Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bişi sormak istiorum cahilliğimi maruz görün hani şu cevap verirken bir mesajjın içinde birden çok alıntı yapıp cevaplama şeklini nasıl yapıoruz? fisfisfis :kedi:
aaa hatta anlatmak istediğim şey tam olarak ilterin yukarıda yapmış olduğu şeyyy

Canım alıntı yapın yanındaki düğmeye bas,
örnek benimkini alıntı yapcaksın, benim alıntı yapın yanındaki HQ bas sonra diğer arkadaşınkine bas en son da alıntı yapa bas hepsi çıkacaktır,
Ay karışıkmı oldu neekafamçokkarıştı

hayırrr süper olduuuuu çok teşşekkür ederimmm a.s.Şenizopuyorumnanaktan

Fecı havaya gırdım kızlarrrr

bır tane eteĞım varr evlendıĞımde oluyorduuu artık hedefım onun ıÇıne gırmekkk tabıı en az (65 olmam lazım)

:hulya:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım çok güzel çıkmış zayıfladığın zaman karşlılaştırız bunları kaybetme
senden şimdi bir ricam olucak biliyorsun biz 8 takım olarak 2 aylık kendi aramızda bir yarışa girdik kurallarımızı görmüşsündür
şimdi bana 2 ay içinde kaç kilo verebilirsin hedefin ne yani birden nedne kilo vermek istediğini net birşekilde şimdiki kilonla bildirimisin seni takıma alınmadın ama bizimle devam edersen bu iki aylık süreci kaçırma istiyorum

ilterim arkadaşa birde örnk gösterek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Canım takıma girmeyi çok istiyorum,
geçmiş sayfada yazmıştım,
kıyafetlerimin içine giremiyorum, git gidede kilo alıyorum sanki, bi dur demem lazım
şuanki kilom: 65 hedefim:55 boyuma göre kilom fazla boyum:158

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

cigdem83
kilosu : 65
Hedef kilosu :55
nedeni : git gide şişmenlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöle kendimden emmin bi şekilde gezmek istiyorum..

çidemcim kuralalrı senin için tekrar yazdım bunları gerçekten yapabilirim diyorsan yarışımıza katıl derim gerçi bir kuralı yerine getirdin yani resim olayını :) ama daha bir sürü kuralımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…