Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ilterim Allahım sana kendi bebeğini nasip etsin boşver sen kaptanınkini:))
kaptanım sen mideni üşüttün kesin ayaklarını sıcak tut ve dinlen..
amin cnaım inşallah ben işi iyice gırgıra vuruyorum siz bakmayın bana
kızlar herkes bu cumaya kadar bir fotosunu eklesin son çekilmiş...2 ay sonra da yenilerini...
bu arada benim partnerim nerelerde hımm nesli çık ortaya...
evewt herkez fotosunu eklesin bende şuandaki halimlimi gösteren fotom var zaten profilde ama yinede çok yeni olmasa bir tane ekliyecem
canım cuma günü kuralların üzerinden tekrar geçilecek zaten ama cuma günü herkez burda olsun lütfen

ohhh ben tatlıları öyle bi yedim kidelikafaduldenneyse süt olsun kuzuma:icecream:yarın da TR ye gidiyoruz orda götürürüm annemin yemeklerinden...:icecream: artık 3 ay sonra kapatıyorum agzımı diyet spor-tatlicadiarzu-şimdi 65 ile66 arasında gidip geliyorum hedefim 60sırnaşık şey bana kalsa 55 ama koçiş istemiyo:kedi: okadar zayıflamamı

kızlar benim hedefim belli 70 koyucammm valla olmazsam da artık son şansım olacak bu zaten kasımda tedaviye başlayacaz tabii kasıma kadar en azından 76 olmak isTıYORUM TEDAVıYE BAŞLARKENNN SONRADA ıNŞ BEBıŞıME KAVUŞUP BAYRAMDA HAMıLEYıM DEMEK ıSTıYORUM HERKESEEEEE......ıNŞŞŞŞŞ...AMıııNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

BU BAYRAM HıSSETTıMMMM YOKLUĞUNUUU BıRTANEMMMM

ÖZLEDıM HASRET KALDIM KOKUNAAA BEBEĞıMMMMM

GÖZLERıMDE YAŞLARR YÜREĞıMDE SEVGıN, HASRETıMıZSıN BABANLA SENı BEKLıYORUZ BıRTANEMMMM GEL BEBEĞıM

GELKı BAYRAMIM OLSUN ARTIK BENıMMMM...
ÖZLEMıMSıNNNN.....

tamam tatlım etin de benim kemiğin de:))
ama yediklerini not et yarın sabah yaz da ben de not tutcam rapor vercem senin için sen de benim için ona göre haaa

tmm elımphacımmmmm bende not ederımmm gÖrdÜmm okudum eskıyıde cevap yazamadımmm Çok yoĞunummm valla tekım bırde ızınde arkadaŞ... Bu arada o gelıncede ekımın 2. Veyya 1. Haftasıda ben Çıkıcammm.....

inşallah inşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim hala bir kaç sorum var ama tamamdır cumaya kadar bekliorum şimdilik diete dvm edioruz

benim hedefimde 70 hayırlı uğurlu ola
akşam yemeğim koca bir kase cacık aralardada leblebi atıştırdım biraz

hee birde 3 saattir yürüyorum ayaklarım şişti gerçi spor sayılmaz ama hareket işte
ama akşam kızım uyuyunca 1 saat egzersiz yapıcam sözüm söz
şu cumayı artısız atlatsaydık bir

canlar yediklerimizi şimdiden paylaşmaya başlayacak mıyız yoksa cumadan sonra mı??
canım ben cuma günü başlıyacam sizler nasıl arzu ederseniz artık

amin cnaım inşallah
hee birde 3 saattir yürüyorum ayaklarım şişti gerçi spor sayılmaz ama hareket işte
ama akşam kızım uyuyunca 1 saat egzersiz yapıcam sözüm söz
şu cumayı artısız atlatsaydık bir
ohh negüzel yürüyüş kadar güzel spormu var akşamada egzersiz yaptınmı süper olur canım merak etme bu hafta artıda çıksak ki çoğumuz artı çıkacaz :kedi: ama cumadan itibaran süper olacak herşey ben inanıyorum

ilter ve neslihan eminim çok sürmeden kavuşcaksınız sizlerde bebişlerinize
şimdiye kadar çok arkadaşımız kavuştu burda bebeklerin
sizlerin sevinçlerinizede ortak olacağımız vakit çok yakın çok:Saruboceq:

birde şey vardı demi bitki çayı
hiç içemem ama hatrınıza gece yatmadan yeşilçay içicem inşallah:)

kızlar bayramın 1. GÜnÜ eŞımın halasına gıttık kızı geldı yenı bebeĞı olmuŞ kızı varr oturduk anlattım neden bebeĞımızın olmadıĞını bayaĞı ÜzÜldÜ ama dua edıcem senın ıÇın dedı alalh razı olsun o gÜn ıŞte 1-2 saat Çocukla ben ılgılendım tam 2,5 aylık bırde kız allahım bayıldım kucaĞımda kollarımda uyuttuım kokusu zaten bır baŞkaydııı anlayacaĞınız Çokkk etkılendımmm ....ve kesın kararlıyımmm kılolar gıdıcekkk allahım nasıp ederse tedavıbaŞlayıp bebek sahıbı olmam ıÇın bu kılolar gıdıcek baŞka Çaresı yokkk....ÇocuĞumuz olmazsada eĞer kı ınannın Şu anda o tarafını dÜŞÜnmek bıle ıstemıyorummmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…