Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben lahananın içine bır fıncan bulgur koyarak yapıyorum tadıda cok güzel oluyor haftanın ıkı günü carşamba perşembe yapacagım

kızlar herkes not defteri taşısınn yanında.. hem kendisinin hem de eşinin yediklerini oraya not alsın takip çok daha kolay olur..
canım ben kendime bir cizelge hazırladım zaten sizlerede vermek isterim ama excelden buraya aktarmak zor oluyor sizlerde gün gün yazabilirsiniz not defteride kendiniz için güzel bir fikir bence

kızlar ben çıkıyorum işlerim çok fazla cuma gününe kadar bitirmem lazım sonra gelirim yine 100 kadar fatura kesecem

süper süper:lepi:ama bence ödülü de söylemelisin ki motivasyon artsın bak cezalar söylendi herkesin ödü koptu tutuştu eminim o da etki eder..ama söylim ben ödül olarak rep falan kabul etmemklava:lmaz:kötükedihüsohihoyyyt

süpersin süper:hulya:
ama bn şimdi bn merak ederim söle banalaelaelaelaelae

86700 gr bakalım cok kötü kg aldım ama verecegım merak etmeyın

sana 90 a yaklaştığını hatırlatmama gerek yok sanırımkötükedihüso

kızlar ben ancak yarın başlayabilirim diyete evdek,ler akşam gidiyo
yarın lahana diyetiyle başlıyorum bugün malzemelerimi alıp 2 gün yicem
ewt not defyeri taşıyalım ben yapmıştım biara onu hala saklarım çok güzel kilo vermi,ştim çnkü

bende repi ödül olarak kabul etmiyorum . Evet haklısın canım haftada eğer 2 kilo verildiyse ödül olarak ta o hafta bonus verelim diyorum atıyorum 2 kilo ver yukarısında verene soralın bu hafta en çok yemek istediğin şey neydi diye ve cevabını yemesine izin verelim fazla olmamak şartıyla
eğer 2 aydan kısa sürede hedefine ulaştıysa ozaman tam gün bonus verelim ve istediğini yemesine izin verelim cuma günleri rapor verirken bonıs verdiğimiz günü bonuslu olarak belirtelim

kolay gelsin canım sana..
saol canım
evet bende not tutacagım ve kacamak yaptıgım herşeyıde kırmızı kalemle yazacagım ne dersınız
süper bence
kızlar ya ne cabuk replerınız cogaldı benım hıç yok:çok üzgünüm:senağlama:çok üzgünüm:
boşver rep olayını yaa

iltercım kolay gelsın
saol canım
süpersin süper:hulya:
ama bn şimdi bn merak ederim söle banalaelaelaelaelae

sana 90 a yaklaştığını hatırlatmama gerek yok sanırımkötükedihüso
tamam canım söylüyorum haftada eğer 2 kilo verildiyse ödül olarak ta o hafta bonus verelim diyorum atıyorum 2 kilo ver yukarısında verene soralın bu hafta en çok yemek istediğin şey neydi diye ve cevabını yemesine izin verelim fazla olmamak şartıyla
eğer 2 aydan kısa sürede hedefine ulaştıysa ozaman tam gün bonus verelim ve istediğini yemesine izin verelim cuma günleri rapor verirken bonıs verdiğimiz günü bonuslu olarak belirtelim

yuppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt

yediklerini gözüne gözüne sokuyor şebnemcim bir de ay bugün ne az yedim diyorsun bir açıyorsun meğer neler yemişsin...çok hoş farkındalık yaratıyor bende..ne zaman defterden uzaklaştım hemen kilo aldım...

haftada 2 kilo mu kendi adıma hiç sanmıyorum ama 1 kilo vericem inşallah aralıga kadar ciddi kilo vermeliyim
artık usandım milletten bebek nezaman geliyo lafını duymaktan hemen verip bi bebek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…