Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet kızlarhihoyyyt

bugün takım olarak kendi içimizde de yarışa başladık :lepi::

kurallar sıkı cezalar katııkötükedihüso

ona göre yerimseniben

ama sonucu çok güzel olcakkaydirigubbakcemile5

tabii uyanavereliniortak

uymayana elveda:gitme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama kaptanım zaten bu yeni kurallara göre iki ayda verdiği hedefe inemeyen diskalifiye edilcek demedik mi..huselimin söylediği ayda en az bir kg vermek..o zaman ona gerek yok..öyle değil mi??

önümüzdeki 2 ay evet hedeflediğimz kilo olsun
ondan sonra ayda en az 1

günaydın kızlar nasılsınız bayramdan dönmüşsünüz bakıyorum ee bayram tatili yapınca kaçamaklarda oluyor demi olsun bakalım ben fazla kaçırmadım çünki tatil yapmadım ama kendimide sıkmadım inşallah cuma günü büyük gün herkez umuyorum kendisini güzelce hazırlamıştır bu 2 ay zarfında kendi aramızda bir karar aldık umarım hepimiz sonuna kadar uygularız ve kuralarımızı gerçekleştirirken takımımızıda her hafta birinci çıkarabiliriz :)

huselcim kurallara bu kuralıda ekliyorum ozaman senide bu kuralın istasliğini tutmanı bende isterim zatan takım olarak artık hepimize belirli görevler düşüyor cuma günleri herkez kendi eşinin bir hafta boyunca ne yeyip ne içtiği ile ilgili rapor verecek. bunun için herkesin düzenli olarak yediklerini içtiklerini atlamaksızın yazmasını istiyorum

kızlar ben size birşey danışıcam bir gün boyunca yaptıklarımızı ertesigünmü yazalım topluca yoksa her öğünümü yazalım her öğünü yazarsak kontrolu zor olur gibi geliyor bir gün sonra yazarsak ta atlama yapılırmı diyorum siz ne dersiniz

topluca yazalım ozmn

ertesi gün yada yeme içme işimz bitince

akşam yani

günaydın arkadaşlar nasılsınız evet sıkı bır dıyet başladı dün kardeşımle konuştum ve 6 7 kg vermış dıyorkı evde elma bulundur acıktıkca bırtane ye cok güzel kg verdırıyor bende bu gün alacagım elmayı dedıgı gıbı yerım aclık hıssettıkce ve lahana dıyetı yapacagım yarın bu gün cok az yemeye calışacagım bakalım gün nasıl gececek herkese kolay gelsın /COLOR]

ilterim hoşgeldin canım arada kaynadı pc in düzelmiş çoook sevindimmmmmm...
hedefleri ne zaman bildiriyoruz bence bu cuma tartıdan sonra herkes hedefini bildirsin..bu cumadna itibaren başlıyoruz bu arada di mi kızlar??

teşekkürler selmacım sana da kolay gelsin de lahana diyeti zor olmayacak mı ay ben onun kokusuna hiç dayanamıyorum

günaydın selmacım elma gerçekten çok iyi kilo verdiriyor salatalıkta çok güzel kilo verdirir ama lahana diyetini devamlı yapma 2 gün dene sadece ondan sonra az ama sebze ağırlıklı olarak beslen

hedefleri ne zaman bildiriyoruz bence bu cuma tartıdan sonra herkes hedefini bildirsin..bu cumadna itibaren başlıyoruz bu arada di mi kızlar??
evet cuma günü başlıyoruz herkez cuma günü kilosuınu yazacak kilosu ile birlikte 2 ay içinde hedeflediği kiloyu yazacak

ok anlaşıldı ama atlamak unutmak yok kaçamakta yapılsa harfiyen yazılacak yoksa ben sizi yerim çıtır çıtır :roflol:
abooo bnm çift dişli çıktı:roflol:

diet olarka bugün b aşladık
ama tabii kilo bildirimlerii cumadan sonraayerimseniben

durun bende tartılayım bakalım kac kg almışım

selmam günaydıııınopuyorumnanaktan

kızlar ben birşey daha düşündüm daha doğrusu hep düşünüyordum bu kuralları düşürkende bu kadar kural koyduk bu kadar ceza yazdık bunun birde ödülü olmalı değilmi bu ödül olayınada karar verdim eger haftada 2 kilo ver üzeri veren olursa o hafta ödül verelim :lepi: hedefine 2 aydan kısa sürede ulaşanada ödül verelim :lepi: nasıl sizce ödülü söylemiyecem ama süprüz olsun lülülülülülü

kızlar herkes not defteri taşısınn yanında.. hem kendisinin hem de eşinin yediklerini oraya not alsın takip çok daha kolay olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…