kızlar bn kaçar
önceden yazmışımtım
bu hafta kesin sonuncuyuuz
nese
yinede haftaaya bomba olacağız
görecekelr bizi
ha bıde kendıme olan öz güvenı tamaman yıtırdım sankı herkes benım cok igrenç bırısı oldugumu konuşuyorlarmış gıbıme gelıyor
tşk ederim canımellerine sağlıkk ilterciğimm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
evet arkadaşlar herkez fotoralarını eklesin ve takıma bildirsin 2 ay sonra ekliyeceğiniz foto ile birlikte bu gün eklediğiniz foto yan yana olacakbu arada kızlar fotolar ne alemde??
ben öğle tatilinde arkadaşa çektircem benim fotoğraf makinesini pc ye aktarmada sorun var..
ha bıde kendıme olan öz güvenı tamaman yıtırdım sankı herkes benım cok igrenç bırısı oldugumu konuşuyorlarmış gıbıme gelıyor
neslim hoşgeldin de canım kilonu bildir yine de tatlım bilelim ne kadar verdiğini..çok olsun boşver önemli olan haftaya kadar ne kadar verdiğin...
dün yediklerini de rica edeyim canım..
çiğdemcim hoşgeldin aramıza..
kızlar bn kaçar
önceden yazmışımtım
bu hafta kesin sonuncuyuuz
nese
yinede haftaaya bomba olacağız
görecekelr bizi
bu arada kızlar ben bu haftasonu kendime ayakkabı alcam işyerinde de giyebileceğim spor birşey..aynı işyerinde çalıştığım servis arkadaşımla yakın oturuyoruz onunla karar aldık..hftaiçi 3 gün servisten erken inip yürücez..arabayla 15 dklık mesafe biz de 45 dk falan yürümüş oluruz...spor için en iyi formül bu gibi geldi kızlar ya akşamları yapamıyorum birtürlü spor eve gel giyin çık geç gel o da olmuyor bakalım böyle denicez şimdi..çok mutluyum:)
bu arada kızlar fotolar ne alemde??
ben öğle tatilinde arkadaşa çektircem benim fotoğraf makinesini pc ye aktarmada sorun var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?