Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yeni doğum yapmana karşı bence kilon çok çok iyi.

canım doguma 82 ile girdim:kedi:delikafadulden 3 ay oluyo 65 ile 66 arasındayım iştehihoyyytemzirme sayesinde gitti kiloların çogu çok şükür eger az kilo alsaydım normal kilomun bile altına düşerdim ne güzel olurduşakkıdı su 6 kiloyuda atmam lazım üstümden inş.3 ay sonra kadrolu olarak aranızdayım azracımda söz aldımkaydirigubbakcemile2

eğer kimseyle eşleşmediysem takıma kendi eşimi getircemde hazır yer de varken:))
azracım ona göre bana bildir eski 8.takımlı bir arkadaş hamiş kalıp ayrılmıştı takımdan artık bebişi kocaman oldu maşallah
diet yapmasında bir sakınca yok yani

BENIM EŞİMSIN HUSEL vereliniortakvereliniortakvereliniortak

KAHVALT

bır dılım ekmek bıraz peynır

ARA

bır elma

ÖGLEN

cok kötü bırşey yedım bır porsıyon iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiskender

AKŞAM

bol sssu başka bırşey yok

bu gün ılk oldugu ıcın konsantrasyon zorlugu cektım ama yavaş yavaş olacak ınşallah ben hedef koyamıyorum aslında 78 demıştım ama olurmu acaba bılmıyorum

levrekcim nerelerdesin birbirimize koçluk edicez
benim ocakta lahana çorbası pişiyo şuan en az2 gün yicem bunu
içindekiler kısmı:lahana kırmızı biber domates maydonoz sogan hazır çorba

huselim yeni eğitim öğretim yılın hayırlı olsun canım.....
yavrucağızları okula başlayan arkadaşalrıma da kolaylıklar diliyorum.....
hele bana Alllah daha da kolaylık versin...normal okul ve yüksek lisansım başladı...1 ay sonrada müd yardd sınavım var...haaaaa arada bide diyetimiz var.....
Haydi hepimize kolay gelsin...........

günaydın arkadşlar
okul telaşesi başladı
bn kızı okula bırakıp ordan kendi okuluma gidecem
artık kaçta dönerim allah bilir
öğlene yetişmeye çalışcam
cemrecim diğer kişilere haksızlık olmasın
geri dönmek üzere ayrıldı yazacam
ama yinede gel takıma yaz ok mi?
husel gelsin anacım 2 boş yerimz var şuan
şimdilk bn kaçar
kendim giynecem kızı uyandrm
by by

gÜnaydın bende oglanı okula bırakıp geldım Şımdıde kahvaltı yapacagım bakalım bu gÜn nasıl gececek

levrekcim nerelerdesin birbirimize koçluk edicez
benim ocakta lahana çorbası pişiyo şuan en az2 gün yicem bunu
içindekiler kısmı:lahana kırmızı biber domates maydonoz sogan hazır çorba

cnm senmiydin benim koçum valla bende öle takılıom galiba benim eşim yok die benneyaptımki
tamamdırr cnm halletces biz bu kilo konusunu takımca cuma günü itibariyle başlıoruz bu olaya dimi

günaydın kızlarrrrr,
dün akşam yediklerimi yazayım 2 yemek kaşığı nohut,tavuk göğsü (haşlanmış) ve salata yedim

günaydın kızlarrrrr

herkese kolay gelsinnnnn banada tabiii....

sabah sabah sizi biraz güldirim dedimm....kısa kısa......

Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor.. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz..

Namaz
Ramazanda cemaat toplanmış, teravihde. Ufaklığın teki de annesinin peşine takılmış gelmiş. Namaz kılınırken sessiz sessiz olanları izleyen çocuğun dudaklarından hayal gücünü ortaya koyan şu cümleler dökülüyor. ''Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim! Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim!'' Cemaat uzun süre secdeden kalkamadı tabi... *******

Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti.. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi. ********

1 Nisan şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim. Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim." 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii. "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum." Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti! GÜZELLLLLLLLLLLLL

Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?" ***********

Cadaloz kaynana
ış arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine! SARIŞINLAR PARDON :))))))))))))))))

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa."

günaydınnnn
sevgili koçum naber
biz en iyi ikili olalım en çok kilo veren biz olalım ok?
ben lahana çorbamı ısıtıp içicem şimdi eşimde yiyo benle birlikte kurtlu böcekkk
saat 10da yürüyüş yapıcam
levregim yediklerimize dikkat edelim
eger olabiiliyorsa sabahtan yada akşamdan planla ne yicegini ve onun dışına çıkma ben böyle yapmaya çalışıyorum

nesli süpersin hepsine çok güldüm özellikle yatın kölelerim kalkın kölellrime bide 1 nisan şakasına
harikasın

çok güzellermiş cnm ya saolasın alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…