günaydın ilter azra nasılsınız /COLOR]
iyiyim canım sen nasılsın, ben acayip yoğunum otel doluydu çok fazla toplu çıkışvar her odanın ft kesmek ölüm gibi birşey onlarla cebelleşiyorum cuma gününe kadar bitereyimde cuma günü rahat rahat takımımızla ilgileneyim istiyorum kuraları tekrardan gececemİlterİmm selammmm
nasılsınnnnnnnn
nasılsın huselcim hoş geldin canım sen bu ara fazla girmediğin için haberin yoktur sanırım ama biz bayramdan önce bu konuda bazı kararlar aldık bu kararları bu cuma uygulamaya koyacaz inşallah seninde hoşuna gideceğindne eminimkızlar diyet ne alemde acaba
ben hiç iyi değilim ya bu yarışmada ne işim var diyorum bu aralar
bakalım bayram sonrası takım olarak neler yapacağız
birbirimizi iyi motive edelimki halledelim şu zayıflama işini artık
opuyorumnanaktan KURALLAR opuyorumnanaktan
1. 25/09/2009 TARİHİNDE BAŞLIYANAN YARIŞIMIZ KURBAN BAYRAMINDA SON BULUR . TOPLAMDA 2 AY. vereliniortak
2. 25/09/2009 HERKEZ KİLO BİLDİRİMİ YAPAR VE HEDEF KİLOSUNU BELİRLER VE TAKIMA YAZAR vereliniortak
3. HER HAFTA CUMA GÜNÜ BİLDİRİM İŞİ YAPILIR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .vereliniortak
4. HER ÜYE BAŞKA BİR ÜYE İLE EŞLEŞECEK VE HERGÜN YEDİKLERİ İÇTİKLERİ YAZILACAK. EŞLEŞTİKLERİ ÜYELER BİRBİRLERİNİ DENETLİYECEK VE CUMA GÜNLERİ HER ÜYE EŞLEŞTİĞİ ÜYE HAKKINDA YORUM YAZACAK.vereliniortak
5. HERGÜN EN AZ 1 SAAT SPOR YAPMAK , 2,5-3 LT SU İÇMEK , 1 FİNCAN BİTKİ ÇAYI İÇMEK ŞART.vereliniortak
kötükedihüsoCEZALAR kötükedihüso
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.kötükedihüso
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR. kötükedihüso
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE kötükedihüso
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?