Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah 8 yarım eti form 4 zeytin az peynir domates salatalık
11 gibi yarım simit yedim
az sonra öğlen yemeği mercimek çorbası ve cacıka.s

ok o zaman...ya ben çok da yemedim ama önceki günlerden kaynaklı sanırım acayip şişim..bugün çok yorgun ve uykusuzum yapamam da yarındna itibaren spor da yapıcam kızlar söz..

kaptanım sen üşütmüşsün bence ( hamile olamuyacağına göre laelaelaelaelae) sıcak birşeyler iç kaptanım iyi gelir

ilterim Allahım sana kendi bebeğini nasip etsin boşver sen kaptanınkini:))
kaptanım sen mideni üşüttün kesin ayaklarını sıcak tut ve dinlen..

kızlar herkes bu cumaya kadar bir fotosunu eklesin son çekilmiş...2 ay sonra da yenilerini...
bu arada benim partnerim nerelerde hımm nesli çık ortaya...

anacım ne hızlısınız ben önceki sayfaları okuyana kadar tekrar yeni sayfa eklenioooo
şimdik herkes sıkıca diette 2 aylık hedef belirlioruz ve o hadefe ulaşaıoruz defter gibi bişey temin edip onu tutuyoruz varmı atladığım bişiler kızlar

:roflol::roflol::roflol::roflol:
öyle birşey olursa benim yanıma gel buda doğur ben annesi olurum :roflol::roflol: bedavadan anne olurum haaaa ne güzel olurdu :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilterim Allahım sana kendi bebeğini nasip etsin boşver sen kaptanınkini:))
kaptanım sen mideni üşüttün kesin ayaklarını sıcak tut ve dinlen..
amin inşallah
olabilir:1ninca:

kızlar herkes bu cumaya kadar bir fotosunu eklesin son çekilmiş...2 ay sonra da yenilerini...
bu arada benim partnerim nerelerde hımm nesli çık ortaya...
evet
bnm fotom var
buluşma topiğinde isteyem bakabilir

aynen öylealkisalkisalkis

buarada öğle yemeğin de 2 yemke kaşığı pirinç pil. ve 1yemek kaşığı kurufasulye ve cacık içtim
az önce arada da 3 adet galeta yedim bilginizeeee

levrekçim hoşgeldin ne yediğimizi toplu olarak o akşam ya d ertesi sabah yazıyoruz...oartnerinin yediklerini de takip etmen gerekiyor haftalık rapor vercez...

selam kızlarrrr

hele şükür girebildimm sabahtan beri çok yoğunummm deliricemmm..... burdayım bir yazamadım vallahiiii....opuyorumnanaktan

nasılsınız iyimisinizz...ayy bwn bu hafta kesin artıdayım vallaaaa...........lmaz:

ortak partnerimmmm açtım kollarımı sana emanetimmm valla döv döfebildiğin kadarrr ama cumadan sonraaa...okiş mi güselimm....:kedi:

canlar yediklerimizi şimdiden paylaşmaya başlayacak mıyız yoksa cumadan sonra mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…