Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inşallah olucaz cnm haftaya:Saruboceq: ondan sonraki haftaları hiç sölemiom çıtır olcez çıtıırrrrkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2

tebrk ederim çilekcim
bayram sonu bile eksi geldiin

bu arada huselin hesabı yanlış olmuş çünkü bnde geçen hafta 78,1 gözüküyoryerimseniben

çitosum hoşgeldin canım hadi hayırlı olsun güzel arkadaşım elele atıcaz bu kiloları inşallah bu sefer olacak
yanlız kuralllar çok sıke he ona göre:)))

merhaba canım senin için böyle yazdım 2 aylık yarışma sürecini
Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

bakın şu anda çok kötü bişi yapıyorunmmmmmmm çikolata yiyorummmmm hayde bana engel olunnnnnn..................kaydirigubbakcemile
herkez kendine yapar bitanem istediğin kadar yimekte serbestsin haftaya azrayla ben birinci olunca sana afiyet olsun derim laelaelaelaelae

süpersün selmacım böyle devam et ama makarna ve pilavı artık menündne kaldır diyorum ben

hayırlı cumalar kardeş takımcım
saol cnaım sanada hayırlı cumalar

hoşgeldin armaıza

kahvaltı
2dilim ekmek+peynir+3 tane zeytin
ara
2 erik
öğle
1 tavuk pirzola+2 elma dilimi patates+2 yem.kaşığı yoğurt
ara
1 erik
akşam
hamburger (yemekde evde değildim bir daha olmıcak sözzz klava:)
gün içerisinde yeşilçay rezene ve yaklaşık 10 su bardağı su
suyu azmı içiom acaba ben yaaaa

olsun şebnm 200gr vermişsina.s.
dediğn gibi o kadr tatlıdan sonra

oolursun şebnemcim sıkma canını senin boyun kaç?
ben hedef kiloma çok yakınsın sen..ne güzel ya..

şebnm maşşalh çok güzelde i hatun bana göre 65 olsa ne alaaa kaydirigubbakcemile5

çitosum hoşgeldin canım hadi hayırlı olsun güzel arkadaşım elele atıcaz bu kiloları inşallah bu sefer olacak
yanlız kuralllar çok sıke he ona göre:)))

vereliniortak
vereliniortak
vereliniortak

valla hella olsun kızlar ikinize de biz aldık bayramda siz ne güzEL vermişsiniz..a.s.

8 takım üyeleri bugün itibari ile hepinizinde bildiği üzere kendi aramızda ve 6 takımla bir yarışa başladık 2 aylık bu süreçte herkezin üzerine düşeni yapacağını düşünüyororum ve hayırlı olsun diyorum
]biliyorsunuz herkezin bir eşi var ve eşler bir hafta boyunca birbirlerini kontrol edecekler bir hafta sonunda eşler arasındaki yarıştada hangi grubun kazanacağını burdan ilan edicem bilginize sunulur.
6 takım (yani kardeş takımımızla ) aramızda olan yarışıda önemle hatırlatırım lütfen yediklerinizi içtikleriniz bunları düşünerek yemenizi ve içmenizi istiyorum
şunuda hiç bir zaman unutmayın ölünceye kadar şişko kalmak istemiyorsak bu kilolardan ve yağlardan kurtulmak zorundayız.

ÖRNEK DİET LİSTESİ
HERKEZİN BU DİETE YAKIN BİR DİET YAPMASINININ DAHA SAĞLIKLI OLACAĞINA İNANIYORUM

Sabah : 1 k.k kadar peynir +
salata ( domates – biber – salatalık )+
1 ince dilim kepek ekmeği +
çay veya kahve (şekersiz )

Ara öğün : 1 porsiyon meyve

Öğlen : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık ( 90 gr ) veya 1 su bardağı sebze yemeği +
salata +
1 kase yoğurt +
1 dilim ekmek veya 1 kase çorba
Yada sadece 1 tane kaşarlı yasız tost + çay yada kahve (şekerisiz)

Ara öğün : 1 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam : 1 su bardağı sebze yemeği veya 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr ) +
salata +
1 kase yoğurt +
1 dilim ekmek yada 3 yemek kaşığı pilav veya makarna yada 1 kase çorba

gece : 1 bardak süt

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

İlterçakır
Kilosu : 76
Hedef kilosu : 68
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84
Hedef kilosu : 76
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 116
Hedef kilosu : 106 ( bu şekilde düzelttim kaptanım )
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 79
Hedef kilosu : 70
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek zorındayım ÇÜNKÜ EŞİM KUCAĞINA ALAMIYOOOO....
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

BURDA İSMİ OLMAYANLAR HEDEF KİLOLARINI VE NEDENLERİNİ SÖYLEMEYEN ARKADAŞLAR ACİLEN CEVAP BEKLİYORUM opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…