tamam selmacımBende bu gÜn koyacagım resmımı
selmacım son 10 dk kala geldin kaptanımızın bu gün işleri vardı erken bildirim yapma zorundaydık o yüzden seni sabit geçtik ama bu gün herkesin burda olmasını istemiştik biliyorsun büyük bir yarışa giriyoruzMerhaba arkadaşlar sizleri özledim ama kilomu yazıp hemen okula gitmem gerekiyor.
Kilom 58.3 kaptanım üzgünüm 500 gr. artıdayım.
tamam selmacım
selmacım bu gün senden isteklerim var
şimdi sabah ne yedin bilmiyorum ama ara öğünlerde elma yemeni istiyorum
öğlen yemeğindede lütfen hafif birşeyler ye makarna yada pilav değilde sebze salata çorba gibi şeyler ye bir tane liste hazırlamıştık dün gördünmü bilmiyorum ama onu uygulamanı istiyorum canım
spor konusuna gelincede
bu gün 10 tane mekik çek 10 tane bel hareketi yap 10 tane ayak hareketi yap 1 saat te yürüyüş yapmanı istiyorum bunlar için bana söz verirmisin bitanem opuyorumnanaktan
canım nİhalcİmmm dÜn ne yedİklerİmİ yazdımmm gÖrmedİn mİ
akŞam yazdımmm
tamam selmacım yürüyüz ve bisiklet ozaman 1 saat yürüyüş birsaat te bisiklet tamam mı bir saat yürü ara ver zaman geçsin ondan sonrada bir saat bisiklet çevir bitanem opuyorumnanaktaniltercım sadace yürüyüş yapsam olmazmı benım belım sakat o yüzden mekık cekemıyorum bırde bısıklet cevırsem ne dersın yemege gelınce o ış tamam hafıf yıyecegım öglene yogurtlu corbe ıcecegım tamammı budaydan yapılan corbe nohutda var içinde
tmm ortakkk ezip geçiçcezzz tabii ki....
Bugün ne yedimmm yaımm hemencicikk....
Sabah 2 adet poğaca (ev)
ara süt
öğlenn
ızgara köfte + piyas salata + az pilav + 4 adet kızarmış patatess yediklerimi harfiyen yazdımmm yazımki yüzüm kızarsınnn dime ortimmmm.....
Arada yine sütt (miğdem çok yanıyor bu aralar)
akşamda biber dolma + yoğurt yemeyi düşünüyorumm....
canım dün yazmıştım ama görmedin sanırımmm tekrar gönderimmn senin içinnnn
:hulya: :hulya:
kızlar benim işim çok.k.kkkk
orticimm bana müsaadeeee.......
Kızlar benımde arkadaŞım taŞınıyor ona yardım etmelıyım sonra gÖrÜŞÜrÜz
yok kaçak merak etme orticimim iltercik kandırmak istedi ama yemedim merak etmeeee......
:hulya: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?