Kizlar valla gecen hafta son morelim bozulmustu 1kg aldm diye dun iftardan 1 saat once tartildim 76.9 bu sabah tartida 77.0 ciktim neyse ben bugunun kilosunu yazayim
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 77.0
oynakbasi34
Insallah :) haftalardir listeye dahil olamadim :) tembel ogrenciyim sanirim :)
Tebrikler bak gördün mü ne güzel vermişsin işteKizlar valla gecen hafta son morelim bozulmustu 1kg aldm diye dun iftardan 1 saat once tartildim 76.9 bu sabah tartida 77.0 ciktim neyse ben bugunun kilosunu yazayim
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 77.0
oynakbasi34
tesekkur ederim canm bayarama az kaldi bir kac kilo daha gitseydi iyiydi yaTebrikler bak gördün mü ne güzel vermişsin işte
Güncel kg 81.3
Listede zaten geçen haftada yoktum bu haftda
Olmazmı, ne olur ki öyle bitince
Nereye gidiyorsun bakimmm
Benimkiler arkadakileri çıkarıyor durum feci. Ateş, ishal, uykusuzluk, huysuzluk ne ararsan varçarpı iki olarak
kolay gelsin ablacım ben hic sevmem ya deterjan kokulari cok agir geliyo banaO arada bende banyomu temizliyeyim bari
Marketten bir sürü deterjan aldımnasıl mutlu oldum anlatamam deterjan manyaklığım var benim heleki güzel kokulu deterjanlara dayanamam
canm maşallah ya nasil gidiyo oyle var mi bi sirrinSelam kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 103.400
Bugün 101.200
Giden 2.200
MüthişSelam kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 103.400
Bugün 101.200
Giden 2.200
Biz de bakıyoruz öylecanm maşallah ya nasil gidiyo oyle var mi bi sirrin
Ayyy inş kizzBu hafta senin de 3. cuma bildirimin canım yaniiiiiiiiiiiii listeye giriyorsunnnnn
Hemde çok güzel bir eksiyle tebrik ederim
İnşallah her hafta bol bol eksi görürsün canımhemen girişini yapıyorum
Kizzz bayrama kadar kg verirsek herkezden aaa canm zayflamsin ne yaptın güzel görünüyorsun iltifatlarini duyarız artkBisey olmaz da benim diyecegim sey yarim kalmis o anlamda dedim
Burdayimmm
Deme deme, ben zaten senin her mesajini carpi iki okuyorum
Ha gayret kizlarrr, bayrama bisey kalmadi hedeflerimizi unutmayalim, oruc tutanlar iftar ve sahur arasi su icmeyi unutmasinlar
O arada bende banyomu temizliyeyim bari
Marketten bir sürü deterjan aldımnasıl mutlu oldum anlatamam deterjan manyaklığım var benim heleki güzel kokulu deterjanlara dayanamam
kolay gelsin ablacım ben hic sevmem ya deterjan kokulari cok agir geliyo bana
Selam kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 103.400
Bugün 101.200
Giden 2.200
Biz de bakıyoruz öyle
Kizzz bayrama kadar kg verirsek herkezden aaa canm zayflamsin ne yaptın güzel görünüyorsun iltifatlarini duyarız artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?