huselim istatsitik tutabilirim demişsin yaa
çok güzel olur
tut yafru kuşum
ama kaptanım zaten bu yeni kurallara göre iki ayda verdiği hedefe inemeyen diskalifiye edilcek demedik mi..huselimin söylediği ayda en az bir kg vermek..o zaman ona gerek yok..öyle değil mi??
huselcim kurallara bu kuralıda ekliyorum ozaman senide bu kuralın istasliğini tutmanı bende isterim zatan takım olarak artık hepimize belirli görevler düşüyor cuma günleri herkez kendi eşinin bir hafta boyunca ne yeyip ne içtiği ile ilgili rapor verecek. bunun için herkesin düzenli olarak yediklerini içtiklerini atlamaksızın yazmasını istiyorumkurallar süper de bende kalıcı bir kural olarak şunu öneriyorum
her ayı en az 1 kilo ekside kapatacağız
1 kiloda lafmı demeyin böylece yılda 12 kilo vermiş olacağız
ve ay sonunda bir önceki aydan 1 kilo az olmayan üye direkt diskalifiye olsun
bu kurala ait istatistiği ben tutabilirim istenilir ve kabul görürse
kızlar ben size birşey danışıcam bir gün boyunca yaptıklarımızı ertesigünmü yazalım topluca yoksa her öğünümü yazalım her öğünü yazarsak kontrolu zor olur gibi geliyor bir gün sonra yazarsak ta atlama yapılırmı diyorum siz ne dersiniz
önümüzdeki 2 ay evet hedeflediğimz kilo olsun
ondan sonra ayda en az 1
ok anlaşıldı ama atlamak unutmak yok kaçamakta yapılsa harfiyen yazılacak yoksa ben sizi yerim çıtır çıtır :roflol:topluca yazalım ozmn
ertesi gün yada yeme içme işimz bitince
akşam yani
günaydın arkadaşlar nasılsınız evet sıkı bır dıyet başladı dün kardeşımle konuştum ve 6 7 kg vermış dıyorkı evde elma bulundur acıktıkca bırtane ye cok güzel kg verdırıyor bende bu gün alacagım elmayı dedıgı gıbı yerım aclık hıssettıkce ve lahana dıyetı yapacagım yarın bu gün cok az yemeye calışacagım bakalım gün nasıl gececek herkese kolay gelsın /COLOR]
günaydın arkadaşlar nasılsınız evet sıkı bır dıyet başladı dün kardeşımle konuştum ve 6 7 kg vermış dıyorkı evde elma bulundur acıktıkca bırtane ye cok güzel kg verdırıyor bende bu gün alacagım elmayı dedıgı gıbı yerım aclık hıssettıkce ve lahana dıyetı yapacagım yarın bu gün cok az yemeye calışacagım bakalım gün nasıl gececek herkese kolay gelsın /COLOR]
evet cuma günü başlıyoruz herkez cuma günü kilosuınu yazacak kilosu ile birlikte 2 ay içinde hedeflediği kiloyu yazacakilterim hoşgeldin canım arada kaynadı pc in düzelmiş çoook sevindimmmmmm...
hedefleri ne zaman bildiriyoruz bence bu cuma tartıdan sonra herkes hedefini bildirsin..bu cumadna itibaren başlıyoruz bu arada di mi kızlar??
abooo bnm çift dişli çıktı:roflol:ok anlaşıldı ama atlamak unutmak yok kaçamakta yapılsa harfiyen yazılacak yoksa ben sizi yerim çıtır çıtır :roflol:
ilterim hoşgeldin canım arada kaynadı pc in düzelmiş çoook sevindimmmmmm...
hedefleri ne zaman bildiriyoruz bence bu cuma tartıdan sonra herkes hedefini bildirsin..bu cumadna itibaren başlıyoruz bu arada di mi kızlar??
durun bende tartılayım bakalım kac kg almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?