listelerinde yoktun yaniii
Hayır canım yoktum, cuma günü bana mesaj attılar listeye yazalımıı diye,bende ramazan dolayısıyla katılamıyacağım diye cevap yazdım,
cnaım 2 ayda zaten verirsin merak etme bitanem öğlenleri salata yeilterim keşke daha fazlasını verebilsem veremezde umutsuzluğa düşerim die öle yazdım ama tamamdır ara gaz aldım valla opuyorumnanaktan verirsin diosan veririm cnmmmm saolasın
ben iş yerine evden getiriyorum düşün yani otelde çalışıyorum açık büfe var aşığıda ama inmiyorum inersen ister istemez yiyorumsüper olur levrekcim
sende nolur fastfoodan uzak dur işyerine salata felan istetemezmisin ben mesala öğlen çarşıya çıkıcam ve açıkırsam tavuklu salata yicem
evet canım şimdilik böyleilterim azra sılada senle eş selma 12 de :uhm::uhm::uhm:
çok birşeymi istemiyorz kaptanım kuralları harfiyen yerine getirmiyen üyeyi diskalifiye ediyoruz daha ne istiyeceztmm cnm hoşgeldin
8.takımda deneme haftandasın ozmn
çok bişey istemiyoruz
diet spor bol paylaşım
cuma günleri en geç 12 ye kadar bildiim
kuralla uymak
canım zaten 2 aylık süreç yazılacaktıilter biz 2 aylık hedefimizimi verecektik aslında o listeye 2 aylık hedefler yazılsa
ben mesala 2aylık sürede 65 olabilirm (inşallah )
lahan çorbamı içtim ardından 1 elma yedim hehe selmacım sen ne yedin şeker
tmm cnm hoşgeldin
8.takımda deneme haftandasın ozmn
çok bişey istemiyoruz
diet spor bol paylaşım
cuma günleri en geç 12 ye kadar bildiim
kuralla uymak
ben de çok mutluyum levrek..bayramda aldığım kiloyu vermişim sabitim 84 kg..insan 84 olduğuna neden sevinirse:)
Herkese günaydın şekerlera.s.a.s.
...Ben 8. takımın eski üylerinden çitosss..
Hamilelilk,doğum filan derken ara verdiğim diyet işine geri dönüyorum..EE tilkinin de dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı olduğuna göre 8.takıma geri dönmek isityorumm..vereliniortakvereliniortak
oolursun şebnemcim sıkma canını senin boyun kaç?
ben hedef kiloma çok yakınsın sen..ne güzel ya..
8 takım üyeleri bugün itibari ile hepinizinde bildiği üzere kendi aramızda ve 6 takımla bir yarışa başladık 2 aylık bu süreçte herkezin üzerine düşeni yapacağını düşünüyororum ve hayırlı olsun diyorum
]biliyorsunuz herkezin bir eşi var ve eşler bir hafta boyunca birbirlerini kontrol edecekler bir hafta sonunda eşler arasındaki yarıştada hangi grubun kazanacağını burdan ilan edicem bilginize sunulur.
6 takım (yani kardeş takımımızla ) aramızda olan yarışıda önemle hatırlatırım lütfen yediklerinizi içtikleriniz bunları düşünerek yemenizi ve içmenizi istiyorum
şunuda hiç bir zaman unutmayın ölünceye kadar şişko kalmak istemiyorsak bu kilolardan ve yağlardan kurtulmak zorundayız.
çitos hoşgeldin..
nesli nerdesinnnn??
çikolata falan bişiler okudum benim partnerim yapmaz öyle şey..inanmam valla..
Bende yazayım kg 85900
iltercim tşk ederiz hatırlatmalar için canım..
nesliyle ben haftaya birinci olcaz bu belli de bakalım 2. kimler olcak:))
NIHALCIM HİÇ ŞANSINIZ YOK BENCE BOŞA HEVESLENMEYIN BIRINCI KIM OLACAGI BELLI opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:hulya::hulya::hulya: BIZE YETIŞMENIZ IMKANSIZ
günaydın kardeş takım hayırlı cumalar
50 beden dim şimdi 40 bedenim ama o hani koydugum resimler varya siyah pantolon o 38 ama çok dar oluyo tatmin olmak için giydim göbek yoktur normalde ama onu giyince yanlar pörtlüyo
ama pörtlemeden de giycem
GÖRÜŞECEGIZ ŞEBNEM İMKANSIZ BIZE YETIŞMENIZ KENDIMI COK IYI HISSEDIYORUM ONA GÖRE zemuszemus:lepi::dance: BIRINCI BIZIZ:hooray::hooray:
süper olur levrekcim
sende nolur fastfoodan uzak dur işyerine salata felan istetemezmisin ben mesala öğlen çarşıya çıkıcam ve açıkırsam tavuklu salata yicem
süpersin çilekçimvayyyyyyyyyy çok hırslanmışız...bende hırslaanayım daha çok mambo yapacam....zayıflayacam....hatta kurbanda bacımın düğünü var orda tek başıma mambo şov bile yaparım....
fıstıklar ben çıktım oğlumu hazırlıyım servis saati yaklaşıyıo
hadi ben kaçtım levrekcim yediklerimize dikkat edelim ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?