- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
evet ama %70 dedi ihtmial verdi....
cilekkkkkkkkkkkkkkk nasılsınnnnnnnnnnnnnn
malesef 86 200 gr cıktım cünkı reglıyım üzgünüm cok affedın benı [/COLOR yazıklar olsun bana tüm takımdan özürdiliyorum
günaydın kızlar ben de 1.5 kg artıdayım
84 üm..
bende -1 kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
sabit kalanlara bnnde dahil yeter artık diyorum kötükedihüso
artıda olanlarıda allah havale ediyorum
teşekkür canım sana da hayırlı cumalar..
bu arada kızlar ben bugün terfi ettim:)
bu arada kızlar neslihan bu gün çok yoğunmuş giremiyecekmiş kilo bildirimini yaptı
79 kiloymuş 1,6 vermiş yani on u tbrik ediyorum böyle devam etsin diyorum kocamanda öptün neslişim seniii
bnde öptüüm neslişim
azminle 70lerin sonu dahi olsa gördüün yaa
dileim 70 de görürüsün
neyse canımı sıkmıyorum psikolojim iyi şu anda freni patlamış yokuş aşağı inen kamyon psikolojiden sıyrıldım....:)azimliyim vericem..
KURALLAR 1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.
kızlar herkeşlere rep verdim kimse baaa vermedii küstüm gittim
kızlar bu hafta özgürüz canınızın istediğini yiyelim ama haftaya yandık hehehe
kızlar dün arkadaşlarım bende yemekteydı çok yemektn konu acıldı arkadaşın bırı ne dese begenırsınız eşı dıyormuşkı cok yeme yakında selma gıbı olacaksın mafoldumbensenağlamasenağlama:çok üzgünüm:
kızlar bizim amacımız ne kilo vermek ne yapmak istiyoruz kilo vermek değilmi
şimdi siz şişkoyuz lafına takılıp kaldınız oysa söyle düşünmenizi bekliyorum
ben bu işi başaracam hiç bir yeredede ben şişkoyum yazmıyacam kiloyu verecem ödülümü alacam hayatımda hiç olmadığım kadar güzel ve fit olacam dememiz gerekir siz halen yan çiziyorsunuz olmaz ama
haklısın ilterim yok canım ben yan falan çizmiyorum yanındayım da ne kadar hedef versme onu düşünüyordum ..10 kg koycam sanırım ben hedefi..az değil di mi??
o zaman 8 koyalım da bir de veremezsem takımdan atılmayım di mi ilterim:)
selma12-husel
azra_sila - ilterçakir
neslihan165 - elimphia
dagcilegi - selmaY
levrek - sbnmcsm
cemrearalik -ilterçakir (yeni biri gelinceye kadr)
evt arkadaşlar eşlerimz bunlar
varmı rahatsız olan
yok yok ben zaten nesliye gel kapışalım seni kovalayım demiştim isabet oldu:)
nesli..
sen bu satırları okurken ben aranızda olamayacağımama canım çok güzel kilo vermişsin bu hafta helal olsun..tebrik ediyorum seni..benim denetçim sensin..burnumdan getir valla izin veriyorum..
kızlar ben çıkıyorum pazartesiye kadar yokum hepinizi öpüyorum bayramınız mubarek olsun sevdiklerinizle güzel bayram geçirmeniz dileği ile hoşcakalın fazlada kaçırmayın mucuks
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri - Sayfa 21 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
sonuçlar hazır arakdaşlar
bu hafta bizdeydi
bn pek bişey yapmadım
saolsun ilter hesapladı verdi
bnde yerli yerine koydum ve düzeni yaptım
biz 8.takım sekizinci oldu
bireyselde de neslişimz 2.oldu tebrik ederima.s.
ilterimizde 4.oldu
kızlar çookk güldüm eltimle lunaparka gittik konyadan bayrama gelmişler yemekten snra gittik 2 çılgın elti gondola bindik ama nerden bileyim ki ilkdefa biniyo bide en arkaya bindik gülmekten yazamıyorum
kadın resmen uçuyodu snra iyice kendini öne verdi, demirlerin altına yatar gibi ama anlatamıyorum ki bas bas bagırıyo yarın gazetelerde haberler ilk sayfa haber olucaz şebnem
çılgın eltiler diye
ayyy çok eğlendim ama eltimden dolayı yoksa dahada bişeye bindirmedi
günayyyddıııınnnnn herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?