Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar şimdi diyeceksinizki asum neden diskalifiye oldu geçen hafta bildirimini geç yaptı bu hafta bildirimde hiç bulunmadı ve sadece bildirimden bildirime takıma geldiği için en son msj yazdığı tarik 11/09/2009 yani geçen hafta bildirim için yazdığı msj o yüzden bu saate kadar bekledik bildirim işini gelmedi kaptanımla karar aldık diskalifiye etmeye

selma12-husel
azra_sila - ilterçakir
neslihan165 - elimphia
dagcilegi - selmaY
levrek - sbnmcsm
cemrearalik -ilterçakir (yeni biri gelinceye kadr)

evt arkadaşlar eşlerimz bunlar
varmı rahatsız olan

selma12-husel
azra_sila - ilterçakir
neslihan165 - elimphia
dagcilegi - selmaY
levrek - sbnmcsm
cemrearalik -ilterçakir (yeni biri gelinceye kadr)

evt arkadaşlar eşlerimz bunlar
varmı rahatsız olan
benim itirazım yok kötükedihüso kaptanım elimden çekeceğin var tabbi cemreninde çekeceği var :jeyyar:

nesli..
sen bu satırları okurken ben aranızda olamayacağım ama canım çok güzel kilo vermişsin bu hafta helal olsun..tebrik ediyorum seni..benim denetçim sensin..burnumdan getir valla izin veriyorum..

benim itirazım yok kötükedihüso kaptanım elimden çekeceğin var tabbi cemreninde çekeceği var :jeyyar:

sende bnden çekenn kaydirigubbakcemile3
sağol kaptanım..bu repleri de sanki bankaya gidip bozdurcaz kaydirigubbakcemilene bu rep merakı bendeki anlamadımnaniknanik
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he walla
sanki kredi borcum bitti
:hulya::hulya:

kızlar ben çıkıyorum pazartesiye kadar yokum hepinizi öpüyorum bayramınız mubarek olsun sevdiklerinizle güzel bayram geçirmeniz dileği ile hoşcakalın fazlada kaçırmayın mucuks

selam kızlarrropuyorumnanaktan

anammmm :bbo: ne kaa çok yazışmışsınız ilter bir topiğe uğra dedi diye geldim ço.kkk yoğunum slm. verim gidiyorum ancak yarın veya akşam girebilirim eskiyi okumak için... kafamçokkarıştı

hepinizi ço.kkk seviyorummm hayırlı bayramlarr herkese.... Şeniz

kızlar ben kaçtım öpüyoruım iyi bayralar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

müjdeli haberide verdimii:lepi:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…