Ben 27 yaşında 2 çocuk annesiyim,
Boy:158 kilom :65 boyuma göre kilom fazla, ideal kilom 55
Oğlumdan sonra bir türlü kilo veremedim, en fazla 2 kilo verdim, onuda geri aldım, diet konusunda beceriksizim, ama burda sizinle olursam verebileceğime inanıyorum..
sen 103 de gördüünmüü:1shok:
ve şimdi bu kilodasın helal olsunzemuszemus
selma12 çok sevinme bence levrekle ben birinciyiz
levrek bi kilo vereme elimden çekecegin var:)
bence eşlerden veremeyen o hafta kilo veren eşine şişko yazsın örnegin levrek kilo verirse ben veremezsem ki bu olmuycak
şişko şebnem yazsın ayyy yazması bile çok kötü (okuyun silcem valla devamlı burda durmamalı:)
anladım canım haklısın aslında..89 lardan bu haline inmen de büyük başarı önceden başarmışsın şimdi nedne olmasın di mi..akandayım canım..ben de şimdi düşünmüyorum ama şimdiden vermem gerek ki anca oturur kilo bir senede..bak kerdeşimin eşi 60 la hamile kaldı 71 le doğuma gitti 2 aylık bebişi var şimdi 60 kilo..ne kadar rahat etti..tatlım ewt ideal kilom 64.5 çıkıyo ama ne kadar zayıf hamile kalsam okadar iyi gözüm korktu napiim ben 58le evlendim 74le hamile kaldım 102 103lerde doğurdum dogumdan snra hep 88 89 larda gittim geldim anlıycagın korkuyorum
ama ozaman çok bilinçsizdim hayatımda hiç kilo almammıştım 36 38 beden giyerdim evlendim ailemden ayrıldım elazıga geldim yaşımda küçük 19 oda evlendikten snra girdim
daraldım yedimde yedim hamileligime sevinemedim bile
herkes kilo almışsın şebnem diyodu ama tartım yoktu diye farkında deildim sadece kıyaftler olmuyodu onlarıda çok giymiyodum yeni evlisin kimseyi tanımıyosun akşamları eşimle çıktıgımda öyle eşofman altı badi felan takardım üstüme
ne kadar kilo almışımdır ki olsam olsam 65 felanımdır diyodum bi gittim ki 6 ay snra doktora 74 kilosun dedi bide beni teselli etti 76 çıktım 2 kilo düş fazla gösteriyo dedi şokk oldum agladım çıktıktan snra eşimde sanıyoki bebege sevindim ondan aglıyorum
inanmadım o tartıya digitalde tartıldım dogruymuş 74 kiloymusum
anlatabildimmi neden 60 olamyı istedigimi ama önce 65 olmalıyım
merhaba hoş geldin aramızaMerhaba arkadaşlar,
Banada yer varmı bende katılabilirmiyim yarışmaya,:kedi:
saol kaptanımilterim süpersiiin sen:lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz
canım benim böyle devam etBende yazayım kg 85900
:roflol::roflol:iltercim tşk ederiz hatırlatmalar için canım..
nesliyle ben haftaya birinci olcaz bu belli de bakalım 2. kimler olcak:))
günaydın kardeş takım hayırlı cumalar
çiğdem peki daha önce bi takıma üye olmuşluğun varmı
GÖRÜŞECEGIZ ŞEBNEM İMKANSIZ BIZE YETIŞMENIZ KENDIMI COK IYI HISSEDIYORUM ONA GÖRE zemuszemus:lepi::dance: BIRINCI BIZIZ:hooray::hooray:
tamamm ortii vereceğuummm vermek zorundayummmsırnaşık şeyselma12 çok sevinme bence levrekle ben birinciyiz
levrek bi kilo vereme elimden çekecegin var
bence eşlerden veremeyen o hafta kilo veren eşine şişko yazsın örnegin levrek kilo verirse ben veremezsem ki bu olmuycak
şişko şebnem yazsın ayyy yazması bile çok kötü (okuyun silcem valla devamlı burda durmamalı:)
hojgeldin cnmmm a.s.a.s.
hoşgeldinn aramıza artık çigdemlede çitos eş olurlar
canım 4. takıma 3 gün düzenli girmiştim, ama üye olmadım sadece takip ettim ramazandan dolayı erteleedim....Ramazan bitti kesin kararımı verdim...
eşleşmeler
azrasıla=ilterçakır
selma12=ilterçakır
neslihan165=elimpiha
şebnem=levrek
husel=çitos
dağçileği=selmay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?