Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anammm ne yazmışım ne yazmışım
Kaptan sen kedilerle boğuşmaya devam et oku oku bitmedi yaa diye isyan edeceksiniz

Bu arada dün akşam son anda Annemleri iftara aldım ( birazda ondan giremedim zaten buraya )
Hatun babamla bahçeye gitmişti saat 18:00e doğru beni arayınca hadi direk bana gelin dedim ( zaten aynı sokaktayız )
Yok ben eve gidince birşeyler hazırlarım falan deyince bende kız bağırtma beni bana geliyorsunuz okadar sonuçta oruçlusunuz ve yorgunsunuz birde yemekle uğraşma dedim
Nasılsa gelenler yabancı değildi gece 12ye doğru ancak gittiler bende kendimi zor attım yatağa

Kızlar biz Kuşumun yarışlarına gidiyoruz
Dua edin kuşum güzel bir derece alsın

Haklısın Banu inan bazen ben çok üstüne gidiyorum eşimin galiba benden de bunalıyor. Senin taktikleri deneyim bir
O gariban kedilere çok acıdım ya. İyiki size rastlamışlar. Dikkat edin ama anne bebeklerini tehdit altında hissederse başka yere taşır. Bir de çok ufak bebeklere el ile dokununca bazen anne onları redediyor koku değişikliği yüzünden. Ufak bir iki tatlı uyarı herkesin iyiliği için.
İyi pazarlar bu arada :)

Sevgili H helopini

Sonuç listelerinde hata yapılmış.
Listeye güvenerek seni birinc ilan etmiş oldum.
Kusura bakma lütfen.

Dİlerim haftaya da sen birinci olursun.
:) :) :)
Hiç üzülmeyin inanın bu bile sabah sabah gülümsememe sebep oldu:) bazen şaşkınlık hepimizde oluyor. Olsun bir günlük birincilik yaşadım:)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Şükür fırsatım oldu da popişim yer gördü
Sabah tam yarışmaya gidecektik ki yan apartmanımızdaki bir komşu arabasına yer bulamayınca bizim arabanın önüne park etmiş Numarası vardı üzerinde ama adamcağız sahurdan sonra baygın düşmüş sanırım defalarca aradığımız halde duymadı
Geç kalmamak için hemen taksi durağından taksi çağırdık ve şükür Yarışmaya zamanında varabildik

Veeeee benim küçük kuşum Sırt üstü 50 metrede Birinci olduuuuu
50 Metre Serbestte ise 3.cü oldu
Aslında serbestte de birinci olabilirdi ama atladıkları platformu biraz sallanınca bizimki bir an tereddütte kaldı ve geç start verdi ona rağmen 3.cülüğü kaptı
Baştan çok üzüldü hatta hocasına itirazda bulundu ama sonra şükür çabuk morali yerine geldi

Çocukların hepsi çok eğlendi ve yarışların sonunda madalyalarıyla havuza atladılar

Bakalım şimdi Haziranın 10unda tesisler arasındaki bir yarışma var ona seçilip seçilmediği de bir kaç güne belli olur inşallah Gerçi bizim cimcime yarışırken yine aheste aheste yüzdü hani birazda hırs yapmış olsaydı çok daha kısa sürede bitirirdi kesin yarışı
Bol bol resim çekildi kuzular çok güzel bir anı oldu kuşuma

Canım bakma benim yavru diyip durduğuma onlar 1 aylık falan olmuşlardır öyle minik değiller

Dün arkadaşa Anneleri saldırdı ilk kez gördükleri için ben daha evvel beslediğim için bana bir şey yapmadı Anne
Bakalım az dinlenip birazdan tekrar aşağı ineceğim hem onları bir beşliyeyim hemde yakalayabilirsem yavruların gözlerini tekrar temizleyip damla damlatacağım
Öğlen eve dönerken baktım bir tanesinin gözleri baya açılmış birininde tek gözü açılmış diğeri aralanmış hani bir iki gün daha pansuman ve damla uygularsam eminim iyileşeceklerdir
Tabi yinede yarın Belediyeyi tekrar arayacağım gelip bir baksınlar en azından

Kızlar kaptanımızın kızı birinci olmuş yuppi kaptanım tebrikler

Çok teşekkür ederim canım
Hep baştan beri yok derece önemli değil yok katılmak yeterli falan diyip duruyordum ama o an insan evladı için heycanlanıyormuş

Hele Ablası benden beterdi Kardeşinin birinci olduğunu görünce sevinçten ağlamaya başlamazmı Kız delimisin ne ağlıyorsun dedikçe daha beter ağladı sonra kendini toparladı ama inanılmaz gurur duydu o an kardeşiyle

Kardeşinin birinci olduğunu görünce sevinçten ağlamaya başlamazmı Kız delimisin ne ağlıyorsun dedikçe daha beter ağladı

Bi hafta boyunca oyuncaklari toplayacak ya ondan aglamistir

Saka bi yana tebrik ederim kuzuyu, Rabbim bizlere de boyle mutluluklar yasatsin insallah :)

@serenalar dan haberi olan var mi

Ablaya bak sen

Bi hafta boyunca oyuncaklari toplayacak ya ondan aglamistir

Saka bi yana tebrik ederim kuzuyu, Rabbim bizlere de boyle mutluluklar yasatsin insallah :)

@serenalar dan haberi olan var mi

Maşallah var canım nasılsa hafıza sağlam Eminim ablası bile onu hatırlamak Kendi kardeşine hep dediği gibi Annem doğurdu ben büyüttüm Benim büyük aslında çok sert görünür ama Cidden böyle durumlarda anliyorum aslında pamuk kalpli olduğunu

Evet ya noldu @serenalar bizi terk mi ettin

Yok kuzum telefon tamirden dönmedi sanırım eşi de pek istemiyorsa

Bu arada ben ufakliklarin ikisini yakalayıp Anneciginin de onayı olarak tabiki yoksa banada saldirirdi kesin
Diğerleri biraz daha hırçın ama sabah onları tekrar yakalayıp kutuya koymam lazım ki belediye gelip alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…