Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 571.Etap***

catterflym ( 64,5 / / / % ) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
sevil4321 (103,4 / 101,2 / 2,2 / 2,13 %)
Meryem1306 ( 72,8 / 72,5 / 0,3 / 0,41 % )
MissERE ( 63,8 / 63,9 / - 0,1 / 0,16 % )
helopini ( 61,3 / 59,6 / 1,7 / 2,77 % )
mavimli ( 77 / / / % ) Sabit
Hiranur83 ( 85,9 / 85,7 / 0,2 / 0,23 %)
Eccoomm ( 77,1 / 76,9 / 0,3 / 0,26 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 24 Nisan 2018, Başlangıç 78,6 kg, Hedef 65 kg
gulum7 ( 82,5 / 81,3 / 1,2 / 1,45% ) Yeni üye, başlangıç tarihi 3 Mayıs 2018, Başlangıç 84 kg, Hedef 65 kg

8.Takım Ortalaması: 0,823 %

Selam kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 103.400
Bugün 101.200
Giden 2.200

Harikasın canım hadi bakalım bayramda 99u görmüş olacaksın çoktan

Kızlar listemizi paylaşıyorum eğer Catterflym gelirse düzenlerim olmadı bildirimsiz izne ayrılmış olur

Harikasınızzzzzzz

İftar
1kase çorba
2yk bulgur pilavı
5kucuk köfte
2su bardağı ayran
Avuç içi kadar pide
1tatli kaşığı süt helvası
Yazınca farkettim çok yemişim
Neyse sahurda az yer dengelerim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece tahmin ettiğim gibi görümcemden çok geç geldik ve en son eve geldiğimde ayakta uyuyordum
Bugün yarın malum kuzunun son yüzme dersleri ( gerçi seçilirse bir üst gruba başlıyormuş kısa süre sonra )
Dün eşim Annesine senide havuza götürelim mi dedi tabi bizimki hiç sevmez gezmeyi kabul etti ama sabah 9a doğru gelip alacağız diyince bir kem küm yaptı

Bakalım kuşum bugün neler yapacak ( yarış faslı Pazar günü olacakmış ve normalde kamera kaydı yasak oluyor ama yarın serbestmiş ) gerçi ben yasak da olsa kesin çekerdim gizliden de olsa sonuçta kuşumun ilk yarışı

Bu arada kızlar dün bizim kapının önünde okuldan kuzuyu alıp dönerken 3 yavrulu bir kedi gördük Marketten aldığımız salamları kedileri besleye besleye gelince onlarada bir yaklaşayım dedim de birde ne göreyim Kedi yavrularından 2sinin gözleri iltihaplanmış sanki ( tamamen kapalı )
Annelerini besledim hadi bir de ufaklara süt indireyim dedim Birde Belediyenin Veterinerlik hizmetlerini aradım ama adamlar dün için yetişmez yarın sabah gelip alırız dediler Neyse ki kedisi olan arkadaşıma danıştım da oda bana çay demiyle soğuk kompres yap gözlerini temizlemeye çalış dedi
Allahtan eşimde o ara tam eve gelince hiç ayakkabılarını çıkarma Kedi kurtarma Operasyonuna gidiyoruz dedim
Sağ olsun olayı duyunca hemen seve seve yardımcı oldu o yavruları yakalayıp kucağıma verdi ben tedavilerini yaptım

Çok şükür Birinin iki gözü birden temizlendi açıldı diğerinin bir gözü açıkldı ancak diğer gözünde hala var ama o an ailecek okadar sevindik ki anlatamam sizlere
Arkadaş bir kaç gün daha diğerine yap onunda diğer gözü kesin geçer dedi artık bugün gelip veterinerlik hizmetlerinden almazlarsa bile ben onları bir kaç gün daha temizlerim öyle
Apartmandaki komşulardan biride bizi izleyen çocuklardan bir tanesine şu süt kabını az öte koy kokuyor falan diyince benim şalterler attı sanki çocuğu tembihliyormuşum gibi; '' sakın elini bile sürme o kaba Günah minicik canları var bir kap sütün lafı mı olur üstelik onların koktuğu falan yok '' dedim tabi kadın anında ona dönüp saydırmadan içeri kaçtı ama sesli birşekilde söylendim bende pis pasaklar evlerini bok götürür ama dışardaki şu Allahın dilsiz kullarının idrarı ya kokarsa diye titizlik taslarlar dedim
Şerimden korkusuna artık pek bir şey yapmaz diye düşünüyorum ama hele bir yakalayayım valla o kedilere pist diyene bile fena patlarım
Benim okadar titiz Annem bile artık benim hayvan sevgimi gördükçe artık kedilere git öte demiyor

İnşallah diğer yavrunun gözü de en kısa zamanda iyileşirde kendilerini kurtarırlar

Gunaydinnn hayirli sabahlar kizlarrrr :)

Insallah normal bir kase degildir, battal boydur
Ne corbasiymis o, tok tutsa bari aksama kadar

Ev yapimi anne gullaci
Ay iki dilim hem de
Ben de gullaca bayılırım afiyet olsun. Ben de bu sabah fıstık ezmesi ve reçel yedim enerjim yerlerde. Çok zorlanıyorum burda. Sen nasıl oldun bu arada eşinle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…