Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

off kızlar bır topık var hergÜn kım ne gıymıŞ eklıyorlar Şımdı gÖrdÜmmm

ayy hepsı fıttt hepsı ıncecıkkk hele bırı var benım eskı halım aynııı....fecıı gaza geldımmmmmm....

çidemcim kuralalrı senin için tekrar yazdım bunları gerçekten yapabilirim diyorsan yarışımıza katıl derim gerçi bir kuralı yerine getirdin yani resim olayını :) ama daha bir sürü kuralımız var

okudum canım kuralları hepsine uyarım, egzersiz yapabilirim ama yürüyüş yapamam sanırım ama 7. kattayım asansör kullanmam merdiven kullanırım, çocuklar için günde 4 kez ev ve okul yapıorum...

kızlar bn bugün resm çekildim am boydan yoook
boydan resmimde
buluşma topiğinde var
olmassa yarın çekilir eklerim

çiğdemcim bizim şirketten nette her yere girilemediğindne fotolarına bakamadım..bu akşam ya da yarın evden bakıcam..ben de işallah yükleyebilirim..

cigdem83
kilosu : 65
Hedef kilosu :55
nedeni : git gide şişmenlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöle kendimden emmin bi şekilde gezmek istiyorum..
saol canım aynen böyle güzle oldu ama canım senin kilon fazla olmadığı için 2 ayda biraz zorlanabilirsin 10 kilo vermkete 2 aylık hedef kilonu tekrar düşün derim

ÇıĞdemcımmm Çok cıcı bır yÜzÜn var gıbı duruyoo kaptanımın dedıĞı gıbı 7-8 kıloayla bencede Çok sÜper bırŞey olursunnn....

Gazamız mÜbarek olsunnnnn.....

kızlar bizim bu kurban dieti kuralları işe yararsa sizlere bide yılbaşı kuralları hazırlıyacam bu kuralların iki katı ağır olur söyliyeyim ona göre kurbana kadar kilo verin

kızlar bizim bu kurban dieti kuralları işe yararsa sizlere bide yılbaşı kuralları hazırlıyacam bu kuralların iki katı ağır olur söyliyeyim ona göre kurbana kadar kilo verin

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
akannehir akannehir akannehir
laelaelaelaelae laelaelaelaelae
lülülülülülü

biri ilteri tutusuunkaydirigubbakcemile3

olur valla ilterim ben şimdi hedefimi versem bile zaten 9 kg daha kalıyor hedefe...
öptüm canım seni teşekkürler böyle bir olaya vesile oduğun için..bak herkes tam gaz maşallah işallah pırt diye sönmez kimse..

walla elimphiaaam söneni söndürüüüz

ucunda takımdan diskalifiye var

bu arada arkadaşlar şunu söleyiim
eğer bir takımdan diskalifiye olursanız
bir daha hiç bi takıma giremzsinz
geri girmenz için geri dönemk üzere ayrıldı yazması lazıım
bnden demesi

lülülülülülü

aman tutmayalım kaptanım hepimizi dize getirsinnnnnnnnlaelaelaelaelae

lülülülülülü

yok yok kaptanım...aklımıza getirmeyelim böyle şeyler..firesiz bitircez bu işi işallahsositososito

saol canım aynen böyle güzle oldu ama canım senin kilon fazla olmadığı için 2 ayda biraz zorlanabilirsin 10 kilo vermkete 2 aylık hedef kilonu tekrar düşün derim

ÇİĞdemcİmmm Çok cİcİ bİr yÜzÜn var gİbİ duruyoo kaptanımın dedİĞİ gİbİ 7-8 kİloayla bencede Çok sÜper bİrŞey olursunnn....

Gazamız mÜbarek olsunnnnn.....

Teşekkürler opuyorumnanaktan
Tamam kızlar, ozaman benim hedefim 8 k.g.
Kaptanım hedefim 57 benimzemuszemus

vaşşşş ilterimmmm seni yerimmmmmmm.....tam gaz veriyorsunnn süpersinnnnn:lepi:

lülülülülülü

kaydirigubbakcemile tuttum valla...........

akannehir

:1shok:

yok yok kaptanım...aklımıza getirmeyelim böyle şeyler..firesiz bitircez bu işi işallahsositososito

:lepi: turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…