Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok be azracım ölmeyelim anam
tabutumuzu taşıyacakları düşün birde
milletin dua etcek halide kalmaz

ogün bnm kardeşimde öle dioo
abla dioo sen ölmee tabutunu taşıayacakda olmaz dioo
bnde dediim 5 kişi taşıcıyacağına 10 kişi taşır dediim

günaydın kızlar,
bugün harbi diete başlıoruz dimi

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben tatilden döndüm..geçmişi daha okuyamadım..nasıl geçti bayram tatiliniz??ben bu sabah yoldan geldim hiç uyumadan işe geldim beynim dönüyor valla..paso yedim kızlar valla...ama bir kere denize girdim iki gün de yürüyüş yaptım ama bugün diyete başlıyorum sabah bir simit çayla kahvaltımı yaptım...bu hafta akşam yemeklerimi nyveyle geçirmeyi planlıyorum yoksa valla atılırım takımdan:)

öncelikle bi repledim herkesi
elimphia cım repler sıfırlandı görmemeişsindr die sölüyorum

herkese günaydın....ben bayramda evdeydim ve sadece sebze yemeği yedim...şimdide okuldayım malum iş başladı..bugün diyete başlıyoruz......haydi herkese kolay gelsin....

Boşver kaptanım ya canını sıkma..birbirimize veriyorduk nasılsa..
biz yeni kurallarımıza odaklanalım di mi kaptanım valla bu hafta hemen sıkmaya başlayalım da kaçakları telafi edelim..ben akşamları pirinç lapası yiyeyim diyorum...

bu arada kızlar bizim yazlıktaki aile dostlarımızdan birinin yeğeni vardı kızı ne zamandır görmüyordum..annem söylüyordu çok değişti çok zayıfladı falan diye ama insan görmedikten sonra kafasında canlandıramıyor. Kızı bir gördüm kızlar ben şok..ya bir insan zayıflayınca bu kadar mı değişir bu kadar mı havalı seksi bir hatun olur..kızın siması bile değişmiş ya inanamazsınız..yaşı küçüktü zaten şimdi 23 yaşında falan...ama kıza bakmaya doyamadım ya çok çom güzel olmuş ki kızın eski hantal hallerini biliyorum ay inanılmaz gaza geldim kızlar..burdna da başarı öykülerini falan okuyoruz ama yok insanın tanıdığında görmedi başka bişeymiş kızlar ..

kızlar +400grklava:

ramazanda normalde kilo alırımv şimdi almadım die seviniyordum ve 118 le başlayıp ramazan bittiğinde
116 la bitirdiiim
şimdi tartıldım bayram +400gr almışım

zaten bu yarışma son şansım

valla tatlım o çok önceden vermiş kilosunu artık alışmış sanıırm bir de kısa bir ziyaretti o da denizdne gelmişti yatıyormuş hatrımıza çıktı yanımıza ben illa gelsin göreyim dediğim için:))ama annemden duyduğuma göre bu kız kıbrısta ünv okudu orayı kazanınca kilosundan çekindi sanırım diyet ve sporla zayıflamış..hep zayıflayan insanları duyduk mu sanki farklı şey duycakmış gibi hep sorarız di mi halbuki basit işte az ye çok hareket et tamam bitti işte..:)valla ben de bu yarışmadan ümitliyim kaptanım ben de gaza geldim böyle üş ver iki al la olmuyor bu iş..kurbana 2 ay var..2 aya kadar en az 8 kg vercem bakın görün...

doğruu
öle çok extrem bişey yapan yok
mideye kelepçe felan gibi ki zamann da bnde düşünmedim hani değiilklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…