Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neyse ben Çıkıyorummm sızı kocmannn ÖpÜyorummm yarın yada akŞama gırınce gÖrÜŞÜrÜzz ÖptÜm hepınıızıııı

eskılere okuyp Öyle yorum yazacaĞımmmm....

uuuuuuuiiiiiiiiyyyyyyyyy
ne çok yazmışsınız eşleştirme ne kızlaar ben çokm memnujnum levrekten ama anlayamadım kısaca anlatırmısınz

ya benim denetçim nerde ya hiç gözükmüyor bu kız bu kadar çok hasta mı özlettin kendini selmaY nerdesin gel ya......

kızlar çookk güldüm eltimle lunaparka gittik konyadan bayrama gelmişler yemekten snra gittik 2 çılgın elti gondola bindik ama nerden bileyim ki ilkdefa biniyo bide en arkaya bindik gülmekten yazamıyorum
kadın resmen uçuyodu snra iyice kendini öne verdi, demirlerin altına yatar gibi ama anlatamıyorum ki bas bas bagırıyo yarın gazetelerde haberler ilk sayfa haber olucaz şebnem
çılgın eltiler diye
ayyy çok eğlendim ama eltimden dolayı yoksa dahada bişeye bindirmedi

kızlar ramazana 72 küsürle başlamışım ve bugünde 69 küsürdüm 3 kilo vermişim
belki 4 olur bayrama kadar 1 günde nolur bilemem ama

günaydın kızlarrrr

eskiyi bir okuyup geleceğimmmm uzun süreceğe benziyooo

malesef 86 200 gr cıktım cünkı reglıyım üzgünüm cok affedın benı [/COLOR yazıklar olsun bana tüm takımdan özürdiliyorum

AH SELMA AH 4-5 AYDIR HEP AYNI KİLODASINNNN..... HEP BERABER VERECEZZZ .....:hulya:

günaydın kızlar ben de 1.5 kg artıdayım
84 üm..

akannehir ELİMDEN ÇEKECEĞİN VARRRR.....:lepi:

bende -1 kızlar

TEBRİK EDERİM CANIM...Şeniz

kilo verenleri tebrik ediyorum
sabit kalanlara bnnde dahil yeter artık diyorum kötükedihüso
artıda olanlarıda allah havale ediyorum

TEŞEKKÜRLER GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMMM..Şeniz

teşekkür canım sana da hayırlı cumalar..
bu arada kızlar ben bugün terfi ettim:)

OH OH TEBRİK EDERİM CANIMMM. kaydirigubbakcemile5 ..RABBİM DAHA GÜSEL YERLERE GELMENİ NASİP ETSİN İNŞŞ...AMİN.....:Saruboceq:

bu arada kızlar neslihan bu gün çok yoğunmuş giremiyecekmiş kilo bildirimini yaptı
79 kiloymuş 1,6 vermiş yani on u tbrik ediyorum böyle devam etsin diyorum kocamanda öptün neslişim seniii

Şeniz CANIMMMMMMMMMMMMMM

bnde öptüüm neslişim
azminle 70lerin sonu dahi olsa gördüün yaa
dileim 70 de görürüsün

Şeniz Şeniz :Saruboceq:

neyse canımı sıkmıyorum psikolojim iyi şu anda freni patlamış yokuş aşağı inen kamyon psikolojiden sıyrıldım....:)azimliyim vericem..

:1ninca: lmaz: :jeyyar: :jeyyar:

SÜPERRRRR.....TABİİ Kİ VARIMMM.......kaydirigubbakcemile5 :lepi: :jeyyar: vereliniortak

kızlar herkeşlere rep verdim kimse baaa vermedii küstüm gittim

TEŞEKKÜR LER KAPTANIMAMA BEN SANA DAHA YENİ VRDİM...TMM 1 BORCUM OLSUNNN....

kızlar bu hafta özgürüz canınızın istediğini yiyelim ama haftaya yandık hehehe

CANIMMM BÖYLE DİYOZ SONRA ERTES İHAFTA EN AZ 2 KG. ARTI ÇIKIOZZZ...BENCE EN AZINDAN ALMAYALIMDA VERMEYELİMDE YESEKTE...ZATEN YİYECEZ SARMA+DOLMAZ ÖZLEMİYLE DOLUYUMMM... lülülülülülü

YUHH ARKADAŞINAA BUNU SANA NASIL SÖYLEYEBİLMİŞŞŞŞ...AYRIYETTEN KOCASIDA TERBİYESİZMİŞŞŞ...BOŞVER SELMACIM ÜZÜLME HEP BERABER EL ELE VERİP VERECEZ VE KURBANDA BİZİ GÖRDÜKLERİNDE VAVVV DİYECEKLERRR KISKANSINNN TÜM DÜŞMANLAR İNŞŞ...:lepi: sengözlerimebaksanab şakkıdı şakkıdı

:lepi: :lepi: şakkıdı şakkıdı

haklısın ilterim yok canım ben yan falan çizmiyorum yanındayım da ne kadar hedef versme onu düşünüyordum ..10 kg koycam sanırım ben hedefi..az değil di mi??

kötükedihüso verecezz el elee....eşleşmelerdede birinci olacazzzzzzz....:lepi: :jeyyar:

o zaman 8 koyalım da bir de veremezsem takımdan atılmayım di mi ilterim:)

hayır gidemezsinnn....75 olcaksınnn bayrama kadarrrr....bende 70 olacağımmmm...

selma12-husel
azra_sila - ilterçakir
neslihan165 - elimphia
dagcilegi - selmaY
levrek - sbnmcsm
cemrearalik -ilterçakir (yeni biri gelinceye kadr)

evt arkadaşlar eşlerimz bunlar
varmı rahatsız olan

:lepi: Şeniz

yok yok ben zaten nesliye gel kapışalım seni kovalayım demiştim isabet oldu:)

turkbayragi vereliniortak

nesli..
sen bu satırları okurken ben aranızda olamayacağım ama canım çok güzel kilo vermişsin bu hafta helal olsun..tebrik ediyorum seni..benim denetçim sensin..burnumdan getir valla izin veriyorum..

Şeniz sende benim burnumdan getiriceksin güselimmm.....

kızlar ben çıkıyorum pazartesiye kadar yokum hepinizi öpüyorum bayramınız mubarek olsun sevdiklerinizle güzel bayram geçirmeniz dileği ile hoşcakalın fazlada kaçırmayın mucuks

hayırlı bayramlar güselimmm....Şeniz

:lepi:

AMANİN BİZDE GİTTİK AKŞAM 3 KARDEŞ BİR BİZİM İÇİN GONDOL ÇALIŞTI ABLAMIZ SAĞOLSUN ORTADA BAĞIRMAKTAN ZEVKİNE VARAMADIMM AMA GÜSELDİ....BİRDE ÜSTÜNE LANGIRT OYNADIK 2 EŞ VE BEN TABİİ BİZ YENDİKK...HEHEHE....kaydirigubbakcemile3

günayyyddıııınnnnn herkese

GÜNAYDIN CANIMMMM.....

günaydın
neslişim sana ayrıca teş. ediyorum
geçmşi tüm okuduğun için
şebnm bana gondol dem bayılırıım çok severim
en tepede bile rahat durmam ayağı kalkarım
ama en çok sinir olduğum şeydir bnm
birisii biner basbaasbağrır
ve sonrada durdururlar hmnciiik
deli oluırum deliklava:
yemiyosa binme:jeyyar:

ahh kaptanımmm ben bayıllırımmmm

geÇenlerde Çok deĞıŞık bıŞıyı bındım gondol ve ranger yanında halt etmıŞtırrr valla fecı elk. Attıkkk baĞırmaktannn....

Okuyacam tabıı ılkı okumŞuuŞm neler kaynatmıŞsınızzz.....hepsıde Önemlı benceee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…