Ne yapiyirdün kız dışarda mamalar falanmı yiyiyürdünKızlar biliyorsunuz benim dışarıdayken internetim yok dün geç saate kadar dışardaydık yazamadım aklım sizlerde kaldıkeşke daha çok paylaşım olsa haklısınız ben evdeyken bol bol giriyorum üstelik iki bebekle  hayat koşuşturmacası bu grup çok faal sanırım herkes çok meşgul
Canım otur 1 haftayı gözden geçir, eyer karbonlu geçirmişsen evet veremezsin, bu hafta bir az proya, sebzeye yüklen (patates hariç)Günaydın herkese ben tartıldım şok yine aynı kalmışım iki kere tartıldım 77.0yahu insan 100 gram verir dimi
Olmazmı, ne olur ki öyle bitinceKiz benim mesajim yarim kalmis
"He" diye cumle mi biter
oynakbasi34 Banu sen de dikkat et kendine bir az canım, bak sonra çok kötü olur çok çektiyim için şu fıtıktan ne olduğunu biliyorum onun için söylüyorum canım
Canim maalesef grubumuzun tek problemi o, yoksa herkes o kadar candan ki
Bi turlu gunluk muabbbeti aliskanlik hali e getiremedik, he
Bende tartildim iftardan once guzel bi sonuc gordüm sabah yine tartilcam aradaki fark ne kadar olur acabaoynakbasi34 ablacm bu hafta guzel bi sonuc olursa listeye giriyorum dimi
Kilom
Geçen hafta 85.9
Bu hafta 85. 7
Vücut qram qram vermeye söz verdi herhaldebenim bu hafta detox yapmam şart oldu, dur bakalım düşünücez bir şeyler
Merhaba kızlar günaydınlar,
Birkaç gündür ailevi problemlerimiz yüzünden buraya uğrayamadım. Bugün de hiç uyumadım birazdan hazırlanıp işe gideceğim.
Geçen hafta 60,3
Güncel 59,6
Fark 700gr
Günaydın herkese ben tartıldım şok yine aynı kalmışım iki kere tartıldım 77.0yahu insan 100 gram verir dimi
Kizlar gunaydin
Gecen hafta 63.8
Bugun 63.9
100 gram almisim, daha fazla bekliyodum :/
Nihayet 63leri gordum bayram hedefime 900 gramcik kaldi, insallah toparlayacagim kendimi
Kaptancim benim izin talebim vardi ama nasil yapsak bilemedim devam etsem mi acaba izindeyken kilo verirsem ve donuste kilo yuzdem bölunurse uzulurum
Kizlar gunaydin hepinize, bu ara oglan dis cikariyor heralde pek bir huysuz
Gunaydin herkese
Menu paylasamiyorum bari kg bildirimi yapim :)
Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.4
Fark 200gr
Oysaki dun 57 kgdum :/
Off hem de ne karbonhidrat yedim bi bilsenCanım otur 1 haftayı gözden geçir, eyer karbonlu geçirmişsen evet veremezsin, bu hafta bir az proya, sebzeye yüklen (patates hariç)
Bilinçaltınımı diyorsun, dünden beri ben de bu konuda araştırma yapıyorumOff hem de ne karbonhidrat yedim bi bilseniyi ki almamışım. Ama yeni bir yöntem deneyeceğim şimdi beynime olumlu sinyal vereceğim yediklerimle ilgili. Burda bir topikte gördüm çok güzel vermiş kız. Üstelik pilavı ekmeği falan kesmeden.
Nereye gidiyorsun bakimmmKizlar gunaydin
Gecen hafta 63.8
Bugun 63.9
100 gram almisim, daha fazla bekliyodum :/
Nihayet 63leri gordum bayram hedefime 900 gramcik kaldi, insallah toparlayacagim kendimi
Kaptancim benim izin talebim vardi ama nasil yapsak bilemedim devam etsem mi acaba izindeyken kilo verirsem ve donuste kilo yuzdem bölunurse uzulurum
Anlamadım ama anladım diyeyim ahahaYOk canım cuma bildirimini geçen hafta o şekilde yaptığı için onu baz almak zorundayız
Benimkiler arkadakileri çıkarıyor durum feci. Ateş, ishal, uykusuzluk, huysuzluk ne ararsan varKizlar gunaydin hepinize, bu ara oglan dis cikariyor heralde pek bir huysuz
Benimkiler arkadakileri çıkarıyor durum feci. Ateş, ishal, uykusuzluk, huysuzluk ne ararsan varçarpı iki olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?