Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

KıLOM 85900

HEDEF KG 79

NEDENI

artık cok rahatsızım bu kg dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benım üstüme giyecegım hıç kıyafetım yok çünki çok kötü olmuşum ve saglık acısındanda vermelıyım artık vücudum kabul etmıyor bu kg aslında bırsürü sebeb var şiimdilik bunlar

ha bıde kendıme olan öz güvenı tamaman yıtırdım sankı herkes benım cok igrenç bırısı oldugumu konuşuyorlarmış gıbıme gelıyor

neslim hoşgeldin de canım kilonu bildir yine de tatlım bilelim ne kadar verdiğini..çok olsun boşver önemli olan haftaya kadar ne kadar verdiğin...
dün yediklerini de rica edeyim canım..
çiğdemcim hoşgeldin aramıza..

kızlar bn kaçar
önceden yazmışımtım
bu hafta kesin sonuncuyuuz
nese
yinede haftaaya bomba olacağız
görecekelr bizi

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

İlterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek zorındayım ÇÜNKÜ EŞİM KUCAĞINA ALAMIYOOOO....
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiorum,koltukda otururken kucağıma yastık almak istemiorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık cok rahatsızım bu kg dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benım üstüme giyecegım hıç kıyafetım yok çünki çok kötü olmuşum ve saglık acısındanda vermelıyım artık vücudum kabul etmıyor bu kg aslında bırsürü sebeb var şiimdilik bunlar

bu arada selmay
bu takıma girmek için can atıyordu
üama nedense şu sıralar pek yook
özellkle bugüüün
arkadaşlar unutmayın
bildirmlerler engeç 12 ye kadar
12 ye kadar yapmayan ilk ihtar sonrada diskalifiye
örnek ;asuuum ebrar buse

bu arada kızlar ben bu haftasonu kendime ayakkabı alcam işyerinde de giyebileceğim spor birşey..aynı işyerinde çalıştığım servis arkadaşımla yakın oturuyoruz onunla karar aldık..hftaiçi 3 gün servisten erken inip yürücez..arabayla 15 dklık mesafe biz de 45 dk falan yürümüş oluruz...spor için en iyi formül bu gibi geldi kızlar ya akşamları yapamıyorum birtürlü spor eve gel giyin çık geç gel o da olmuyor bakalım böyle denicez şimdi..çok mutluyum:)

arkadaşlar lütfen bu yarışı ciddiye alalım yeni gelen arkadaşlarada söylüyorum lütfen herkez birbirine motivasyon sağlayıcı tenkinlerde bulunsun motivasyonumuzu düşürmeyelim biz şuan birşey yapıyoruz ve bu yaptığımız şey sadece ama sadece kendimiz için ne ailemiz için nede iş arkadaşlarımız için nede sokaktaki insanlar için sadece kendimiz için yapıyoruz bunu unutmayın lütfen daha mutlu ve daha sağlıklı bir yaşam istiyorsak bu kiloları vermek zorundayız

kuralların üzerinden tekrar geçelim bu kuralları hepimiz kabul ettik uymak istemiyen varsa kendi isteğille şimdi gitsin bence kimseninde motivasyonu bozulmasın

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABıLıR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABıT ÇIKABıLıR
· 2 KERE SABıT BıLDıRıM YAPAN 1 KERE (+) BıLDıRıM YAPABıLıR
· 2 KERE (+) BıLDıRıM YAPAN ÜYE SABıT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI ıHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKı BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DıSKALıFıYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKı 3 KURALARI ıHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPıĞı OLMAYAN BAŞKA BıR TOPıKTE ( OZAMAN BELıRLENECEKTıR ) “BEN ÇOK ŞıŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLı OLARAK YEDıKLERıMıZı ıÇTıKLERıMı YAZILACAK ( MAZERETSıZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞıŞKOYUM” DıYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPıKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTıĞı KıLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2.yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

Şu anki kilom 110 ve kilo verme nedenim gayet basit aslında..Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü gieyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..En yakın hedefim 99 olmak..Ondan sonra da 85..Daha bişey istemiyorum..

ha bıde kendıme olan öz güvenı tamaman yıtırdım sankı herkes benım cok igrenç bırısı oldugumu konuşuyorlarmış gıbıme gelıyor

hiiiç canını sıkma selmacım işallah hepimiz vericez kilollarımızı ama kilo verirken de kendini severek vermek çok önemli nefret edersne bedeninden o da sana küsüyor..gçmişte ben çok yaşadım..

bu arada kızlar fotolar ne alemde??
ben öğle tatilinde arkadaşa çektircem benim fotoğraf makinesini pc ye aktarmada sorun var..

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

İlterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek zorındayım ÇÜNKÜ EŞİM KUCAĞINA ALAMIYOOOO....
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiorum,koltukda otururken kucağıma yastık almak istemiorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık cok rahatsızım bu kg dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benım üstüme giyecegım hıç kıyafetım yok çünki çok kötü olmuşum ve saglık acısındanda vermelıyım artık vücudum kabul etmıyor bu kg aslında bırsürü sebeb var şiimdilik bunlar

çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü gieyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..

ellerine sağlıkk ilterciğimm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
tşk ederim canım

ben öğle tatilinde arkadaşa çektircem benim fotoğraf makinesini pc ye aktarmada sorun var..
evet arkadaşlar herkez fotoralarını eklesin ve takıma bildirsin 2 ay sonra ekliyeceğiniz foto ile birlikte bu gün eklediğiniz foto yan yana olacak

selmacımmm lütfen canımmm öyle düşünmeeee hepimiz aynıyızz bak bende bu hafta 82,1 gibi bişi geldimmm...kendimden nefret etmiyorumm etmiyecezzzzz bunun düşünürsen eğerr gerçekten deprosyana girersinn ..bak bu son şansımızz vereceğiz başka yolu yokkk....lütfennn sen istersen verirsinnnnn....opuyorumnanaktan

hoşbuldukk nihalcimmmm kilom 82,1 geldimmmm...niye böyle oldu anlamadımmm.....hani artı geliceğimi biliyordum da bukadar mı yaaaa?kafamçokkarıştı

kızlar bn kaçar
önceden yazmışımtım
bu hafta kesin sonuncuyuuz
nese
yinede haftaaya bomba olacağız
görecekelr bizi

:lepi:

oh en güseliii.....

evet ya bende fotomu yarın koyacağımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…