benim sayfa acılıyor site bir süreliğine hizmet dışı diyor kendi profilime girdiğim zaman girebiliyorum yoksa giremiyorum anlamadım bende bakım var sanırımben de giremedim iltercim neden acaba hatta allah kahretsin şirket bu sefer kapattı dedim:)
kaptanım sen üşütmüşsün bence ( hamile olamuyacağına göre laelaelaelaelae)sıcak birşeyler iç kaptanım iyi gelir
:roflol::roflol::roflol::roflol:belki de hamileyimdrlülülülülülü
meryem ana gibikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:
öyle birşey olursa benim yanıma gel buda doğur ben annesi olurum :roflol::roflol: bedavadan anne olurum haaaa ne güzel olurdu :roflol:
amin inşallahilterim Allahım sana kendi bebeğini nasip etsin boşver sen kaptanınkini:))
kaptanım sen mideni üşüttün kesin ayaklarını sıcak tut ve dinlen..
evetkızlar herkes bu cumaya kadar bir fotosunu eklesin son çekilmiş...2 ay sonra da yenilerini...
bu arada benim partnerim nerelerde hımm nesli çık ortaya...
anacım ne hızlısınız ben önceki sayfaları okuyana kadar tekrar yeni sayfa eklenioooo
şimdik herkes sıkıca diette 2 aylık hedef belirlioruz ve o hadefe ulaşaıoruz defter gibi bişey temin edip onu tutuyoruz varmı atladığım bişiler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?