Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gelsin konfetilerrrrr tebrikkklerrrr

Ben de gullaca bayılırım afiyet olsun. Ben de bu sabah fıstık ezmesi ve reçel yedim enerjim yerlerde. Çok zorlanıyorum burda. Sen nasıl oldun bu arada eşinle?

Esim daha donmedi kuzum sehirdisindan, yarin gelecek, bakalim bu kisa ayrilik bize yaradi mii yaramadi miiii
Fistik ezmesi ve recele ragmen mi enerji yerlerde niye ki

Merhaba kızlar,
Tebrikleriniz için teşekkür ederim. oynakbasi34 kaptanım siz daha çok tebrik hakediyorsunuz beni kilo vereceğime inandıran bu takım oldu.
Son bir kaç gündür giremiyorum buraya. Herkesten çok çok özür diliyorum. Dünden beri de ağzıma lokma koymadım 3. Paket sigaramı içiyorum. İyi değilim.
Keşke mutlu bir şekilde kutlayabilseydim birinciliği. Neyse başka zaman artık.
Sizlerden özür diliyorum ve teşekkür ediyorum. Kendimi bu hafta sonu toparlayacağım pazartesi daha mutlu hem menü yazmaya hem de daha fazla aktif olacağıma söz veriyorum:)
Herkese huzurlu mutlu haftasonları

Selamlar kizlar ramazanda kilo almadim ama verdim mi onu da bilmiyorym benim tarti cok dengesiz...ama surekli iftar ziyaretlerindeyim ve herkes nasil bu kadar zayifladin diyor masallah.bu cumleyi duymak basarmak o kadar guzel ki.ama ben daha 5 kg vernek istiyorum ve hep o 59 kiloya ulasmak istiyorum simdi galiba 63 64 lerdeyim ama tam da emin degilim kendime guzel bir baskul alcam insallah.neden vucudum hep bu kilolarda kaliyor anlamiyorum napmam gerek acep???ramazandan sonra bunun yollarini aricam

Canjm tebrik derim umarim cok kotu birsey degildir kilo vermenin sebebi

Allah gönlunuze insirah versin Insallah en. Kosa zamnada tüm sıkıntılarınızı atlatırsınız. Verdiginz kilolar icin de ayrıca tebrik ederim.

Gelsin konfetilerrrrr tebrikkklerrrr

Esim daha donmedi kuzum sehirdisindan, yarin gelecek, bakalim bu kisa ayrilik bize yaradi mii yaramadi miiii
Fistik ezmesi ve recele ragmen mi enerji yerlerde niye ki
Hiç arkadaşım yok burda paylaşacak konuşacak. bütün gün bebeklerleyim tek başıma dışarı bile çıkamıyorum iki bebek olunca. Ama yine de mutluyum şükür bebeklerim diyorum ama eşim burda depresyona girdi bebeklere yardım ediyor gece uyuyamıyoruz doğru düzgün falan, gündüz desen başka çile ona göre. Eşim hiç çocuk istemiyordu iki tane birden olunca kaldıramadı resmen. Adam değişti çok mutsuz, kendimi pencereden atmak istiyorum falan diyor düşün artık. Çok üzülüyorum

Kizlar slm bu akşm biraz kötu oldum yemegimi ocaga koyup uyuya kalmisim bi uyandm tencere alev almiş resmen allah korudu beni ve bebegimi sagolsun esim disardan yemek istedi iftara 20 dk kalmisti o saatte yemek yapamazdm zaten yanmis yemegi gorunce uzerimden tir gecmis gibiydi neyse menumu yazayim missERE
4 tane kanat 3 yk bulgur pilavi 1 kase salata bir avic pide
2 dilim karpuz 1 seftali
@serenalar 1 saat yürüyüs

Çok geçmiş olsun Allah korumuş.

missERE menümü yazayım
Kahvaltı pastırmalı yumurta, 3 siyah zeytin, iki dilim tahıllı ekmek üzerine fıstık ezmesi ve reçel, espresso
Öğlen ikeada bir dilim somon ve soslu haşlanmış patates 4 adet miniklerden, yarım dilim pasta, bir machiato.
Akşam bir fincan çay.

Yaaa cok zor bu donem, resmen depresyon
Biz evliligimizin 3.yilinda isteyerek bebek yaptik Allaha sukur dunyaya geldi yavrumuz ama biz bile zorlandik ki esimle 10senelik gecmisimiz var, ona ragmen kopma noktasina geliyor insan..keske arkadas ortami yapabilsen kendin, bebeklerden once calisiyor muydun kuzum?

Kizlar slm bu akşm biraz kötu oldum yemegimi ocaga koyup uyuya kalmisim bi uyandm tencere alev almiş resmen allah korudu beni ve bebegimi

Cok gecmis olsun canim verilmis sadakaniz varmis

Kahvaltı pastırmalı yumurta,

Normalde pastirma yemeyiz biz ama gullac gibi bir nevi ramazana ozeldir bizde pastirma :) iftarda yapariz kiymali pastirmali yumurtayi bu sene daha firsatimiz olmadi ama sen yazinca resmen burnuma geldi kokusu Allahtan emzirmiyorum yoksa bu saatte yollayacaktim esimi

Bu arada esim geldi, ozlemisiz birbirimizi, ustume atladi tabiri caizse
Yuz vermiyim dedim ama olmadi

Hayirli geceler

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar ve hayırlı sabahlar

Dün havuz faslından sonra yine bir yandan belediyeyle kapıştım bir yandan da benim şu kapı önünceki yavrularla uğraştım saatlerce
Hepsini bir önceki gün tek tek yakalayıp gözlerine çayla pansuman yapmıştım gözlerindeki çapaklar temizlensinde gözleri açılsın diye ( uzun süre kapalı kalırsa resmen kör oluyorlar ve bir tanesinin sol gözü akmış bile )
Ben belediyeden gelip alacaklar diye beklerken bir iki kere aradım tekrar ve en son konuştuğum kadın demezmi kayıt bulunmuyor diye ki bir önceki aramamda da aynı hatunla konuştum ve kaydı ona yaptırdım tekrar
Tabi benim deli damarım tuttu bir güzel saydırdım hatuna dalga mı geçiyorsunuz siz yazık değilmi o kedilere hesapta hayvran dostu bir belediyesiniz diye
Sanırım saydırmak gerekiyormuş çünkü 5 dakika sonra veterinerlik hizmetinden başka bir yetkili beni aradı ve adamcağız özür üzerine özür diledi kendiyle alakalı olmamasın rağmen
Tabi geç olduğu için gelip alamadılar ama sağ olsun bana benim telefonumdan Pazartesi arayın ben direk gelip alırım yavruları dedi tabi benim onları birde sabah tek tek yakalamam gerekiyormuş

Yavruların Annesi tabi beni paralamazsa dün arkadaşa 2 kere saldırmaya kalkıştı ( gerçi ben daha evvel beslediğim için onu defalarca hiç tepki vermedi bana yavrularına dokunduğumda )
Artık olmadı büyük olanı önce bir yere kapatıp öyle yavruları toplamaya çalışırım
İki gözü birden kapanmış olanı sadece yakalayabildim dün onuda elimle tek tek besleyip gözüne eczaneden aldığımız steril damladan damlattım biraz iyi gelir diye Bakalım bugün eşimle tekrar yakalayıp hepsine tek tek damlatacağım o damladan en azından yarına kadar idare eder yine

Ayyy benim Kelebeğim birinci olmuşşşşşşşş
Sağ olasın Baharım ben Kedi derdine düşünce göremedim bile birincilikteki Kelebeğimi hesapta baktım o an

Kuzummmm sıkıntı her ne ise Rabbim inşallah yüreğine ferahlık verir ....Aminnnnnnnnnnnnn
Maalesef hepimizin dönem dönem öyle durumları olabiliyor ama lütfen beslenmeni etkilemesin ağzına lokma koymayarak ancak kendine zarar verirsin
Evet sıkıntı anında insan biraz daha fazla sigara içiyor ama en azından biraz daha vitamin bakımından birşeyler tüket
Hep içinden bununda bir sınav olduğunu ve senin bu sınavıda başarıyla vereceğine inan

İnan ben seneler önce okadar berbat dönemler geçirdim ki hep diyorum başkası benim yerimde olsaydı yuvanın dağılmasını boşver kendinden geçerdi Allah korusun
Güzel düşün güzel olsun felsefesine bir komşu ablam sayesinde başlamıştım Bana her zaman derdi kim olursa olsun kendini mutsuz etmeye deymez sonuçta sen orda aç otururken o an atıyorum eşinle tartıştıysan onun umuru bile olmaz o kızgınlıkla
Bak özeltliyeyim ben bizim o dönemi
Eşim sadece yatmaya eve gelirdi ( işten bile direk kahveye geçerdi ) Ben ufak çocukla boğuşurken umursamazdı bile hatta bir yandan da ben kendimi saldığım için içten içe kadınlık ve ev hanımlığı görevlerini ihmal ediyorum diye bana kızarmış ( sonradan itiraf etti ama bunun kiloyla alakası asla yoktu ) Neymiş ben bütün gün sadece çocukla ilgilenip boş boş otururmuşum tabi temizlikte eskisi gibi olmadığı için oda rahatsız edermiş o bahaneyle kendini kahveye atarmış hani görmek zorunda kalmayayım tartışma çıkmasın hesabı Tabi bu seferde kahveye gittin geç geldin kavgası çıkardı niyet olsun bahane bulunuyor nasılsa
Bir yandan da istenmeyen ve ne yaparsa yapsın kötü ilan edilen gelin modundaydım
Eşim bile yanlış bir şey yapsa Ailesi bizim çocuğumuz bunu yapmazdı bu gavur adetlerini senden öğrendi olurdu
Aileden uzaktım o zamanlar ve arkadaş dediğim insanlarda sadece beni kullanan insan müsveddeleriydi ( gördüğüm halde müdahale edecek takatim bile yoktu )
Tam artık yeter ya canıma kıyacağım yada bu iş bitecek dediğim anda Rabbim karşıma Komşu ablamı gönderdi Allah yüz binlerce kez razı olsun ondan benim hayata dönmeme sebep oldu
7 yaşında bir çocukla boşanmaya kalkıştığımda diğer komşulardan bir tanesi de çoşkuyu vermeye kalkışınca onu bile kalayladı madem öyle senin kocan daha beter sen niye boşanmadın da psikolojisi bozuk kıza ayrıl diyorsun diye

Benimle günlerce sohbet etti Bazen sadece ağladım bazen saatlerce konuştum ama bana tek söylediği şey ; Sen iyi olacaksın ki çevrene de bir faydan olsun, bir kadın akıllı davranırsa yapamacağı şey yok diye
Beni buna gerçekten inandırdı ve artık ben hep derim bir kadın yeterki kafasına koysun başaramayacağı şey yoktur hatta düzeltemeyeceği erkek yoktu diye

Önce kendimi iyi hissetmek için kendime vakit ayırdım evden çıkmasamda giyinip makyaj yaptım Eşime asla yapışmadım ve hesap sormadım aksine umursamıyormuş gibi davrandım tabi adam bendeki değişimi görünce bir şaşırdı hayırdır dediğinde sadece gülümseyerek hiççç içimden geldi dedim
Yemek yemeyeceğini bile bile her gün yemek yaptım sırf kendim için
Kahveye gittiğinde asla eskisi gibi 50 kere arayıp kaçta geliyorsun diye sormadım aksine kahveye gittiğini bile bile gülümseyerek uğurladım ve hadi sana iyi eğlenceler dedim en güzel halimle
Bir iki derken adamın bu sefer aklı bende kalmaya başlamıştı hatun süslü püslü evde oturuyor benim burada ne işim var demeye başlamış
Ne kadar sinirden kudurduysamda asla ailesini şikayet etmedim ona aksine şikayet ederken öyle bir konuştum ki adam şikayet olarak algılamadı bile Hani biliyorum asla kötü niyetle dememişlerdir ama benim şu sözü ağrıma gitti diye derleşiyorum ayağına herşeyi iletiyordum ama o asla onu Ailesini kötüleme olarak algılamadı ilk zamanlar tabi tepki verecek gibi olduğunda da aaa hemen öyle algılama sen hayat arkadaşım değilmisin senle dertleşmeyeceğim de kime anlatacağım derdimi diyip hemen önünü kesiyordum

Hani bir nevi Polyannacılık yaptım ilk zamanlar inan o dönem bir yandan içten içe kendime de kızıyordum deymez ne uğraşıyorsun diye ama inan adam değil 180 direk 360 derece değişti İlk zamanlar zorlama yapılan davranışlar bende de alışkanlık haline geldi ve cidden beynimi mutlu olacağımıza inandırdığım için herşey düzene girmeye başladı
Şu an adamı kapıdan kovsam bacadan girecek modda
Eşimin halaları bile diyorlar resmen bambaşka bir adam ortaya çıkardın helal sana diye

Hee çok uzun oldu ama senin derdin her neyse sen düzeleceğine inanırsan emin ol Rabbim ol der
Diyorum ya ben hayattan ümidimi kesmişken şimdi bakıyorum da ne kadar boş geliyor o eski dönem
Hee tartışmıyormuyuz kesinlikle tartıştığımızda oluyor hatta büyük kızım hep der bukadar zıtsınız nasıl evlendiniz diye ama köpek gibi de seviyoruz işte Ben mesela artık kavga etmem sadece minik bir trip atar kenara çekilirim ve eşim başlar kendini affettirmek için şirinlik yapmaya bazen çok triplisin der bana bende hemen Trip benim hakkım dilediğim zaman yaparım diyorum adam gülüyor çok maymunsun hee valla kızamıyorum sana açıkcada söylediğin halde diyor
Hani sorun eşinle mi bilmiyorum ama emin ol kadınlar minik oyunlarla herşeyi diledikleri şekilde yönlendirebilirler

Baya uzun oldu hakkını helal et ama ne bileyim içimden geldi yazdım

Canimcim beni izne ayircaktin ya ben ondan kilo bildirimi yapmadim ramazanda olamam buralarda ve kilo veremem diye.

Ben bildirimini yapıp izne ayrılırsın sanmıştım ama yine sıkıntı yok iyi olmuş o zaman izne ayırdığım acaba son anda gelmişmidir vazgeçmişmidir izinden diye düşündüm ama Görümceye gidince tabi son 15 dakika boyunca bakamamıştım
İnşallah bol eksili bir dönüşün olacak

Canım uzun süredir görmediğin kilolara gelince vücut bir şaşırır direnirmiş bazen aylarca bile sürebilir demişti Sibel bana sen azimle devam et hatta dediğin gibi Ramazandan sonra şaşırtacak birşeyler yapar o direnci kırarsın bence

Canım erkekler biraz daha zor atlatıyor çoğu şeyi evet başta çocuk olsun diye kendilerini yırtıyorlar sonra ikinci plana düşmüş olmanın mutsuzluğunu yaşayabiliyorlar ki senin durumunda iki bebek birden üzerine bir nevi kuma geldi
Sen üzme tatlı canını sadece eşini motive etmeye çalış evet ikiz büyütmek zor ama neticede belli bir süre sıkıntılı geçse bile ikisinin birden büyümesi sizlerede avantaj olacak bir iki sene sonra
Eşine her fırsatta telkin ver bak evet zor ama ya olmasaydı yada Allah esirgesin başka bir sıkıtıları olsaydı Ne şanslıyız ki Rabbim aratmadı falan diye gir arada muzurluk yap bak bunlar az daha büyüdüğünde uyku düzene girince daha rahat edeceğiz falan de
En basiti çocuklarla boğuşsan dahi adamın ilgisini çekecek şeyler giy adamcağıza hayattan zevk alacak minnak da olsa bir frikik ver bari emin ol o zaman çocukları uyutmak için bile yardımcı olur
Hiç bir sebep yokken eşine sarılıp ya evlatlarımda bende çok şanslıyız ki senin gibi bir eşe ve Babaya sahibiz de bu nerden çıktı dersede hiçç içimden geldi de
Sizlerin onu sevdiğini ve ihtiyaç duyulduğunu duymak ona ufak ufak hayat sevinci verecektir Bol bol da dua et kuzum bak mübarek aydayız Rabbim gönlüne göre verir inanıyorum

Bizlerde tüm sıkıntısı olanlar için dua ederiz
La havle vela kuvvete illa billahil aleyül azim diye içinden bol bol geçir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…