amin cnaım inşallah ben işi iyice gırgıra vuruyorum siz bakmayın banailterim Allahım sana kendi bebeğini nasip etsin boşver sen kaptanınkini:))
kaptanım sen mideni üşüttün kesin ayaklarını sıcak tut ve dinlen..
evewt herkez fotosunu eklesin bende şuandaki halimlimi gösteren fotom var zaten profilde ama yinede çok yeni olmasa bir tane ekliyecemkızlar herkes bu cumaya kadar bir fotosunu eklesin son çekilmiş...2 ay sonra da yenilerini...
bu arada benim partnerim nerelerde hımm nesli çık ortaya...
canım cuma günü kuralların üzerinden tekrar geçilecek zaten ama cuma günü herkez burda olsun lütfenanacım ne hızlısınız ben önceki sayfaları okuyana kadar tekrar yeni sayfa eklenioooo
şimdik herkes sıkıca diette 2 aylık hedef belirlioruz ve o hadefe ulaşaıoruz defter gibi bişey temin edip onu tutuyoruz varmı atladığım bişiler kızlar
selam kızlarrrr
hele şükür girebildimm sabahtan beri çok yoğunummm deliricemmm..... burdayım bir yazamadım vallahiiii....opuyorumnanaktan
nasılsınız iyimisinizz...ayy bwn bu hafta kesin artıdayım vallaaaa...........lmaz:
ortak partnerimmmm açtım kollarımı sana emanetimmm valla döv döfebildiğin kadarrr ama cumadan sonraaa...okiş mi güselimm....:kedi:
kızlar benim hedefim belli 70 koyucammm valla olmazsam da artık son şansım olacak bu zaten kasımda tedaviye başlayacaz tabii kasıma kadar en azından 76 olmak isTİYORUM TEDAVİYE BAŞLARKENNN SONRADA İNŞ BEBİŞİME KAVUŞUP BAYRAMDA HAMİLEYİM DEMEK İSTİYORUM HERKESEEEEE......İNŞŞŞŞŞ...AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BU BAYRAM HİSSETTİMMMM YOKLUĞUNUUU BİRTANEMMMM
ÖZLEDİM HASRET KALDIM KOKUNAAA BEBEĞİMMMMM
GÖZLERİMDE YAŞLARR YÜREĞİMDE SEVGİN, HASRETİMİZSİN BABANLA SENİ BEKLİYORUZ BİRTANEMMMM GEL BEBEĞİM
GELKİ BAYRAMIM OLSUN ARTIK BENİMMMM...
ÖZLEMİMSİNNNN.....
amin cnaım inşallah ben işi iyice gırgıra vuruyorum siz bakmayın bana
evewt herkez fotosunu eklesin bende şuandaki halimlimi gösteren fotom var zaten profilde ama yinede çok yeni olmasa bir tane ekliyecem
canım cuma günü kuralların üzerinden tekrar geçilecek zaten ama cuma günü herkez burda olsun lütfen
canım ben cuma günü başlıyacam sizler nasıl arzu ederseniz artıkcanlar yediklerimizi şimdiden paylaşmaya başlayacak mıyız yoksa cumadan sonra mı??
amin cnaım inşallahkızlar benim hedefim belli 70 koyucammm valla olmazsam da artık son şansım olacak bu zaten kasımda tedaviye başlayacaz tabii kasıma kadar en azından 76 olmak isTİYORUM TEDAVİYE BAŞLARKENNN SONRADA İNŞ BEBİŞİME KAVUŞUP BAYRAMDA HAMİLEYİM DEMEK İSTİYORUM HERKESEEEEE......İNŞŞŞŞŞ...AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BU BAYRAM HİSSETTİMMMM YOKLUĞUNUUU BİRTANEMMMM
ÖZLEDİM HASRET KALDIM KOKUNAAA BEBEĞİMMMMM
GÖZLERİMDE YAŞLARR YÜREĞİMDE SEVGİN, HASRETİMİZSİN BABANLA SENİ BEKLİYORUZ BİRTANEMMMM GEL BEBEĞİM
GELKİ BAYRAMIM OLSUN ARTIK BENİMMMM...
ÖZLEMİMSİNNNN.....
ohh negüzel yürüyüş kadar güzel spormu var akşamada egzersiz yaptınmı süper olur canım merak etme bu hafta artıda çıksak ki çoğumuz artı çıkacaz :kedi: ama cumadan itibaran süper olacak herşey ben inanıyorumhee birde 3 saattir yürüyorum ayaklarım şişti gerçi spor sayılmaz ama hareket işte
ama akşam kızım uyuyunca 1 saat egzersiz yapıcam sözüm söz
şu cumayı artısız atlatsaydık bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?