Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba arkadaşlar sizleri özledim ama kilomu yazıp hemen okula gitmem gerekiyor.
Kilom 58.3 kaptanım üzgünüm 500 gr. artıdayım.

yaff sizin hızınıza yetişemiyorum bugünnn...

burasıda ço.kk feci yoğunn cuma birde tekimmm....sabahta uyuya kalmışımm bir kalktım saat 9,15 nasıl kalktım geldim bilmiyorummm.....

Bende bu gÜn koyacagım resmımı
tamam selmacım
selmacım bu gün senden isteklerim var
şimdi sabah ne yedin bilmiyorum ama ara öğünlerde elma yemeni istiyorum
öğlen yemeğindede lütfen hafif birşeyler ye makarna yada pilav değilde sebze salata çorba gibi şeyler ye bir tane liste hazırlamıştık dün gördünmü bilmiyorum ama onu uygulamanı istiyorum canım
spor konusuna gelincede
bu gün 10 tane mekik çek 10 tane bel hareketi yap 10 tane ayak hareketi yap 1 saat te yürüyüş yapmanı istiyorum bunlar için bana söz verirmisin bitanem opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar sizleri özledim ama kilomu yazıp hemen okula gitmem gerekiyor.
Kilom 58.3 kaptanım üzgünüm 500 gr. artıdayım.
selmacım son 10 dk kala geldin kaptanımızın bu gün işleri vardı erken bildirim yapma zorundaydık o yüzden seni sabit geçtik ama bu gün herkesin burda olmasını istemiştik biliyorsun büyük bir yarışa giriyoruz

canım nıhalcımmm dÜn ne yedıklerımı yazdımmm gÖrmedın mı

akŞam yazdımmm

iltercım sadace yürüyüş yapsam olmazmı benım belım sakat o yüzden mekık cekemıyorum bırde bısıklet cevırsem ne dersın yemege gelınce o ış tamam hafıf yıyecegım öglene yogurtlu corbe ıcecegım tamammı budaydan yapılan corbe nohutda var içinde

tamam selmacım yürüyüz ve bisiklet ozaman 1 saat yürüyüş birsaat te bisiklet tamam mı bir saat yürü ara ver zaman geçsin ondan sonrada bir saat bisiklet çevir bitanem opuyorumnanaktan
menün güzel bitanem yemeklerinde katı yağ kullanma sıvı yağ kullan akşamada sebze ye
bende öğlene kendime tavuk salatası getirdim evde yaptım akşam birazdan yiyecem zaten
akşam eve gidincede mekik aleti var ondan 50 mekik çekecem
toplamda 50 tanede yer hareketi yapacam annem başımda koçluk yapacak :roflol:
sonra babamla bir saat yürüyüşe gidecez

canım dün yazmıştım ama görmedin sanırımmm tekrar gönderimmn senin içinnnn

Bu arada 3 tanede bayram Çıkolatasıııııııııııııııııııııı

akŞam bıber dolma 1 tane kÜÇÜk+ az kuru fasulye yemıŞtımm lısteyı eve gıtmeden tahmını yazmıŞtım akŞam yıyeceĞımı ama kuruda ypmıŞ annem az yedımm....

:hulya: :hulya:

kızlar benim işim çok.k.kkkk

orticimm bana müsaadeeee.......

yok kaçak merak etme orticimim iltercik kandırmak istedi ama yemedim merak etmeeee......

:hulya: :lepi:

[COLOR="Red"]*** 6.TAKIM 123. ETAP *** [/COLOR]

kütahya ( 84,0 / 84,0 / 0,00 % )
referans ( 75,3 / 75,3 / 0,00 / 0,00 % )
Naz ( 61,4 / 61,4 / 0,0 / 0,00 % )
mmmf27 ( 60,0 / 60, 0 / 0,0 / 0,00 % )
yumukum ( 74,0 / 75,0 / -1,0 / - 1,35 % )
mopsy ( 64,5 / 65,5 / -1,0 / -1,35 % )
lıghtlife ( 80,0 / 80,0 / 0,00 / 0,00 % )
pınarım ( 84,0 / 84,0 / 0,00 / 0,00 % )
melek ( 69,5 / 70,8 / -1,3 / - 1,87 % )
kirazz_z ( 71,8 / 72,2 / -0,4 / - 0,56 % )
asi_deniz ( 96,4 / 96,4 / 0,00 / 0,00 % )
özi16 ( 72,9 / 74,0 / -1,1 / -1,51 % )

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 893,8 / 898,6 / -4,8 / -0,54 % )

KARDEŞ TAKIMIM LıSTEMıZı KONTROL EDEBıLıRMıSıNıZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…