bazen ogluma bakiyorum yüruse ne tatli olur diye hayal kuruyom ne zamn elinden tutup parka gidecem diyorum boyle buyuyup yarislara katilsa heralde ben orda kalpten giderdim cok sanslisinz bu konudaHemde ne sevindi cadı
Ablasıyla girdiği idda da sevincini bir kat daha artırdı
Teşekkür ederiz
bazen ogluma bakiyorum yüruse ne tatli olur diye hayal kuruyom ne zamn elinden tutup parka gidecem diyorum boyle buyuyup yarislara katilsa heralde ben orda kalpten giderdim cok sanslisinz bu konuda
ablası bile onu hatırlamakKendi kardeşine hep dediği gibi Annem doğurdu ben büyüttüm
bazen ogluma bakiyorum yüruse ne tatli olur diye hayal kuruyom ne zamn elinden tutup parka gidecem diyorum boyle buyuyup yarislara katilsa heralde ben orda kalpten giderdim cok sanslisinz bu konuda
Slm kızlar
Geçici telefon aldım kardesimden
Çok özledim hepinizi
Cok yoğun geçiyor ramazan kizlar yarın akşam eltim ve görumcemi cagirdim iftara
Galiba kilo aldım
Yarın sabah tartilirim listeyede girersem eminim kilo veririm
Hoşbulduk canımHosssgeldinnnn cok merak ettik seni :)
Hoşgeldin fıstık özlettin kendiniSlm kızlar
Geçici telefon aldım kardesimden
Çok özledim hepinizi
Cok yoğun geçiyor ramazan kizlar yarın akşam eltim ve görumcemi cagirdim iftara
Galiba kilo aldım
Yarın sabah tartilirim listeyede girersem eminim kilo veririm
Ben bu sabh regl oldum kızlar karın ağrım var birde şişkinlik oldu tatlı krizi derken bugün yediklerimi ne sz sorun n ben yazayım pişman oldum o baklavlari yediğime inş tartıda çok cikmam
Tatlı krizlerinde npynzzz
Günaydın kızlar
Bı saat önce uyandim
İk hafta da bu kadar kilo almis olmam büyük başarı
En son burda 77.7 galiba
Bugün . 81kilo cusss bana ohaaa yani
Kilomu görünce istah gitti sadece peynir yedim
Kayisi çayı içeceğim sonra ev temizliği basliycam bitince markete gideceğim
Kızlar çok kötü bir netice ile karşınızdayım. 77.8 anlamadım nasıl oldu böyle hafta sonu çok da yemedim aslında. Gerçi dün akşam geç saatte iki dilim peynirli pizza yedim sanırım o yüzden olduCuma tartıda 77 miydim ay telaştan onu da unuttum
Tatlı krizlerinde npynzzz
Günaydın kızlar
Bı saat önce uyandim
İk hafta da bu kadar kilo almis olmam büyük başarı
En son burda 77.7 galiba
Bugün . 81kilo cusss bana ohaaa yani
Kızlar çok kötü bir netice ile karşınızdayım. 77.8 anlamadım nasıl oldu böyle hafta sonu çok da yemedim aslında. Gerçi dün akşam geç saatte iki dilim peynirli pizza yedim sanırım o yüzden olduCuma tartıda 77 miydim ay telaştan onu da unuttum
Ben baklava yazmıyorum kibir bardak süte bir çay kaşığı kakao döküp içiyorum nesquik gibi oluyo
geçen hafta yükselen yıldız olduk bu hafta düşmeyelim hadi bakalım TEMPO TEMPO TEMPO
sular içilsin, baklavaları da kocaların ağzına tıkıştıralım, bi daha bu gruba baklava yazılmayacakkkkk ona göreeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?