Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hemde ne sevindi cadı
Ablasıyla girdiği idda da sevincini bir kat daha artırdı
Teşekkür ederiz
bazen ogluma bakiyorum yüruse ne tatli olur diye hayal kuruyom ne zamn elinden tutup parka gidecem diyorum boyle buyuyup yarislara katilsa heralde ben orda kalpten giderdim cok sanslisinz bu konuda

bazen ogluma bakiyorum yüruse ne tatli olur diye hayal kuruyom ne zamn elinden tutup parka gidecem diyorum boyle buyuyup yarislara katilsa heralde ben orda kalpten giderdim cok sanslisinz bu konuda

Emin ol bir bakmışsın kocaman olmuşlar
Benim büyük ilk doğduğunda kucağıma aldım ve Anneme dönüp Anne bu çok ufak nasıl büyüyecek demiştim Annem ooo bir bakmışsın boyun kadar olmuş demişti de bana abartılı gelmişti şimdi boyumu geçti ve hakikaten ne ara büyüdü diyorum hatta bazen anammmm yarın öbür gün istemeye geldiklerinde ben ne yaparım diye şimdiden panik yapıyorum
Ufak hele daha çabuk büyüdü sanki daha dün gece Annemle bebeklik videolarına baktık da o bile diyor bu sanki daha çabuk büyüdü diyip durdu

Rabbim sağlık versin de neyle mutlu olurlarsa olsunlar insan Anne Baba olarak gurur duyuyor
İnşallah sende o günleri görürsün merak etme

ablası bile onu hatırlamak Kendi kardeşine hep dediği gibi Annem doğurdu ben büyüttüm

Abla=kucuk anne :)
Benim de 7 yas var kardesimle aramda, ben buyuttum sayilir, okula fln beraber gittik geldik, yemek isitirdim beraber cizgi film izlerdik :)

Ayy ben de cok sabirsizlaniyorum :)

Hayirli geceler kizlarrr su icmeyi ve yarin tartilmayi unutmayalim :)

Slm kızlar

Geçici telefon aldım kardesimden

Çok özledim hepinizi

Cok yoğun geçiyor ramazan kizlar yarın akşam eltim ve görumcemi cagirdim iftara

Galiba kilo aldım

Yarın sabah tartilirim listeyede girersem eminim kilo veririm

Hemen menumu yazip uyuyayim
missERE patates patlican biber et kizarttim bi guzel afiyetle yedim hic duşunmeden ama aşiri yemedim e oruc bide kizartma olunca hemen tokluk oluyo yanindada bol salata ve ayran icince sistim hemen kalktim sofradan bugunluk menum boyle oldu artik

Ben bu sabh regl oldum kızlar karın ağrım var birde şişkinlik oldu tatlı krizi derken bugün yediklerimi ne sz sorun n ben yazayım pişman oldum o baklavlari yediğime inş tartıda çok cikmam

Kilomu görünce istah gitti sadece peynir yedim

Kayisi çayı içeceğim sonra ev temizliği basliycam bitince markete gideceğim

Hoşgeldin fıstık özlettin kendini
Ben de kilo aldım bak sen gidince o yüzden hemen geri dön

Kızlar çok kötü bir netice ile karşınızdayım. 77.8 anlamadım nasıl oldu böyle hafta sonu çok da yemedim aslında. Gerçi dün akşam geç saatte iki dilim peynirli pizza yedim sanırım o yüzden oldu Cuma tartıda 77 miydim ay telaştan onu da unuttum

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah yine erkenden hortladim ama mutfağı toparlayınca ancak fırsat buldum da telefonu elime aldım

Çarşamba Perşembe iftara misafirim var ama benim hiç bir iş yapasim yok hatta öğleden sonra da Arkadaşla Ayakkabı almaya gideceğim

Neyse ben en azından ufak ufak yatak odamı da temizliyeyim Hesapta haftasonu koltukları silecektim onuda yapmadım artık bu aksam onuda yaparım ki fazla birşey kalmasın yarında sadece üstten yapar alisverisimi yaparım misafirler için

Ben bu sabh regl oldum kızlar karın ağrım var birde şişkinlik oldu tatlı krizi derken bugün yediklerimi ne sz sorun n ben yazayım pişman oldum o baklavlari yediğime inş tartıda çok cikmam

Bugün çok dikkatli ol canım ve bol su iç iftara sahur arasında
Kız listeye girdin haftaya sabitim yada az arti çıktı deme veririm seni Misserenin eline valla yollar seni

Tatlı krizlerinde npynzzz

Tarçınlı süt yada meyvenin üzerine tarçın serperek ye
Hurma olabilir hem bol lifli

Günaydın kızlar

Bı saat önce uyandim

İk hafta da bu kadar kilo almis olmam büyük başarı

En son burda 77.7 galiba
Bugün . 81kilo cusss bana ohaaa yani

Hep diyorum buradan uzak kalmak yaramıyor bize
Bende malum aldım bakalım bayram sonrası gideceğim Sibel Ramazanda tutmasamda sıkıntı oluyor bari o zamanà kadar bende psikolojik olarak kendimi tekrar hazırlıyorum da kalan kilolar da gitsin artık

Kilomu görünce istah gitti sadece peynir yedim

Kayisi çayı içeceğim sonra ev temizliği basliycam bitince markete gideceğim

Bende kiraz saplı içtim tuvalete tasinirim artık pes etmek yok fazlasını gonderecegiz

Evet canım 77diydi
Ama bence panik yapma bol suyla atarsın fazlasını suyu yetersiz icmissindir
Ben dün hiç icmedigimi fark ettim bugün acısını çıkarmam lazım yoksa yine kabılık yapar

Tatlı krizlerinde npynzzz

bir bardak süte bir çay kaşığı kakao döküp içiyorum nesquik gibi oluyo

Günaydın kızlar

Bı saat önce uyandim

İk hafta da bu kadar kilo almis olmam büyük başarı

En son burda 77.7 galiba
Bugün . 81kilo cusss bana ohaaa yani

geçen hafta yükselen yıldız olduk bu hafta düşmeyelim hadi bakalım TEMPO TEMPO TEMPO

sular içilsin, baklavaları da kocaların ağzına tıkıştıralım, bi daha bu gruba baklava yazılmayacakkkkk ona göreeeeeee

Merhaba kızlar,
Güzel bir pazartesiye başladım. Uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla sabah servisten iner inmez buluşup sessizlik ve doğanın ortasında kahve içip dertleştik rahatladık. Daha pozitifim bugün. Her sabah rutin tartlıyorum artık takıntı oldu pazartesi cumaya kalmadı işler. Azıcık artış görsem hemen su takviyesi ile ya da yemeği kısarak kilo verebileceğim sanırım. Son 3 4 kilo kaldı.
Neyse efenim güncel kilom 59.5
Cuma 59.6 idi.
Açlık hissetmiyorum son günlerde stres yüzünden tek öğün yiyorum. Ama bu sabah kendime çikolata ısmarladım kaçamağı haketmiştim:)

Ben baklava yazmıyorum ki waffle, pizza, pancake, cheesecake yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…