Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende zayıflama sebebimi yazayım,
Eski kıyafetlerimin içine giremiyorum,
Eski bedenim 38-40 dı şimdi 42 bedenim,(belkide 44, genelde hep eşofman giyiyorum)
Bedenime göre kıyafetlerde almak istemiyorum, sanki alınca hep böyle kalacakmışım gibi geliyor, hem diğer kıyafetlerim yep yeni dolap bekliyorlar
Neyse eskiden genelde evdeydim, dışarıya çıkarkende 1-2 pantolonum vardı zar zor sığabildiğim onları giyip çıkıyordum, ama şimdi çocuklarım okula başladı, hergün onları okula bırak , alıyorum ve kıyafet problemi yaşıyorum.. Artık incecik olup, güzel güzel giyinmek istiyorum

Hayır canım yoktum, cuma günü bana mesaj attılar listeye yazalımıı diye,bende ramazan dolayısıyla katılamıyacağım diye cevap yazdım,

tmm cnm hoşgeldin
8.takımda deneme haftandasın ozmn
çok bişey istemiyoruz
diet spor bol paylaşım
cuma günleri en geç 12 ye kadar bildiim
kuralla uymak

ilter biz 2 aylık hedefimizimi verecektik aslında o listeye 2 aylık hedefler yazılsa
ben mesala 2aylık sürede 65 olabilirm (inşallah )

fıstıklar ben çıktım oğlumu hazırlıyım servis saati yaklaşıyıo
hadi ben kaçtım levrekcim yediklerimize dikkat edelim ok

çitoooooooooooooos
seni takıma aldıım
bu hafta batıık
senle tümden batak kaydirigubbakcemile3

ilterim keşke daha fazlasını verebilsem veremezde umutsuzluğa düşerim die öle yazdım ama tamamdır ara gaz aldım valla opuyorumnanaktan verirsin diosan veririm cnmmmm saolasın
cnaım 2 ayda zaten verirsin merak etme bitanem öğlenleri salata ye

süper olur levrekcim
sende nolur fastfoodan uzak dur işyerine salata felan istetemezmisin ben mesala öğlen çarşıya çıkıcam ve açıkırsam tavuklu salata yicem
ben iş yerine evden getiriyorum düşün yani otelde çalışıyorum açık büfe var aşığıda ama inmiyorum inersen ister istemez yiyorum
ilterim azra sılada senle eş selma 12 de :uhm::uhm::uhm:
evet canım şimdilik böyle
tmm cnm hoşgeldin
8.takımda deneme haftandasın ozmn
çok bişey istemiyoruz
diet spor bol paylaşım
cuma günleri en geç 12 ye kadar bildiim
kuralla uymak
çok birşeymi istemiyorz kaptanım kuralları harfiyen yerine getirmiyen üyeyi diskalifiye ediyoruz daha ne istiyecez

ilter biz 2 aylık hedefimizimi verecektik aslında o listeye 2 aylık hedefler yazılsa
ben mesala 2aylık sürede 65 olabilirm (inşallah )
canım zaten 2 aylık süreç yazılacaktı

lahan çorbamı içtim ardından 1 elma yedim hehe selmacım sen ne yedin şeker

SEBNEM BENDE IKI DILIM K EKMEGI BIRAZ PEYNIR BIR TATLI KAŞIGI RECEL 5 ZEYTIN HAŞLANMIŞ YUMURTA YEDIM NASIL MENUM BENDE ALDIM LAHANA PAZARTESI BAŞLIYORUM cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

kızlar hedef kilonunzda 2 aylık süreci belirliyorsunuz ona göre yazın bu gün değiştirecem ama yarın değiştirmem
ayrıca selma12 ve selmay ve çitos halen nedenlerini ve 2 aylık hedef kilolarını yazmladılar lütfen yazarmısınız

ben de çok mutluyum levrek..bayramda aldığım kiloyu vermişim sabitim 84 kg..insan 84 olduğuna neden sevinirse:)

ohh tenrik ederim birtanemmmm....bu arada ben kilomu yazmıyorummmm.....çünkü bu hafta feci artıdayımmm...niye böyle oldum anlamadımmm....adet olucam + wc problemim var halen ondan mı acaba?? akannehir :hulya:

hoşgeldin aramızaa.... :lepi:

oolursun şebnemcim sıkma canını senin boyun kaç?
ben hedef kiloma çok yakınsın sen..ne güzel ya..

benimdeee benimdeeee..........:1ninca:

:lepi:

çitos hoşgeldin..
nesli nerdesinnnn??
çikolata falan bişiler okudum benim partnerim yapmaz öyle şey..inanmam valla..

son kez yaptım valla küçük bayram çikolatası varya ondan yedim 3 tane....adet olucam çok cnm çik. istiyoo....

Bende yazayım kg 85900

wawwwwwww selmacığımmmm vermişsin tebrik ederim.....kaydirigubbakcemile3 (canımsın yaaaa...hep beraberrr verecezz gidicek kilolarımızzzz.....kaydirigubbakcemile2)

iltercim tşk ederiz hatırlatmalar için canım..
nesliyle ben haftaya birinci olcaz bu belli de bakalım 2. kimler olcak:))

evetttt 1. biziizzzzz :lepi:

NIHALCIM HİÇ ŞANSINIZ YOK BENCE BOŞA HEVESLENMEYIN BIRINCI KIM OLACAGI BELLI opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:hulya::hulya::hulya: BIZE YETIŞMENIZ IMKANSIZ

lmaz: kaydirigubbakcemile5

günaydın kardeş takım hayırlı cumalar

hoşgeldin canımmmm....sanada hayırlı cumalarrrr.....hazırmıdınız yarışaaa.... kendimi tanıtım haftaya haftanın 1. grubundanım eşimde elimpha hehehehe :lepi:

50 beden dim şimdi 40 bedenim ama o hani koydugum resimler varya siyah pantolon o 38 ama çok dar oluyo tatmin olmak için giydim göbek yoktur normalde ama onu giyince yanlar pörtlüyo
ama pörtlemeden de giycem

vavvvv süpersinnn bende 38 olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

GÖRÜŞECEGIZ ŞEBNEM İMKANSIZ BIZE YETIŞMENIZ KENDIMI COK IYI HISSEDIYORUM ONA GÖRE zemuszemus:lepi::dance: BIRINCI BIZIZ:hooray::hooray:

:hulya: :hulya: :hulya:

süper olur levrekcim
sende nolur fastfoodan uzak dur işyerine salata felan istetemezmisin ben mesala öğlen çarşıya çıkıcam ve açıkırsam tavuklu salata yicem

sırnaşık şey gamyoncuiremsu kötükedihüso

hepinize günaydın arkadaşlar

hayırlı cumalar kazamız mübarek olsunnnn.....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00 ( düzelttim şebnemcim )
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

İlterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00 ( bu şekilde düzelttim kaptanım )
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek zorındayım ÇÜNKÜ EŞİM KUCAĞINA ALAMIYOOOO....
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00 ( 5 kilo rahat verirsin hedefini 71 den 70 çektim canım )
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiorum,koltukda otururken kucağıma yastık almak istemiorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiorum... (bu böle devam eder

vayyyyyyyyyy çok hırslanmışız...bende hırslaanayım daha çok mambo yapacam....zayıflayacam....hatta kurbanda bacımın düğünü var orda tek başıma mambo şov bile yaparım....

fıstıklar ben çıktım oğlumu hazırlıyım servis saati yaklaşıyıo
hadi ben kaçtım levrekcim yediklerimize dikkat edelim ok

öğle yemeği şirkette olduğu için pek sıkmıoda akşamları erkek ark.dışarı çıktığımızda fast food'a yöneliodum artık o da olmayacak
görüşürüz kızlar bende çıkıom azcuk çaluşayum görüşürükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…