Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nazcım listeniz tamam bitanem ellerinize sağlık opuyorumnanaktan

kızlar ya şimdi neyi fark ettim benim hiç öle boydan fotom yok evden akşam yine bakıcam ama şirketteki pcde yok akannehir

ay kızlar sormayın normalde hep en zayıf göstercek şeklimizle foto çektirirz ya ona göre giyiniriz falan ben bugün özellikle beni en şişko gösteren kıyafetleri giydim kahverengi dar giydim ki görüp iyice kendime sinir olayım diye:))arkadaş çekti şimdi yok yok olmadı çok şişko çıktın diyor yok yok önemli değil dedim olsun olsun o da şaşırdı bana yan dön falan diyor olmaz dedim heryerim görünsün:))
ay çok çirkinim kızlar..hemen zayıflıycammmmmmm

yok canım arkadaşa çektirdim şimdi o daha yükleyemedi pc ye..bugün hallolur ama ..bugün tipim de hiç yerinde değil valla çok çirkinimmmm neyse gaza gelirim di mi orti:)

evet canım daha öncekileri kaldırdım yeni ekleyeceğimmmm ben pazar günü çeker eklerim ancaa....bence p.tesi herkesin resmi hazır olsun yeni çekilmiş boydan 2-32 resimmm hehehe göbişleri içeri çekmeden amaaa lütfennnnn..........kaydirigubbakcemile3

kızlar önümüzda tam 8 hafta var esasında 9 ama kurban bayramının 1 günü cumaya geliyor o gün bildirim işi nasıl olur bilmediğim için ben 20/11/2009 son tarih olarak kabul edicem ve bu 8 hatfada en azından hedeflediğim kiloya ulaşmak zorundayım

hep beraber inşşşş......8 - 9 hafta en az haftada 1,5 kg. gitse = 12 kg. oh oh daha ne isterimmmmmm

o zaman herkes bir de yandan foto versin aynı zayıflama ürünlerinin reklamlarında olduğ gibi :roflol::roflol:ben çektirdim şirkette herkes napıyorsun sabıkalı gibi dye benle dalga geçti..onlara da yaydım sonrasında caymayım da zayıflayamazsam herkese rezil olayım diyeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iltercim şöyle yapalım istersen o gün perşembe günü kilo bildirimi yapalım..5-6 gün kayıp olmasın diyorum..

allah seniii ben burda rejimdeyim diyemem çünkü hepsi fit insancıklarrr ve kilo vermeyi bırak almaya ihtiyacı olanlar...bir patronum hariççç....O YÜZDEN KıLO VERCEM DıYET YAPIYORUM DESEM HERGÜN BıR TATLI ALIRLARR BıLıYORUM SUıKASTA ÇOK KERE YENıK DÜŞTÜMMM

ohhohhhhhh gıdıcek ıŞteee bu kılolarrrrrr oh ohohhhhhhhhhh gıdıceekkk baŞka yolu yokkkkkkkkkk

ayy ne güzel konuşuorsun bal damlıyor ağzından
inşallah başarıcaz...kaydirigubbakcemile5
çidemcim önümüzde uzun bir 8 hafta var başarmka zorundayız lüksümüz olduğunu düşünmüyorum eğer kurallara harfiyen uyar ve rejimimizi sporumuzu harfiyen yaparsak neden başarmıyalım insan istedikten sonra yapamıyacağı hiç birşey yoktur yeterki gerçekten iste

iltercim şöyle yapalım istersen o gün perşembe günü kilo bildirimi yapalım..5-6 gün kayıp olmasın diyorum..
canım böz öyel yaparızda takım olarak sonuçta cuma zayıflama yarışı olduğu için diğer takımlar ne yapar onu bilmiyorum sanırım o konuyla ilgili ozaman bir açıklama yapılır ama biz kendi takımız içindeki yarışı perşembe günü yada çarşamba günü sonlandırırız.
orti haftada bir kg bile versek 8 kg eder yaw..ki ilk haftalarda 2 kg bile çok rahat gider..ekip olarak birçoğumuzun regli geldi gerçi ama olsun..
kesinlikle 1 kilo bile çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…