kızlar benim hedefim belli 70 koyucammm valla olmazsam da artık son şansım olacak bu zaten kasımda tedaviye başlayacaz tabii kasıma kadar en azından 76 olmak isTİYORUM TEDAVİYE BAŞLARKENNN SONRADA İNŞ BEBİŞİME KAVUŞUP BAYRAMDA HAMİLEYİM DEMEK İSTİYORUM HERKESEEEEE......İNŞŞŞŞŞ...AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BU BAYRAM HİSSETTİMMMM YOKLUĞUNUUU BİRTANEMMMM
ÖZLEDİM HASRET KALDIM KOKUNAAA BEBEĞİMMMMM
GÖZLERİMDE YAŞLARR YÜREĞİMDE SEVGİN, HASRETİMİZSİN BABANLA SENİ BEKLİYORUZ BİRTANEMMMM GEL BEBEĞİM
GELKİ BAYRAMIM OLSUN ARTIK BENİMMMM...
ÖZLEMİMSİNNNN.....
inş. canım Rabbim gönlüne göre versin...inş. alırız bizde bu müjdeli haberi:Saruboceq:kızlar benim hedefim belli 70 koyucammm valla olmazsam da artık son şansım olacak bu zaten kasımda tedaviye başlayacaz tabii kasıma kadar en azından 76 olmak isTİYORUM TEDAVİYE BAŞLARKENNN SONRADA İNŞ BEBİŞİME KAVUŞUP BAYRAMDA HAMİLEYİM DEMEK İSTİYORUM HERKESEEEEE......İNŞŞŞŞŞ...AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
GÖZLERİMDE YAŞLARR YÜREĞİMDE SEVGİN, HASRETİMİZSİN BABANLA SENİ BEKLİYORUZ BİRTANEMMMM GEL BEBEĞİM
ÖZLEMİMSİNNNN.....
kızlar bayramın 1. GÜnÜ eŞİmİn halasına gİttİk kızı geldİ yenİ bebeĞİ olmuŞ kızı varr oturduk anlattım neden bebeĞİmİzİn olmadıĞını bayaĞı ÜzÜldÜ ama dua edİcem senİn İÇİn dedİ alalh razı olsun o gÜn İŞte 1-2 saat Çocukla ben İlgİlendİm tam 2,5 aylık bİrde kız allahım bayıldım kucaĞımda kollarımda uyuttuım kokusu zaten bİr baŞkaydııı anlayacaĞınız Çokkk etkİlendİmmm ....ve kesİn kararlıyımmm kİlolar gİdİcekkk allahım nasİp ederse tedavİbaŞlayıp bebek sahİbİ olmam İÇİn bu kİlolar gİdİcek baŞka Çaresİ yokkk....ÇocuĞumuz olmazsada eĞer kİ İnannın Şu anda o tarafını dÜŞÜnmek bİle İstemİyorummmm......
Burdayım güzelim seninle eşleştiğime sevindim.vereliniortakTaaa en başındada seninle eştik beni yediğim şeylerden dolayı yargılada kilo vermem kolay olsun. ciddiyim bak!kaydirigubbakcemileya benim denetçim nerde ya hiç gözükmüyor bu kız bu kadar çok hasta mı özlettin kendini selmaY nerdesin gel ya......
günaydın
neslişim sana ayrıca teş. ediyorum
geçmşi tüm okuduğun için
şebnm bana gondol dem bayılırıım çok severim
en tepede bile rahat durmam ayağı kalkarım
ama en çok sinir olduğum şeydir bnm
birisii biner basbaasbağrır
ve sonrada durdururlar hmnciiik
deli oluırum deliklava:
yemiyosa binme:jeyyar:
erken emeklilik diyelimkaydirigubbakcemile3azra senin modluk bitti mi?
inşallah cnm o bebek birgün gerçekten senn seveceğin bebğin olurkızlar bayramın 1. GÜnÜ eŞİmİn halasına gİttİk kızı geldİ yenİ bebeĞİ olmuŞ kızı varr oturduk anlattım neden bebeĞİmİzİn olmadıĞını bayaĞı ÜzÜldÜ ama dua edİcem senİn İÇİn dedİ alalh razı olsun o gÜn İŞte 1-2 saat Çocukla ben İlgİlendİm tam 2,5 aylık bİrde kız allahım bayıldım kucaĞımda kollarımda uyuttuım kokusu zaten bİr baŞkaydııı anlayacaĞınız Çokkk etkİlendİmmm ....ve kesİn kararlıyımmm kİlolar gİdİcekkk allahım nasİp ederse tedavİbaŞlayıp bebek sahİbİ olmam İÇİn bu kİlolar gİdİcek baŞka Çaresİ yokkk....ÇocuĞumuz olmazsada eĞer kİ İnannın Şu anda o tarafını dÜŞÜnmek bİle İstemİyorummmm......
selmaY bende seninle eşleştiğime sevindim valla....şuaralar acayip sıkıntılıyım sınavım var harıl harıl çalışıyorum okulda başladı ama pes etmek yok haberin ola.....
İnşallah birdaha bozulmaz yapıldığına sevindim.kızlarrrrrr ben geldim size çok güzel bir süprizim var artık benden kurtuluşunuz yok akşam üzerileride burdayım bundan sonra çünki bilgisayarımı yaptırdım 200 tl sıkışmış bir yerlerine ama sonunda oldu şükürler olsun inşallah bir daha bozulmaz
Çok moralim bozuldu puanlarımız sıfırlanmadan önce bizimde haberimizin olması gerekmez miydi?nerde puanlarımız olamaz kötükedihüsoakannehir:gitme:fisfisfiskötükedihüso
sana katılıyorum canımkızlar diyet ne alemde acaba
ben hiç iyi değilim ya bu yarışmada ne işim var diyorum bu aralar
bakalım bayram sonrası takım olarak neler yapacağız
birbirimizi iyi motive edelimki halledelim şu zayıflama işini artık
1 kg çok değil bence bana uyarkurallar süper de bende kalıcı bir kural olarak şunu öneriyorum
her ayı en az 1 kilo ekside kapatacağız
1 kiloda lafmı demeyin böylece yılda 12 kilo vermiş olacağız
ve ay sonunda bir önceki aydan 1 kilo az olmayan üye direkt diskalifiye olsun
bu kurala ait istatistiği ben tutabilirim istenilir ve kabul görürse
Şebnemciğim resimlere baktım her zamanki gibi süpersin canım.resim yükledim şekerler
Sen ne diyorsun kaptanım ağzını hayra aç ,allah eksikliğini göstermesin ,allah uzun ve mutlu ömürler nasip etsin.ogün bnm kardeşimde öle dioo
abla dioo sen ölmee tabutunu taşıayacakda olmaz dioo
bnde dediim 5 kişi taşıcıyacağına 10 kişi taşır dediim
Bende ciddi ciddi başladım hadi hayırlısıgünaydın arkadaşlar
evet başladık takımcak
hadi hayırlısı
Çilekciğim beni yönlendir olur mu?herkese günaydın....ben bayramda evdeydim ve sadece sebze yemeği yedim...şimdide okuldayım malum iş başladı..bugün diyete başlıyoruz......haydi herkese kolay gelsin....
İnşallah birdaha böyle birşey olmaz.wala ne yapacaklarını bilmiyorum
çünkü ne etcekelrini şaşırdılar da
Kaptanım o yöntem çok sakıncalı diye biliyorum ama...doğruu
öle çok extrem bişey yapan yok
mideye kelepçe felan gibi ki zamann da bnde düşünmedim hani değiilklava:
Bencedeönümüzdeki 2 ay evet hedeflediğimz kilo olsun
ondan sonra ayda en az 1
topluca yazalım ozmn
ertesi gün yada yeme içme işimz bitince
İyi o zaman kaptanım ben yatmadan 2 saat önce yazarım.
akşam yani
Ödül ne acaba merak ettim.kızlar ben birşey daha düşündüm daha doğrusu hep düşünüyordum bu kuralları düşürkende bu kadar kural koyduk bu kadar ceza yazdık bunun birde ödülü olmalı değilmi bu ödül olayınada karar verdim eger haftada 2 kilo ver üzeri veren olursa o hafta ödül verelim :lepi: hedefine 2 aydan kısa sürede ulaşanada ödül verelim :lepi: nasıl sizce ödülü söylemiyecem ama süprüz olsun lülülülülülü
Selmacığım benimkide az , niye sıfırladılar hiç anlamadım.kızlar ya ne cabuk replerınız cogaldı benım hıç yok:çok üzgünüm:senağlama:çok üzgünüm:
Boşversene ya senin bebeğinden kime ne ki ver ağızlarının payını.haftada 2 kilo mu kendi adıma hiç sanmıyorum ama 1 kilo vericem inşallah aralıga kadar ciddi kilo vermeliyim
artık usandım milletten bebek nezaman geliyo lafını duymaktan hemen verip bi bebek istiyorum
Kaptanım bence sen üşütmüşsün umarım şimdi iyisindir.kızlar yaa
midem çok bulanıoo nedne acaba
birde üşüyorumm
Yeni doğum yapmana karşı bence kilon çok çok iyi.ohhh ben tatlıları öyle bi yedim kidelikafaduldenneyse süt olsun kuzuma:icecream:yarın da TR ye gidiyoruz orda götürürüm annemin yemeklerinden...:icecream: artık 3 ay sonra kapatıyorum agzımı diyet spor-tatlicadiarzu-şimdi 65 ile66 arasında gidip geliyorum hedefim 60sırnaşık şey bana kalsa 55 ama koçiş istemiyo:kedi: okadar zayıflamamı
kızlar benim hedefim belli 70 koyucammm valla olmazsam da artık son şansım olacak bu zaten kasımda tedaviye başlayacaz tabii kasıma kadar en azından 76 olmak isTİYORUM TEDAVİYE BAŞLARKENNN SONRADA İNŞ BEBİŞİME KAVUŞUP BAYRAMDA HAMİLEYİM DEMEK İSTİYORUM HERKESEEEEE......İNŞŞŞŞŞ...AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ÖZLEMİMSİNNNN.....
Canım benim beni çok duygulandırdın .Şimdiye kadar şükürler olsun ettiğim birçok dua kabul oldu umarım senin için ettiğim duada kabul olur. (Peyganberler şehri Urfada ikamet ediyorum)
selmay yine gözükmüyor
nerelerde acaba
Asla pes edermiyim hiç.vereliniortakselmaY bende seninle eşleştiğime sevindim valla....şuaralar acayip sıkıntılıyım sınavım var harıl harıl çalışıyorum okulda başladı ama pes etmek yok haberin ola.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?