Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hojgeldin cnmmm a.s.a.s.

sen 103 de gördüünmüü:1shok:
ve şimdi bu kilodasın helal olsunzemuszemus

50 beden dim şimdi 40 bedenim ama o hani koydugum resimler varya siyah pantolon o 38 ama çok dar oluyo tatmin olmak için giydim göbek yoktur normalde ama onu giyince yanlar pörtlüyo
ama pörtlemeden de giycem

GÖRÜŞECEGIZ ŞEBNEM İMKANSIZ BIZE YETIŞMENIZ KENDIMI COK IYI HISSEDIYORUM ONA GÖRE zemuszemus:lepi::dance: BIRINCI BIZIZ:hooray::hooray:

anladım canım haklısın aslında..89 lardan bu haline inmen de büyük başarı önceden başarmışsın şimdi nedne olmasın di mi..akandayım canım..ben de şimdi düşünmüyorum ama şimdiden vermem gerek ki anca oturur kilo bir senede..bak kerdeşimin eşi 60 la hamile kaldı 71 le doğuma gitti 2 aylık bebişi var şimdi 60 kilo..ne kadar rahat etti..

Merhaba arkadaşlar,
Banada yer varmı bende katılabilirmiyim yarışmaya,:kedi:
merhaba hoş geldin aramıza
ilterim süpersiiin sen:lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz
saol kaptanım

Bende yazayım kg 85900
canım benim böyle devam et

iltercim tşk ederiz hatırlatmalar için canım..
nesliyle ben haftaya birinci olcaz bu belli de bakalım 2. kimler olcak:))
:roflol::roflol:

çitos ( 95,6) / 95,5 / 0,1 / 0,10% )
çitos 44.etaptan ayrılmışsın
95,5 le
şuan kaçdıın
bu haFTA seni alayım takıma

eşleşmeler
azrasıla=ilterçakır
selma12=ilterçakır
neslihan165=elimpiha
şebnem=levrek
husel=çitos
dağçileği=selmay

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

İlterçakır
Kilosu : 76
Hedef kilosu : 68
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84
Hedef kilosu : 76
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 116
Hedef kilosu : 106 ( bu şekilde düzelttim kaptanım )
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 79
Hedef kilosu : 70
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek zorındayım ÇÜNKÜ EŞİM KUCAĞINA ALAMIYOOOO....
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00 ( 5 kilo rahat verirsin hedefini 71 den 70 çektim canım )
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiorum,koltukda otururken kucağıma yastık almak istemiorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiorum... (bu böle devam eder

burda ismi olmayanlar lütfen birldirsin

tamamm ortii vereceğuummm vermek zorundayummmsırnaşık şey
benim fast food'a karşı zafım var zaten bu kilolarda olmamın sebebide budur önceden haftanın en az 2 günü fast food yiyodumm buarada madem şişko yazılsın istemion senin zayıflama nedenlerini tekrar yazarım unutma bunları şebnem zayıflamak zorundasın fln diyimmm bu nasıl etkili olurmuuuu

ilterim keşke daha fazlasını verebilsem veremezde umutsuzluğa düşerim die öle yazdım ama tamamdır ara gaz aldım valla opuyorumnanaktan verirsin diosan veririm cnmmmm saolasın

süper olur levrekcim
sende nolur fastfoodan uzak dur işyerine salata felan istetemezmisin ben mesala öğlen çarşıya çıkıcam ve açıkırsam tavuklu salata yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…