Yarışmamız 571. Etap birincisi 8. Takımdan H helopini
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Ben de gullaca bayılırımafiyet olsun. Ben de bu sabah fıstık ezmesi ve reçel yedim enerjim yerlerde. Çok zorlanıyorum burda. Sen nasıl oldun bu arada eşinle?
Canimcim beni izne ayircaktin ya ben ondan kilo bildirimi yapmadim ramazanda olamam buralarda ve kilo veremem diye.Tamamdır canım cumaya kesin yazarın eğer fikrin değişmezse
Canjm tebrik derim umarim cok kotu birsey degildir kilo vermenin sebebiMerhaba kızlar,
Tebrikleriniz için teşekkür ederim.oynakbasi34 kaptanım siz daha çok tebrik hakediyorsunuz beni kilo vereceğime inandıran bu takım oldu.
Son bir kaç gündür giremiyorum buraya. Herkesten çok çok özür diliyorum. Dünden beri de ağzıma lokma koymadım 3. Paket sigaramı içiyorum. İyi değilim.
Keşke mutlu bir şekilde kutlayabilseydim birinciliği. Neyse başka zaman artık.
Sizlerden özür diliyorum ve teşekkür ediyorum. Kendimi bu hafta sonu toparlayacağım pazartesi daha mutlu hem menü yazmaya hem de daha fazla aktif olacağıma söz veriyorum:)
Herkese huzurlu mutlu haftasonları
Dünden beri de ağzıma lokma koymadım 3. Paket sigaramı içiyorum. İyi değilim.
Keşke mutlu bir şekilde kutlayabilseydim
Merhaba kızlar,
Tebrikleriniz için teşekkür ederim.oynakbasi34 kaptanım siz daha çok tebrik hakediyorsunuz beni kilo vereceğime inandıran bu takım oldu.
Son bir kaç gündür giremiyorum buraya. Herkesten çok çok özür diliyorum. Dünden beri de ağzıma lokma koymadım 3. Paket sigaramı içiyorum. İyi değilim.
Sizlerden özür diliyorum ve teşekkür ediyorum. Kendimi bu hafta sonu toparlayacağım pazartesi daha mutlu hem menü yazmaya hem de daha fazla aktif olacağıma söz veriyorum:)
Hiç arkadaşım yok burda paylaşacak konuşacak. bütün gün bebeklerleyim tek başıma dışarı bile çıkamıyorum iki bebek olunca. Ama yine de mutluyum şükür bebeklerim diyorum ama eşim burda depresyona girdi bebeklere yardım ediyor gece uyuyamıyoruz doğru düzgün falan, gündüz desen başka çile ona göre. Eşim hiç çocuk istemiyordu iki tane birden olunca kaldıramadı resmen. Adam değişti çok mutsuz, kendimi pencereden atmak istiyorum falan diyor düşün artık. Çok üzülüyorumGelsin konfetilerrrrr tebrikkklerrrr
Esim daha donmedi kuzum sehirdisindan, yarin gelecek, bakalim bu kisa ayrilik bize yaradi mii yaramadi miiii
Fistik ezmesi ve recele ragmen mi enerji yerlerde niye ki
Çok geçmiş olsunKizlar slm bu akşm biraz kötu oldum yemegimi ocaga koyup uyuya kalmisim bi uyandm tencere alev almiş resmen allah korudu beni ve bebegimi sagolsun esim disardan yemek istedi iftara 20 dk kalmisti o saatte yemek yapamazdm zaten yanmis yemegi gorunce uzerimden tir gecmis gibiydi neyse menumu yazayimmissERE
4 tane kanat 3 yk bulgur pilavi 1 kase salata bir avic pide
2 dilim karpuz 1 seftali
@serenalar 1 saat yürüyüs
sagol canmÇok geçmiş olsunAllah korumuş.
Hiç arkadaşım yok burda paylaşacak konuşacak. bütün gün bebeklerleyim tek başıma dışarı bile çıkamıyorum iki bebek olunca. Ama yine de mutluyum şükür bebeklerim diyorum ama eşim burda depresyona girdi bebeklere yardım ediyor gece uyuyamıyoruz doğru düzgün falan, gündüz desen başka çile ona göre. Eşim hiç çocuk istemiyordu iki tane birden olunca kaldıramadı resmen. Adam değişti çok mutsuz, kendimi pencereden atmak istiyorum falan diyor düşün artık. Çok üzülüyorum
Kizlar slm bu akşm biraz kötu oldum yemegimi ocaga koyup uyuya kalmisim bi uyandm tencere alev almiş resmen allah korudu beni ve bebegimi
Kahvaltı pastırmalı yumurta,
Değil cnm iftara kadar acikmiyorum Karatay diyeti ypyorum acikmadan kg veriyorumÇok az değil mi ya
İşkembe çorbası canm tabiki kase büyük ve doluydu tok tutyor iftara kadar ackmadimGunaydinnn hayirli sabahlar kizlarrrr :)
Insallah normal bir kase degildir, battal boydur
Ne corbasiymis o, tok tutsa bari aksama kadar
Ev yapimi anne gullaci
Ay iki dilim hem de
Teşekkür ederim en kısa sürede başlangıçtan itibaren neler denedim süreç nasıl başladı hepsini anlatacağım.Yarışmamız 571. Etap birincisi 8. Takımdan H helopini
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Yarışmamız 571. Etap birincisi 8. Takımdan H helopini
Merhaba kızlar,
Canimcim beni izne ayircaktin ya ben ondan kilo bildirimi yapmadim ramazanda olamam buralarda ve kilo veremem diye.
Selamlar kizlar ramazanda kilo almadim ama verdim mi onu da bilmiyorym benim tarti cok dengesiz...ama surekli iftar ziyaretlerindeyim ve herkes nasil bu kadar zayifladin diyor masallah.bu cumleyi duymak basarmak o kadar guzel ki.ama ben daha 5 kg vernek istiyorum ve hep o 59 kiloya ulasmak istiyorum simdi galiba 63 64 lerdeyim ama tam da emin degilim kendime guzel bir baskul alcam insallah.neden vucudum hep bu kilolarda kaliyor anlamiyorum napmam gerek acep???ramazandan sonra bunun yollarini aricam
Hiç arkadaşım yok burda paylaşacak konuşacak. bütün gün bebeklerleyim tek başıma dışarı bile çıkamıyorum iki bebek olunca. Ama yine de mutluyum şükür bebeklerim diyorum ama eşim burda depresyona girdi bebeklere yardım ediyor gece uyuyamıyoruz doğru düzgün falan, gündüz desen başka çile ona göre. Eşim hiç çocuk istemiyordu iki tane birden olunca kaldıramadı resmen. Adam değişti çok mutsuz, kendimi pencereden atmak istiyorum falan diyor düşün artık. Çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?