Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ilterim süpersiiin sen:lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz

Hoşbulduk şekerlerrrr..

32 YAŞındayım,170 boyundayım veeeeee sıkı durun 110 kiloyum..Şu an ki hedefim 2 ayda 99 kilo.

kilo:75,6
hedef kilo:71
neden: istediğim gibi giyinmek istiorum,koltukda otururken kucağıma yastık almak istemiorum,
yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiorum... (bu böle devam eder mafoldumben )

kendinden bahsset
kaç kilosun hedefin kaç

Ben 27 yaşında 2 çocuk annesiyim,
Boy:158 kilom :65 boyuma göre kilom fazla, ideal kilom 55
Oğlumdan sonra bir türlü kilo veremedim, en fazla 2 kilo verdim, onuda geri aldım, diet konusunda beceriksizim, ama burda sizinle olursam verebileceğime inanıyorum..

günaydın arkadaşlar
a.s. sana da günaydın dilerim güzel haberler veririsin

Hoşbulduk şekerlerrrr..

32 YAŞındayım,170 boyundayım veeeeee sıkı durun 110 kiloyum..Şu an ki hedefim 2 ayda 99 kilo.

çitooooooooos
sen bana yakınsıııın
nese inşallah ikimzde 2 ay sonunda çift rakamları görürüüzkaydirigubbakcemile5
ayrıldığın killyuda ah bi hatrlasan

iltercim tşk ederiz hatırlatmalar için canım..
nesliyle ben haftaya birinci olcaz bu belli de bakalım 2. kimler olcak:))

NIHALCIM HİÇ ŞANSINIZ YOK BENCE BOŞA HEVESLENMEYIN BIRINCI KIM OLACAGI BELLI opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:hulya::hulya::hulya: BIZE YETIŞMENIZ IMKANSIZ

ne güzle boyun da uzunmuş da sana 60 kg çok değil mi canım ya ..

tatlım ewt ideal kilom 64.5 çıkıyo ama ne kadar zayıf hamile kalsam okadar iyi gözüm korktu napiim ben 58le evlendim 74le hamile kaldım 102 103lerde doğurdum dogumdan snra hep 88 89 larda gittim geldim anlıycagın korkuyorum
ama ozaman çok bilinçsizdim hayatımda hiç kilo almammıştım 36 38 beden giyerdim evlendim ailemden ayrıldım elazıga geldim yaşımda küçük 19 oda evlendikten snra girdim
daraldım yedimde yedim hamileligime sevinemedim bile
herkes kilo almışsın şebnem diyodu ama tartım yoktu diye farkında deildim sadece kıyaftler olmuyodu onlarıda çok giymiyodum yeni evlisin kimseyi tanımıyosun akşamları eşimle çıktıgımda öyle eşofman altı badi felan takardım üstüme
ne kadar kilo almışımdır ki olsam olsam 65 felanımdır diyodum bi gittim ki 6 ay snra doktora 74 kilosun dedi bide beni teselli etti 76 çıktım 2 kilo düş fazla gösteriyo dedi şokk oldum agladım çıktıktan snra eşimde sanıyoki bebege sevindim ondan aglıyorum
inanmadım o tartıya digitalde tartıldım dogruymuş 74 kiloymusum

anlatabildimmi neden 60 olamyı istedigimi ama önce 65 olmalıyım

Son düzenleme:
Bende yazayım kg 85900
300 gr olsa vermişsiin
ii sevndm a.s

tmm hoşgeldn ozmn
bn takım kaptanı ilterde yardımcıı
bi önceki sayfada kurllar var oku
2 aylık kısa bi yarışmaya giriyoruuz
1 2 hafta deneme haftan olcak
gidişatına göre alcam seni takıma
ok

NIHALCIM HİÇ ŞANSINIZ YOK BENCE BOŞA HEVESLENMEYIN BIRINCI KIM OLACAGI BELLI opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:hulya::hulya::hulya: BIZE YETIŞMENIZ IMKANSIZ

hadi baaaaamlülülülülülü

sen 103 de gördüünmüü:1shok:
ve şimdi bu kilodasın helal olsunzemuszemus

bencede eğer bebek düşünüyorsan, ne kadar verirsen o kadar kar,
Birde kilo almaya bi başlayınca, çok hızlı bir şekilde alıyorsun, yedikce yiyesin geliyor, miğde genişleyince normal yeskete doymuyoruzmafoldumben

selma12 çok sevinme bence levrekle ben birinciyiz
levrek bi kilo vereme elimden çekecegin var:)
bence eşlerden veremeyen o hafta kilo veren eş veremeyen eşine şişko yazsın örnegin levrek kilo verirse ben veremezsem ki bu olmuycak
şişko şebnem yazsın ayyy yazması bile çok kötü (okuyun silcem valla devamlı burda durmamalı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…