyor ufaktan Gerçi rahatladım ama yine ancak geçecek sanırım o yüzden de biraz temizliği savsaklıyorum ya ama kaçınılmaz son ufak ufak yaparım sağ olsun yarın büyük kızımda yardım ederim dedi sınavları ve projeleri bitti ya daha rahat artık

Canim maalesef grubumuzun tek problemi o, yoksa herkes o kadar candan ki
Bi turlu gunluk muabbbeti aliskanlik hali e getiremedik, he

Valla ne deseniz haklısınız Tam toparlanıyoruz derken yine bir sessizliktir gidiyor hadi oruçlu olanlar halsiz olabiliyor da ben hesapta Kaptanım kendim gelemiyorum Bu haftasonunu da atlatayım da sonra çok çok daha rahat olacağım inşallah
Bilgisayara kızdan oturamıyordum çok şükür bundan sonra daha sık girebileceğim bende
Cepten zor geliyor hala gerçi bir yere gidince de ergenler gibi de telefonu elime almayı sevmiyorum
Bu akşamda büyük görümcede biraz zor girerim ama gidene kadar ara ara yazarım

Bende tartildim iftardan once guzel bi sonuc gordüm sabah yine tartilcam aradaki fark ne kadar olur acaba oynakbasi34 ablacm bu hafta guzel bi sonuc olursa listeye giriyorum dimi

Görelim bakalım ne alemdesin bence girersin az da olsa eksi gördüysen hem sana da büyük motivasyon olur

Kilom
Geçen hafta 85.9
Bu hafta 85. 7
Vücut qram qram vermeye söz verdi herhalde benim bu hafta detox yapmam şart oldu, dur bakalım düşünücez bir şeyler

Şu meto çayını yapacağım bende bugün Birde bir arkadaş bana limonlu bir kür attı dün onuda bir denemek lazım
Hemen paylaşırım onuda birazdan

Merhaba kızlar günaydınlar,
Birkaç gündür ailevi problemlerimiz yüzünden buraya uğrayamadım. Bugün de hiç uyumadım birazdan hazırlanıp işe gideceğim.
Geçen hafta 60,3
Güncel 59,6
Fark 700gr

Oooo hadi gözün aydın canım 5li rakamlar görünmüş maşallah

Rabbim bir daha 6ları göstermesin .....Aminnnnnnnnnn
İnşallah bende artık yine zayıflamaya başlarım kilolar yapışıp kalınca iyice motivasyonum düştü valla saçma sapan beslenir oldum
Şöyle birinin şu şekilde bana vurması lazım okadar kilo verdim az daha azimli devam edip sıksaydım eminim dahasıda gitmiş olurdu

Günaydın herkese ben tartıldım şok yine aynı kalmışım iki kere tartıldım 77.0 yahu insan 100 gram verir dimi

Moral bozmak yok canım zaten kilon öyle aşırı değil eminim dahasıda gelecek En kötü bayramdan sonra patır patır göndeririz bizde kalan kiloları

Canım nasıl istersen öyle yapalım Benim açımdan sıkıntı yok sonuçta 100 gram artı çok fazla etkilemez istersen bu hafta da böyle girelim haftaya duruma göre bakarız

Kizlar gunaydin hepinize, bu ara oglan dis cikariyor heralde pek bir huysuz

Oyyy kıyamam ben kuzuya Umarım ağrıları azalır da sanada daha fazla huysuzluk yapmaz kuzu

Gunaydin herkese
Menu paylasamiyorum bari kg bildirimi yapim :)
Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.4
Fark 200gr
Oysaki dun 57 kgdum :/

Canım 200 gram diye az görme eminim ödemin de vardır bir önceki gün 57yi gördüğüne göre
Hadi haftaya çok daha güzel bir kilo ver bak az kaldı listeye girmene

***8. Takım 571.Etap***

catterflym ( 64,5 / / / % )
sevil4321 (103,4 / / / %)
Meryem1306 ( 72,8 / / / % )
MissERE ( 63,8 / 63,9 / - 0,1 / 0,16 % )
helopini ( 61,3 / 59,6 / 1,7 / 2,77 % )
mavimli ( 77 / / / % ) Sabit
Hiranur83 ( 85,9 / 85,7 / 0,2 / 0,23 %)
Eccoomm ( 77.1 / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 24 Nisan 2018, Başlangıç 78,6 kg, hedef 65 kg

8.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Canım otur 1 haftayı gözden geçir, eyer karbonlu geçirmişsen evet veremezsin, bu hafta bir az proya, sebzeye yüklen (patates hariç)
Off hem de ne karbonhidrat yedim bi bilsen iyi ki almamışım. Ama yeni bir yöntem deneyeceğim şimdi beynime olumlu sinyal vereceğim yediklerimle ilgili. Burda bir topikte gördüm çok güzel vermiş kız. Üstelik pilavı ekmeği falan kesmeden.

Bilinçaltınımı diyorsun, dünden beri ben de bu konuda araştırma yapıyorum

Hay aptal kafam listedeki kızı görmedim ya la birde listedesin diyorum

Önceki mesajda Hiranura sanki yeni listeye giriyormuş gibi müjde veriyorum hadi yine iyisin der gibi Neyse kafa karışmasın diye sildim o bölümü

Nereye gidiyorsun bakimmm

Kızı almaya gitmeden bir lütfedip az iş yapayım bari valla eşim gelene kadar bitmezse adam beni tepe koyacak tembel teneke diye dalga geçer durur sonra
En azından okula gidene kadar banyoyu bitireyim de salonu nasılsa çabucak hallederim

Büyük kız bilgisayarı götürmez inşallah da buradan rahat rahat bakarım olmadı artık cepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…