saol canım tşk ederim opuyorumnanaktaniltercim listeniz tamam canım sorun yok
selma12-husel
azra_sila - ilterçakir
neslihan165 - elimphia
dagcilegi - selmaY
levrek - sbnmcsm
cemrearalik -ilterçakir (yeni biri gelinceye kadr)
evt arkadaşlar eşlerimz bunlar
varmı rahatsız olan
benim itirazım yok kötükedihüso kaptanım elimden çekeceğin var tabbi cemreninde çekeceği var :jeyyar:selma12-husel
azra_sila - ilterçakir
neslihan165 - elimphia
dagcilegi - selmaY
levrek - sbnmcsm
varmı rahatsız olan
:roflol: :roflol: :roflol: kötükedihüso kötükedihüsoopuyorumnanaktanben ilterle mi eşleştim vayyyyyyyyyy hakkaten çekeceğim varmış puhahaD:
bnden 3 alacağın vardıkaydirigubbakcemile3
onuda bugün itibariyle bitrdiimyerimseniben
selma12-husel
azra_sila - ilterçakir
neslihan165 - elimphia
dagcilegi - selmaY
levrek - sbnmcsm
varmı rahatsız olan
nesli..
sen bu satırları okurken ben aranızda olamayacağımama canım çok güzel kilo vermişsin bu hafta helal olsun..tebrik ediyorum seni..benim denetçim sensin..burnumdan getir valla izin veriyorum..
benim itirazım yok kötükedihüso kaptanım elimden çekeceğin var tabbi cemreninde çekeceği var :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sağol kaptanım..bu repleri de sanki bankaya gidip bozdurcaz kaydirigubbakcemilene bu rep merakı bendeki anlamadımnaniknanik
kızlar ben çıkıyorum pazartesiye kadar yokum hepinizi öpüyorum bayramınız mubarek olsun sevdiklerinizle güzel bayram geçirmeniz dileği ile hoşcakalın fazlada kaçırmayın mucuks
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar ben kaçtım öpüyoruım iyi bayralar
müjdeli haberide verdimii:lepi:kaydirigubbakcemile5selam kızlarrropuyorumnanaktan
anammmm :bbo: ne kaa çok yazışmışsınız ilter bir topiğe uğra dedi diye geldim ço.kkk yoğunum slm. verim gidiyorum ancak yarın veya akşam girebilirim eskiyi okumak için... kafamçokkarıştı
hepinizi ço.kkk seviyorummm hayırlı bayramlarr herkese.... Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?