Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

birgün beraber binek o neyse artııkvereliniortak

valla ısmını hatırlamıyorum yıkardan koca bır demır aŞaĞıda etrafında 9 tane 4 kıŞılık koltuk var dÖne dÖne bır oraya gıdıyor bır burayaaa olan bıŞıydı...

YANı RESMEN SALLANAN AHıZELER OLURYA YANLARDA SARKAN LAMLALARI AYNEN ÖYLE BıŞı... BıR ORAYA BıR BURAYA GıTTı HOP HOP KALTIKKK AMAN FECı AMA HEYECANLI BıŞıYDı...

YA BEN KORKMAM ÖYLE RANGERDEN FALANDA SADECE MıĞDEM KALKIYOO AMA BıNıYORUMM.HEHEHEHE
:lepi:

süpermiş o neslişim

kızlar biz akşama adananın ilçesi olan kadirliye gtcz yani yokuım
şimdiden her birinizin bayrmaını en içten dilkelerimle kutlarım
ailenizle mutlu huzurlu bi bayram geçirmeniz dileğiylea.s.

ŞenizŞenizŞeniz sanada hayırlı bayramlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

neslihan o oyuncagın adı alabora aqma ben korkaruım öyle şeylerden binmem benım cocuklar cok severler

slm kızlar ancak evi temizledim girdim nete....şimdiden bayramınız kutluyorum bayramda buralarda olacam görüşemezsek kendinize ii bakın......

Kızlar ggörümcemde adanadan geliyo kalabalık olucaz yani çok şükür

heralde internete giremem pek hepinizin bayramını kutluyorum ve hepinizi öpüyorumm

kızlarrrrrr ben geldim size çok güzel bir süprizim var artık benden kurtuluşunuz yok akşam üzerileride burdayım bundan sonra çünki bilgisayarımı yaptırdım 200 tl sıkışmış bir yerlerine ama sonunda oldu şükürler olsun inşallah bir daha bozulmaz

teşekkür ederim kaptanımmm...

hep beraber nice bayramlara inşş...bizde bir aileyizzz...sanal ailee...hehehehe...yerimseniben Şeniz

neslihan o oyuncagın adı alabora aqma ben korkaruım öyle şeylerden binmem benım cocuklar cok severler

alabora bilmen isim öyle değildi ama anlattığım gibi bişi.....canımcığımmm....şakkıdı

ayyyyy amanınnnn buna en çok ben sevindim birtanemmmmmmmmmm....canımsınnn inan ço.kkk sevindimm....:lepi: alkisalkisalkis opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

neslişim tbkler canım 2. olmuşsun tbrik ediyorum seni

a.s.

Ben kaÇtımm valla daha bır dÜnya ıŞım varrrr Çok geÇ Çıktım bugÜn eve geldı anca toparladım gıyıceklerımı ayarladım bırazdan ÜtÜ yapacaĞım bacakalrımı alacaĞım ve yatacaĞım sabahta erken kalkıp eŞım bayram namazından geldıĞı gıbı kayınvalıdeye kahvaltıya gıdıcezz....

Normalde her bayram ılk annemlerde yapıyoruz bu sene annemlere gıdelım dedı eŞım kırmadımmm...benım annem zaten karŞımda oturuyorr....

slm arkadaşlar herkesinn ramazan bayramı mübarek olsun bayramda fazla kaçamak yapmayız inş ben bugn pek giremem bayramda da gireceğim meçhul neyse kendinize ii bakın hepinizi öpüyorum byyy

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramınız kutlu olsun...

merhaba kızlar ancak gelebidim herkesin bayramını kutluorum...Sevdikleriniz ile nice bayramlara sağlık,huzur ve mutluluklaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…