Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gece tahmin ettiğim gibi görümcemden çok geç geldik ve en son eve geldiğimde ayakta uyuyordum
Bugün yarın malum kuzunun son yüzme dersleri ( gerçi seçilirse bir üst gruba başlıyormuş kısa süre sonra )
Dün eşim Annesine senide havuza götürelim mi dedi tabi bizimki hiç sevmez gezmeyi kabul etti
ama sabah 9a doğru gelip alacağız diyince bir kem küm yaptı
Bakalım kuşum bugün neler yapacak ( yarış faslı Pazar günü olacakmış ve normalde kamera kaydı yasak oluyor ama yarın serbestmiş
) gerçi ben yasak da olsa kesin çekerdim gizliden de olsa
sonuçta kuşumun ilk yarışı
Bu arada kızlar dün bizim kapının önünde okuldan kuzuyu alıp dönerken 3 yavrulu bir kedi gördük
Marketten aldığımız salamları kedileri besleye besleye gelince onlarada bir yaklaşayım dedim de birde ne göreyim
Kedi yavrularından 2sinin gözleri iltihaplanmış sanki ( tamamen kapalı
)
Annelerini besledim hadi bir de ufaklara süt indireyim dedim
Birde Belediyenin Veterinerlik hizmetlerini aradım ama adamlar dün için yetişmez yarın sabah gelip alırız dediler
Neyse ki kedisi olan arkadaşıma danıştım da oda bana çay demiyle soğuk kompres yap gözlerini temizlemeye çalış dedi
Allahtan eşimde o ara tam eve gelince hiç ayakkabılarını çıkarma Kedi kurtarma Operasyonuna gidiyoruz dedim
Sağ olsun olayı duyunca hemen seve seve yardımcı oldu
o yavruları yakalayıp kucağıma verdi ben tedavilerini yaptım
Çok şükür Birinin iki gözü birden temizlendi açıldı
diğerinin bir gözü açıkldı ancak diğer gözünde hala var
ama o an ailecek okadar sevindik ki anlatamam sizlere
Arkadaş bir kaç gün daha diğerine yap onunda diğer gözü kesin geçer dedi
artık bugün gelip veterinerlik hizmetlerinden almazlarsa bile ben onları bir kaç gün daha temizlerim öyle
Apartmandaki komşulardan biride bizi izleyen çocuklardan bir tanesine şu süt kabını az öte koy kokuyor falan diyince benim şalterler attı sanki çocuğu tembihliyormuşum gibi; '' sakın elini bile sürme o kaba
Günah minicik canları var bir kap sütün lafı mı olur üstelik onların koktuğu falan yok '' dedim
tabi kadın anında ona dönüp saydırmadan içeri kaçtı
ama sesli birşekilde söylendim bende
pis pasaklar evlerini bok götürür ama dışardaki şu Allahın dilsiz kullarının idrarı ya kokarsa diye titizlik taslarlar dedim
Şerimden korkusuna artık pek bir şey yapmaz diye düşünüyorum ama hele bir yakalayayım valla o kedilere pist diyene bile fena patlarım
Benim okadar titiz Annem bile artık benim hayvan sevgimi gördükçe artık kedilere git öte demiyor
İnşallah diğer yavrunun gözü de en kısa zamanda iyileşirde kendilerini kurtarırlar