Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım yatılı misafirlerim var 2 gün giremeyebilirim haberin olsun. Şu anda acele çıkmam gerekiyor. by

kızlar diyet ne alemde acaba
ben hiç iyi değilim ya bu yarışmada ne işim var diyorum bu aralar
bakalım bayram sonrası takım olarak neler yapacağız
birbirimizi iyi motive edelimki halledelim şu zayıflama işini artık

selam huselcıĞımmm evet bayranda bence hepımız ara verdık gıbı gÖzÜkÜyor deseneeee....

Ama yarım maratona kurallarla devam edıyoruz kurallarımızı okudunmu sen gÜselımm...

İlterİmm selammmm

nasılsınnnnnnnn
iyiyim canım sen nasılsın, ben acayip yoğunum otel doluydu çok fazla toplu çıkışvar her odanın ft kesmek ölüm gibi birşey onlarla cebelleşiyorum cuma gününe kadar bitereyimde cuma günü rahat rahat takımımızla ilgileneyim istiyorum kuraları tekrardan gececem
nasılsın huselcim hoş geldin canım sen bu ara fazla girmediğin için haberin yoktur sanırım ama biz bayramdan önce bu konuda bazı kararlar aldık bu kararları bu cuma uygulamaya koyacaz inşallah seninde hoşuna gideceğindne eminim

kurallar süper de bende kalıcı bir kural olarak şunu öneriyorum
her ayı en az 1 kilo ekside kapatacağız
1 kiloda lafmı demeyin böylece yılda 12 kilo vermiş olacağız
ve ay sonunda bir önceki aydan 1 kilo az olmayan üye direkt diskalifiye olsun
bu kurala ait istatistiği ben tutabilirim istenilir ve kabul görürse

selam diyet şekerleri... nasıl gidiyor bayramda tatlıları çikilotaları kaçırıyor musunuz :icecream:yoksa devam mı tam gaz....kaçamak yapmayınları tebrik ederim vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…