- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
çidemcim kuralalrı senin için tekrar yazdım bunları gerçekten yapabilirim diyorsan yarışımıza katıl derim gerçi bir kuralı yerine getirdin yani resim olayını :) ama daha bir sürü kuralımız var
saol canım aynen böyle güzle oldu ama canım senin kilon fazla olmadığı için 2 ayda biraz zorlanabilirsin 10 kilo vermkete 2 aylık hedef kilonu tekrar düşün derimcigdem83
kilosu : 65
Hedef kilosu :55
nedeni : git gide şişmenlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöle kendimden emmin bi şekilde gezmek istiyorum..
off kızlar bİr topİk var hergÜn kİm ne gİymİŞ eklİyorlar Şİmdİ gÖrdÜmmm
ayy hepsİ fİttt hepsİ İncecİkkk hele bİrİ var benİm eskİ halİm aynııı....fecİİ gaza geldİmmmmmm....
kızlar bizim bu kurban dieti kuralları işe yararsa sizlere bide yılbaşı kuralları hazırlıyacam bu kuralların iki katı ağır olur söyliyeyim ona göre kurbana kadar kilo verin
olur valla ilterim ben şimdi hedefimi versem bile zaten 9 kg daha kalıyor hedefe...
öptüm canım seni teşekkürler böyle bir olaya vesile oduğun için..bak herkes tam gaz maşallah işallah pırt diye sönmez kimse..
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
akannehir akannehir akannehir
laelaelaelaelae laelaelaelaelae
lülülülülülü
biri ilteri tutusuunkaydirigubbakcemile3
lülülülülülü
walla elimphiaaam söneni söndürüüüz
ucunda takımdan diskalifiye var
bu arada arkadaşlar şunu söleyiim
eğer bir takımdan diskalifiye olursanız
bir daha hiç bi takıma giremzsinz
geri girmenz için geri dönemk üzere ayrıldı yazması lazıım
bnden demesi
saol canım aynen böyle güzle oldu ama canım senin kilon fazla olmadığı için 2 ayda biraz zorlanabilirsin 10 kilo vermkete 2 aylık hedef kilonu tekrar düşün derim
ÇİĞdemcİmmm Çok cİcİ bİr yÜzÜn var gİbİ duruyoo kaptanımın dedİĞİ gİbİ 7-8 kİloayla bencede Çok sÜper bİrŞey olursunnn....
Gazamız mÜbarek olsunnnnn.....
kızlar bizim bu kurban dieti kuralları işe yararsa sizlere bide yılbaşı kuralları hazırlıyacam bu kuralların iki katı ağır olur söyliyeyim ona göre kurbana kadar kilo verin
lülülülülülü
olur valla ilterim ben şimdi hedefimi versem bile zaten 9 kg daha kalıyor hedefe...
öptüm canım seni teşekkürler böyle bir olaya vesile oduğun için..bak herkes tam gaz maşallah işallah pırt diye sönmez kimse..
walla elimphiaaam söneni söndürüüüz
ucunda takımdan diskalifiye var
bu arada arkadaşlar şunu söleyiim
eğer bir takımdan diskalifiye olursanız
bir daha hiç bi takıma giremzsinz
geri girmenz için geri dönemk üzere ayrıldı yazması lazıım
bnden demesi
yok yok kaptanım...aklımıza getirmeyelim böyle şeyler..firesiz bitircez bu işi işallahsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?