8 takım üyeleri bugün itibari ile hepinizinde bildiği üzere kendi aramızda ve 6 takımla bir yarışa başladık 2 aylık bu süreçte herkezin üzerine düşeni yapacağını düşünüyororum ve hayırlı olsun diyorum
]biliyorsunuz herkezin bir eşi var ve eşler bir hafta boyunca birbirlerini kontrol edecekler bir hafta sonunda eşler arasındaki yarıştada hangi grubun kazanacağını burdan ilan edicem bilginize sunulur.
6 takım (yani kardeş takımımızla ) aramızda olan yarışıda önemle hatırlatırım lütfen yediklerinizi içtikleriniz bunları düşünerek yemenizi ve içmenizi istiyorum
şunuda hiç bir zaman unutmayın ölünceye kadar şişko kalmak istemiyorsak bu kilolardan ve yağlardan kurtulmak zorundayız.
ÖRNEK DİET LİSTESİ
HERKEZİN BU DİETE YAKIN BİR DİET YAPMASINININ DAHA SAĞLIKLI OLACAĞINA İNANIYORUM
Sabah : 1 k.k kadar peynir +
salata ( domates – biber – salatalık )+
1 ince dilim kepek ekmeği +
çay veya kahve (şekersiz )
Ara öğün : 1 porsiyon meyve
Öğlen : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık ( 90 gr ) veya 1 su bardağı sebze yemeği +
salata +
1 kase yoğurt +
1 dilim ekmek veya 1 kase çorba
Yada sadece 1 tane kaşarlı yasız tost + çay yada kahve (şekerisiz)
Ara öğün : 1 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 1 su bardağı sebze yemeği veya 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr ) +
salata +
1 kase yoğurt +
1 dilim ekmek yada 3 yemek kaşığı pilav veya makarna yada 1 kase çorba
gece : 1 bardak süt
GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.
ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.
Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.
Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....
İlterçakır
Kilosu : 76
Hedef kilosu : 68
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum
Elimpia
Kilosu : 84
Hedef kilosu : 76
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek
Azra_sıla
Kilosu : 116
Hedef kilosu : 106 ( bu şekilde düzelttim kaptanım )
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım
Neslihan165
Kilosu : 79
Hedef kilosu : 70
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek zorındayım ÇÜNKÜ EŞİM KUCAĞINA ALAMIYOOOO....
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......
Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun
BURDA İSMİ OLMAYANLAR HEDEF KİLOLARINI VE NEDENLERİNİ SÖYLEMEYEN ARKADAŞLAR ACİLEN CEVAP BEKLİYORUM opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar,
Banada yer varmı bende katılabilirmiyim yarışmaya,:kedi:
Hoşbulduk şekerlerrrr..
32 YAŞındayım,170 boyundayım veeeeee sıkı durun 110 kiloyum..Şu an ki hedefim 2 ayda 99 kilo.
Hoşbulduk şekerlerrrr..
32 YAŞındayım,170 boyundayım veeeeee sıkı durun 110 kiloyum..Şu an ki hedefim 2 ayda 99 kilo.
kendinden bahsset
kaç kilosun hedefin kaç
a.s. sana da günaydın dilerim güzel haberler veririsingünaydın arkadaşlar
Hoşbulduk şekerlerrrr..
iltercim tşk ederiz hatırlatmalar için canım..
nesliyle ben haftaya birinci olcaz bu belli de bakalım 2. kimler olcak:))
ne güzle boyun da uzunmuş da sana 60 kg çok değil mi canım ya ..
300 gr olsa vermişsiinBende yazayım kg 85900
Ben 27 yaşında 2 çocuk annesiyim,
Boy:158 kilom :65 boyuma göre kilom fazla, ideal kilom 55
Oğlumdan sonra bir türlü kilo veremedim, en fazla 2 kilo verdim, onuda geri aldım, diet konusunda beceriksizim, ama burda sizinle olursam verebileceğime inanıyorum..
NIHALCIM HİÇ ŞANSINIZ YOK BENCE BOŞA HEVESLENMEYIN BIRINCI KIM OLACAGI BELLI opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:hulya::hulya::hulya: BIZE YETIŞMENIZ IMKANSIZ
sen 103 de gördüünmüü:1shok:tatlım ewt ideal kilom 64.5 çıkıyo ama ne kadar zayıf hamile kalsam okadar iyi gözüm korktu napiim ben 58le evlendim 74le hamile kaldım 102 103lerde doğurdum dogumdan snra hep 88 89 larda gittim geldim anlıycagın korkuyorum
ama ozaman çok bilinçliydim hayatımda hiç kilo almammıştım 36 38 beden giyerdim evlendim ailemden ayrıldım elazıga geldim yaşımda küçük 19 oda evlendikten snra girdim
daraldım yedimde yedim hamileligime sevinemedim bile
herkes kilo almışsın şebnem diyodu ama tartım yoktu diye farkında deildim sadece kıyaftler olmuyodu onlarıda çok giymiyodum yeni evlisin kimseyi tanımıyosun akşamları eşimle çıktıgımda öyle eşofman altı badi felan takardım üstüme
ne kadar kilo almışımdır ki olsam olsam 65 felanımdır diyodum bi gittim ki 6 ay snra doktora 74 kilosun dedi bide beni teselli etti 76 çıktım 2 kilo düş fazla gösteriyo dedi şokk oldum agladım çıktıktan snra eşimde sanıyoki bebege sevindim ondan aglıyorum
inanmadım o tartıya digitalde tartıldım dogruymuş 74 kiloymusum
anlatabildimmi neden 60 olamyı istedigimi ama önce 65 olmalıyım
günaydın kardeş takım hayırlı cumalar
tatlım ewt ideal kilom 64.5 çıkıyo ama ne kadar zayıf hamile kalsam okadar iyi gözüm korktu napiim ben 58le evlendim 74le hamile kaldım 102 103lerde doğurdum dogumdan snra hep 88 89 larda gittim geldim anlıycagın korkuyorum
ama ozaman çok bilinçliydim hayatımda hiç kilo almammıştım 36 38 beden giyerdim evlendim ailemden ayrıldım elazıga geldim yaşımda küçük 19 oda evlendikten snra girdim
daraldım yedimde yedim hamileligime sevinemedim bile
herkes kilo almışsın şebnem diyodu ama tartım yoktu diye farkında deildim sadece kıyaftler olmuyodu onlarıda çok giymiyodum yeni evlisin kimseyi tanımıyosun akşamları eşimle çıktıgımda öyle eşofman altı badi felan takardım üstüme
ne kadar kilo almışımdır ki olsam olsam 65 felanımdır diyodum bi gittim ki 6 ay snra doktora 74 kilosun dedi bide beni teselli etti 76 çıktım 2 kilo düş fazla gösteriyo dedi şokk oldum agladım çıktıktan snra eşimde sanıyoki bebege sevindim ondan aglıyorum
inanmadım o tartıya digitalde tartıldım dogruymuş 74 kiloymusum
anlatabildimmi neden 60 olamyı istedigimi ama önce 65 olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?